Antalya da önerilecek dr

Hmm ben anamurda oturuyorum antalyaya gidecem tedavi için eşim araştırdı vitaleye gidecez dedi... geçen yıl mart ayında yanındaki hastaneye kemal beye gittik ama 1 kere gittik...

Hmm ben anamurda oturuyorum antalyaya gidecem tedavi için eşim araştırdı vitaleye gidecez dedi... geçen yıl mart ayında yanındaki hastaneye kemal beye gittik ama 1 kere gittik...
Hmm daha önce bi tedaviye başlamış mıydın

Hmm daha önce bi tedaviye başlamış mıydın
Yok canım hamile kalamayınca dr a gidelim dedik.. direk tüp bebek merkezine kemal beye gittik hiç bir sorun yok dedi dr.. 1 yıl daha deneyin dedi psikolojik olarak olmuyor olabilir dedi... bizde bir daha gitmedik... ama 1 yıl oldu zaten... hala yok... O yüzden şimdi vitaleye gidecez inşaallah..

Gec bi tarihte verse ona gidin derim. Çünkü cok var cevremde önce Allahin izniyle Ali beyden basarili sonuc alan
Ama canım her ay adetin 2.günleri tedavi ediyoruz demiyorlar mı? Eşim kemal beyden randevu alacağı zaman adetin 2.günü tedavi ediyor doktorumuz 2.gün gittik... yoksa sadece 1 kereliğine mi 2.gün tedavi ediyor.. çok tecrübesizim ya..

Inanki bu konuda hic bilgim yokki

Maddi imkanınız varsa prof. dr inanç mendilcioglunu tavsiye ederim. Konyaaltında özel muayenesi var. Akdeniz tıp fakültesinde ders veriyor. Devlette isterseniz eğitim araştırma hastanesinde ender atalay var. Çok güleryüzlü ve iyi bir doktor. Ayrıca hastanede kadın doğum bölümü yeni yapılmış. Gayet güzel ve temiz.

Adetine kac gün vardi
26 gün oldu gecikeli... 2 hafta önce 3 kere test yaptım evde hepside negatif.. 10 gün önce kan testi yaptırdım oda negatif... ama ozamanlar akıntım çok hafifti peçeteye sildikçe ıslaklık geliyordu.. ama şuan dünden beri çok yoğun gelmeye başladı...

Nasil yani? Bukadar gecikmesi normal degil canim yani iyiye işaret. Bence kan tahlilini tekrarla. Inş. Doktor doktor gezmeye gerek kalmaz

Nasil yani? Bukadar gecikmesi normal degil canim yani iyiye işaret. Bence kan tahlilini tekrarla. Inş. Doktor doktor gezmeye gerek kalmaz
Ay kız ödümü patlattın ha nasıl yani bukadar gecikmesi normal değil bölümünü okudum kalp atışım hızlandı ;-) devamını okuyunca rahatladım inşallah canım ya... Allah'ım evlat evlat diye aratmasın beni ve isteyen herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…