- 7 Mayıs 2017
- 660
- 334
- 103
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Öyle yapmaya çalışıyorum. Çok sağol. MedicalPark melek hnma gidiyorum memnunum canımCnm bnm gecmis olsun endiselenme duzelir moralini yuksek tut dua et iyi dusun hangi hastane ve doktora gidiyosun memnunmusun peki?
Canim sen aşilamayi oradami olmustun asilama icin tedavi masraflari nekadr bilgin varmi?Öyle yapmaya çalışıyorum. Çok sağol. MedicalPark melek hnma gidiyorum memnunum canım
Evet 1500 civarı canım. Muayene ücreti 110. İlaçlar da var.Canim sen aşilamayi oradami olmustun asilama icin tedavi masraflari nekadr bilgin varmi?
Cnm adetten sonra hergub gdiosn diymi 110 liradan sonra 10gun muayene ucreti almiyorlar diye biliyorum dogrumu?Evet 1500 civarı canım. Muayene ücreti 110. İlaçlar da var.
Sonra kendiligiden hamile kaldin diyimi belki faydasi olmustur tedavinin sonraki aylar icinEvet 10 gün ücretsiz. Zaten tekrar muayene ücreti ödemeye gerek kalmamıştı bende. Ben 1 kez denedim tutmadı. Tekrar başlasaydım ne olurdu bilmiyorum prosedürü.
Evet canım. Bende öyle düşünüyorum. Çünkü tedaviye başladığımda dr um, bazı hastalarım var aşılamadan bi kaç ay sonra kendiliğinden hamile kalıyor. Çünkü bu hormon iğnelerinin etkisi vücutta bi kaç ay sürüyor demişti. Haklı çıktı. Aşılamadan 2 ay sonra güzel haberi aldım. İnşallah sende bir an evvel kavuşursun mucizene. Allah kimseye aratmasın.Sonra kendiligiden hamile kaldin diyimi belki faydasi olmustur tedavinin sonraki aylar icin
Insallah cnm sen mutlu haberleri almissin darisi bana olr ins gerek kalmaz kendiliginden olur benm adetlerim cok duzensiz yunurtlamayi tahmin etmek zor bende inofolik combiye basladm yumurtlamaya faydasi oluyor biraz kullanp deneyecegim ins olumlu sonucar alirim olmassa doktor yolu gorunuyorEvet canım. Bende öyle düşünüyorum. Çünkü tedaviye başladığımda dr um, bazı hastalarım var aşılamadan bi kaç ay sonra kendiliğinden hamile kalıyor. Çünkü bu hormon iğnelerinin etkisi vücutta bi kaç ay sürüyor demişti. Haklı çıktı. Aşılamadan 2 ay sonra güzel haberi aldım. İnşallah sende bir an evvel kavuşursun mucizene. Allah kimseye aratmasın.
İnşallah canım. Yumurta takibi yaptırmakta faydalı olacaktır. Rabbim şifa versin. Doğal yolla kendi katından göndersin.Insallah cnm sen mutlu haberleri almissin darisi bana olr ins gerek kalmaz kendiliginden olur benm adetlerim cok duzensiz yunurtlamayi tahmin etmek zor bende inofolik combiye basladm yumurtlamaya faydasi oluyor biraz kullanp deneyecegim ins olumlu sonucar alirim olmassa doktor yolu gorunuyor
Amin cnm insallah sende saglikli bir dogum yasarsin gelismeleri yazarsinİnşallah canım. Yumurta takibi yaptırmakta faydalı olacaktır. Rabbim şifa versin. Doğal yolla kendi katından göndersin.
Ben ali fuata 2 ay gittim canım.. en kanallarımın dar olduğunu laparoskopi olacağımı söylemişti ama ben sonraki ay gitmedim.. çünkü bana pko olduğumu söylemişti ama ben pko olduğuma inanmamıştım çünkü yumurtluyordum şuan 2 aydır başka dra gidiyorum pko falanda değilim çok şükür.. sen ne yaptin?kizlar nasil gidiyor ali fuatla devam eden varmi?Benbirdost senin durumlar nedir cnm?
cnm ben andolu hastanesindeki ozgur kavasa gdiyorum klomen arti catlatma ignesi kullaniyorum olmassa doktor rahim filmi isteyecek benm ikinci ayim suan tedavide... ama bu ayda adet oldum olcm sanki, tutmadi diye dusunuyorm biraz daha beklicegimBen ali fuata 2 ay gittim canım.. en kanallarımın dar olduğunu laparoskopi olacağımı söylemişti ama ben sonraki ay gitmedim.. çünkü bana pko olduğumu söylemişti ama ben pko olduğuma inanmamıştım çünkü yumurtluyordum şuan 2 aydır başka dra gidiyorum pko falanda değilim çok şükür.. sen ne yaptin?
Canım ben Anamur'da yaşıyorum Antalya'ya gitmeyi eşim çok istemişti 2 sene Antalya Tüp bebek merzine gitmiştik kemal özgüre gitmiştik 1 kere gittik ama hiç pkodan falan bahsetmedi... bu yılda 2 ay Ali fuata gittik pko dedi :) kanalların çok dar dedi laparoskopi istedi bende bi daha gitmedim.. şuan Anamurdaki özel hastaneye gidiyorum.. Antalya gidiş geliş 10 saat sürüyorducnm ben andolu hastanesindeki ozgur kavasa gdiyorum klomen arti catlatma ignesi kullaniyorum olmassa doktor rahim filmi isteyecek benm ikinci ayim suan tedavide... ama bu ayda adet oldum olcm sanki, tutmadi diye dusunuyorm biraz daha beklicegim
onunuzdeki ayda ali fuatada mi gtsem dedm ama oda herkese laparoskopi oneriyormus ben onu risk olarak goruyorm bana soleseydi bende senin gibi yaptrmazdm cnm sen smdi hangi doktor hangi hastaneye gdiosn?
anladim cnm sagol bilgilendrme icin kemal beyi bana esimin ablasi onerdi hemsire kendisi butun arkdslari ona diormus guzel sonuclar alanlar oldu dedi muayene ucreti nekadrdi oranin?Canım ben Anamur'da yaşıyorum Antalya'ya gitmeyi eşim çok istemişti 2 sene Antalya Tüp bebek merzine gitmiştik kemal özgüre gitmiştik 1 kere gittik ama hiç pkodan falan bahsetmedi... bu yılda 2 ay Ali fuata gittik pko dedi :) kanalların çok dar dedi laparoskopi istedi bende bi daha gitmedim.. şuan Anamurdaki özel hastaneye gidiyorum.. Antalya gidiş geliş 10 saat sürüyorduoyüzden istemiyorum artık Antalya'yı artık.. ancak tüp bebek olursa mecburen gidecem çünkü burda tüp bebek merkezi yok... bu arada kemal bey ve ali fuat bey arasında hangisi iyiydi dersen kemal bey derim...
Valla canım hiç hatırlamıyorum 2 yıl oldu ve 1kere gittik ama biraz pahalıydı eşim sperm testi falanda vermişti..anladim cnm sagol bilgilendrme icin kemal beyi bana esimin ablasi onerdi hemsire kendisi butun arkdslari ona diormus guzel sonuclar alanlar oldu dedi muayene ucreti nekadrdi oranin?
tamam cnm saol belki orayi deneyebilrmValla canım hiç hatırlamıyorum 2 yıl oldu ve 1kere gittik ama biraz pahalıydı eşim sperm testi falanda vermişti..
Kesinlikle Kemal beytamam cnm saol belki orayi deneyebilrm
canim benm tup bebek tip fakultesinde olack rapor cikmaz uzre bikac bitest vermemis gerekiyor kisin onerdi doktor yazin onermedi beklemedyz kisa dogru nasipse baslariz sen ne durumdasnUnicornbe canım nasılsın? Hangi aşamadasın? Hangi dra gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?