- 7 Mayıs 2017
- 660
- 334
- 103
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Malesef bayramın ilk günü adet oldum canım. Aşılama çöp oldu. Zaten başarılı bi aşılama da olmamıştı benim ki.. Neyse sağlık olsun.
Üzülme canım benim hayırlısı böyleymiş demek ki zaten umutlu değildin inşallah bu ay olur canım..Malesef bayramın ilk günü adet oldum canım. Aşılama çöp oldu. Zaten başarılı bi aşılama da olmamıştı benim ki.. Neyse sağlık olsun.
İnşallah canım. Her aya umutla başlıyoruz. Allah boşa çıkarmasın..Üzülme canım benim hayırlısı böyleymiş demek ki zaten umutlu değildin inşallah bu ay olur canım..
Var canım çok şükür Rabbime. 4+4 günlük. 20 ay sonra oldu. Hamd olsun. Darısı senin başına inşallah.182023 canım gelişme varmı??
Yalnız Dr kese henüz gözükmüyor. Gebelik demek erken olur. Boş gebelik yada dış gebelikte olabilir dedi. Korkuyorum biraz. Her şey bizler için.. İnşallah olur canım. Hemde en yakın zamanda. Müjdeli haberi alınca haber ver bana da. Rabbim çok bekletmesin inşallah.Aaa gerçekten mi canım benim çok sevindim inşallah sağsalim kucağına almakta nasip olur...
Amin canım benim inşallah benimde sağlıklı hayırlı bir bebeğim olur :)))))
İnşallah canım haber vericem.. canım kese için erken değil mi benim bildiğim kadarıyla 7.haftada görünürmüş kese... @mavi84 hamile ona soralım :))) korkma Allah'ın izniyle bebeğin seninle olucak..Yalnız Dr kese henüz gözükmüyor. Gebelik demek erken olur. Boş gebelik yada dış gebelikte olabilir dedi. Korkuyorum biraz. Her şey bizler için.. İnşallah olur canım. Hemde en yakın zamanda. Müjdeli haberi alınca haber ver bana da. Rabbim çok bekletmesin inşallah.
İnşallah canımİnşallah canım haber vericem.. canım kese için erken değil mi benim bildiğim kadarıyla 7.haftada görünürmüş kese... @mavi84 hamile ona soralım :))) korkma Allah'ın izniyle bebeğin seninle olucak..
Amin canım benim inşallah bu senin dr nasıl bi dr sanki bebek ana rahmine düşer düşmez görüyormuş gibi 4.haftada görünmüyor diye senin moralini bozmuş...İnşallah canımherkes bişey söylüyor bilmiyorum. 5 haftalıkta gören varmış. Dr da biraz korkuttu açıkçası. Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin.
Öyle cidden. Akdeniz şifa hastanesine gidiyorum. Bana en yakın bu.Amin canım benim inşallah bu senin dr nasıl bi dr sanki bebek ana rahmine düşer düşmez görüyormuş gibi 4.haftada görünmüyor diye senin moralini bozmuş...
Daha çok erken kese için. Ben 6+2 de gördüm o da küçücükÖyle cidden. Akdeniz şifa hastanesine gidiyorum. Bana en yakın bu.
Perşembe günü kontrole çağırdı yine gözükmeyecek öyleyse. Antalya da önerebileceğiniz iyi bi dr var mıDaha çok erken kese için. Ben 6+2 de gördüm o da küçücük
Bence kese konusunda endiselenme kiminin gec goruluyor doktorla ilgisi yok doktor seni yanlis yonlendirmesin yeterki tekrar gidersin moralini bozma icin rahat etmezse ozelden sonra bide perge kadin dogum doktoruna gorun beslenmene dikkkatet stres yapmaPerşembe günü kontrole çağırdı yine gözükmeyecek öyleyse. Antalya da önerebileceğiniz iyi bi dr var mı
Tamam öyle yapayım dikkat etmeye çalışıyorum teşekkür ederimBence kese konusunda endiselenme kiminin gec goruluyor doktorla ilgisi yok doktor seni yanlis yonlendirmesin yeterki tekrar gidersin moralini bozma icin rahat etmezse ozelden sonra bide perge kadin dogum doktoruna gorun beslenmene dikkkatet stres yapma
Canim gebeligin ne durumda simdi merak ettim ?Tamam öyle yapayım dikkat etmeye çalışıyorum teşekkür ederim
Kanamam oldu canım. Henüz durum belli değil. Yatıyorum sürekli.Canim gebeligin ne durumda simdi merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?