Antalya da önerilecek dr

Malesef bayramın ilk günü adet oldum canım. Aşılama çöp oldu. Zaten başarılı bi aşılama da olmamıştı benim ki.. Neyse sağlık olsun.
Üzülme canım benim hayırlısı böyleymiş demek ki zaten umutlu değildin inşallah bu ay olur canım..

Aaa gerçekten mi canım benim çok sevindim inşallah sağsalim kucağına almakta nasip olur...
Amin canım benim inşallah benimde sağlıklı hayırlı bir bebeğim olur :)))))

Aaa gerçekten mi canım benim çok sevindim inşallah sağsalim kucağına almakta nasip olur...
Amin canım benim inşallah benimde sağlıklı hayırlı bir bebeğim olur :)))))
Yalnız Dr kese henüz gözükmüyor. Gebelik demek erken olur. Boş gebelik yada dış gebelikte olabilir dedi. Korkuyorum biraz. Her şey bizler için.. İnşallah olur canım. Hemde en yakın zamanda. Müjdeli haberi alınca haber ver bana da. Rabbim çok bekletmesin inşallah.

İnşallah canım haber vericem.. canım kese için erken değil mi benim bildiğim kadarıyla 7.haftada görünürmüş kese... @mavi84 hamile ona soralım :))) korkma Allah'ın izniyle bebeğin seninle olucak..

İnşallah canım haber vericem.. canım kese için erken değil mi benim bildiğim kadarıyla 7.haftada görünürmüş kese... @mavi84 hamile ona soralım :))) korkma Allah'ın izniyle bebeğin seninle olucak..
İnşallah canım herkes bişey söylüyor bilmiyorum. 5 haftalıkta gören varmış. Dr da biraz korkuttu açıkçası. Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin.

İnşallah canım herkes bişey söylüyor bilmiyorum. 5 haftalıkta gören varmış. Dr da biraz korkuttu açıkçası. Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin.
Amin canım benim inşallah bu senin dr nasıl bi dr sanki bebek ana rahmine düşer düşmez görüyormuş gibi 4.haftada görünmüyor diye senin moralini bozmuş...

Perşembe günü kontrole çağırdı yine gözükmeyecek öyleyse. Antalya da önerebileceğiniz iyi bi dr var mı
Bence kese konusunda endiselenme kiminin gec goruluyor doktorla ilgisi yok doktor seni yanlis yonlendirmesin yeterki tekrar gidersin moralini bozma icin rahat etmezse ozelden sonra bide perge kadin dogum doktoruna gorun beslenmene dikkkatet stres yapma

Tamam öyle yapayım dikkat etmeye çalışıyorum teşekkür ederim

Cnm bnm gecmis olsun endiselenme duzelir moralini yuksek tut dua et iyi dusun hangi hastane ve doktora gidiyosun memnunmusun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…