Antalya da önerilecek dr

Evet 1500 civarı canım. Muayene ücreti 110. İlaçlar da var.
Cnm adetten sonra hergub gdiosn diymi 110 liradan sonra 10gun muayene ucreti almiyorlar diye biliyorum dogrumu?
Tutmama ihtimalide var tutmassa tekrar tedavi icin yeniden 1500 lirami ödeniyor bnm bi arkadasm.ucretsiz tekrarlamisti

Evet 10 gün ücretsiz. Zaten tekrar muayene ücreti ödemeye gerek kalmamıştı bende. Ben 1 kez denedim tutmadı. Tekrar başlasaydım ne olurdu bilmiyorum prosedürü.

Evet 10 gün ücretsiz. Zaten tekrar muayene ücreti ödemeye gerek kalmamıştı bende. Ben 1 kez denedim tutmadı. Tekrar başlasaydım ne olurdu bilmiyorum prosedürü.
Sonra kendiligiden hamile kaldin diyimi belki faydasi olmustur tedavinin sonraki aylar icin

Sonra kendiligiden hamile kaldin diyimi belki faydasi olmustur tedavinin sonraki aylar icin
Evet canım. Bende öyle düşünüyorum. Çünkü tedaviye başladığımda dr um, bazı hastalarım var aşılamadan bi kaç ay sonra kendiliğinden hamile kalıyor. Çünkü bu hormon iğnelerinin etkisi vücutta bi kaç ay sürüyor demişti. Haklı çıktı. Aşılamadan 2 ay sonra güzel haberi aldım. İnşallah sende bir an evvel kavuşursun mucizene. Allah kimseye aratmasın.

Insallah cnm sen mutlu haberleri almissin darisi bana olr ins gerek kalmaz kendiliginden olur benm adetlerim cok duzensiz yunurtlamayi tahmin etmek zor bende inofolik combiye basladm yumurtlamaya faydasi oluyor biraz kullanp deneyecegim ins olumlu sonucar alirim olmassa doktor yolu gorunuyor

İnşallah canım. Yumurta takibi yaptırmakta faydalı olacaktır. Rabbim şifa versin. Doğal yolla kendi katından göndersin.

kizlar nasil gidiyor ali fuatla devam eden varmi? Benbirdost senin durumlar nedir cnm?
Ben ali fuata 2 ay gittim canım.. en kanallarımın dar olduğunu laparoskopi olacağımı söylemişti ama ben sonraki ay gitmedim.. çünkü bana pko olduğumu söylemişti ama ben pko olduğuma inanmamıştım çünkü yumurtluyordum şuan 2 aydır başka dra gidiyorum pko falanda değilim çok şükür.. sen ne yaptin?

cnm ben andolu hastanesindeki ozgur kavasa gdiyorum klomen arti catlatma ignesi kullaniyorum olmassa doktor rahim filmi isteyecek benm ikinci ayim suan tedavide... ama bu ayda adet oldum olcm sanki, tutmadi diye dusunuyorm biraz daha beklicegim
onunuzdeki ayda ali fuatada mi gtsem dedm ama oda herkese laparoskopi oneriyormus ben onu risk olarak goruyorm bana soleseydi bende senin gibi yaptrmazdm cnm sen smdi hangi doktor hangi hastaneye gdiosn?

Canım ben Anamur'da yaşıyorum Antalya'ya gitmeyi eşim çok istemişti 2 sene Antalya Tüp bebek merzine gitmiştik kemal özgüre gitmiştik 1 kere gittik ama hiç pkodan falan bahsetmedi... bu yılda 2 ay Ali fuata gittik pko dedi :) kanalların çok dar dedi laparoskopi istedi bende bi daha gitmedim.. şuan Anamurdaki özel hastaneye gidiyorum.. Antalya gidiş geliş 10 saat sürüyordu oyüzden istemiyorum artık Antalya'yı artık.. ancak tüp bebek olursa mecburen gidecem çünkü burda tüp bebek merkezi yok... bu arada kemal bey ve ali fuat bey arasında hangisi iyiydi dersen kemal bey derim...

anladim cnm sagol bilgilendrme icin kemal beyi bana esimin ablasi onerdi hemsire kendisi butun arkdslari ona diormus guzel sonuclar alanlar oldu dedi muayene ucreti nekadrdi oranin?

anladim cnm sagol bilgilendrme icin kemal beyi bana esimin ablasi onerdi hemsire kendisi butun arkdslari ona diormus guzel sonuclar alanlar oldu dedi muayene ucreti nekadrdi oranin?
Valla canım hiç hatırlamıyorum 2 yıl oldu ve 1kere gittik ama biraz pahalıydı eşim sperm testi falanda vermişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…