- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Ali fuat bey alaninda cok başarılıdır ama randevu biraz geç veriliyorMerhaba arkadaşlar ben antalyaya dr a gidecem bana önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı? Ali fuat şengör diye bi dr varmış bilginiz var mı nasıl bi dr?
Hmm daha önce bi tedaviye başlamış mıydınHmm ben anamurda oturuyorum antalyaya gidecem tedavi için eşim araştırdı vitaleye gidecez dedi... geçen yıl mart ayında yanındaki hastaneye kemal beye gittik ama 1 kere gittik...
Yok canım hamile kalamayınca dr a gidelim dedik.. direk tüp bebek merkezine kemal beye gittik hiç bir sorun yok dedi dr.. 1 yıl daha deneyin dedi psikolojik olarak olmuyor olabilir dedi... bizde bir daha gitmedik... ama 1 yıl oldu zaten... hala yok... O yüzden şimdi vitaleye gidecez inşaallah..Hmm daha önce bi tedaviye başlamış mıydın
Ay evet canım ya çok yoğunmuş herkes öyle diyorAli fuat bey alaninda cok başarılıdır ama randevu biraz geç veriliyor
Gec bi tarihte verse ona gidin derim. Çünkü cok var cevremde önce Allahin izniyle Ali beyden basarili sonuc alanAy evet canım ya çok yoğunmuş herkes öyle diyorinşallah bi sıkıntı çıkmaz ya biz uzaktayız o yüzden 4 saatlik yol çekecez
Ama canım her ay adetin 2.günleri tedavi ediyoruz demiyorlar mı? Eşim kemal beyden randevu alacağı zaman adetin 2.günü tedavi ediyor doktorumuz 2.gün gittik... yoksa sadece 1 kereliğine mi 2.gün tedavi ediyor.. çok tecrübesizim ya..Gec bi tarihte verse ona gidin derim. Çünkü cok var cevremde önce Allahin izniyle Ali beyden basarili sonuc alan
Inanki bu konuda hic bilgim yokkiAma canım her ay adetin 2.günleri tedavi ediyoruz demiyorlar mı? Eşim kemal beyden randevu alacağı zaman adetin 2.günü tedavi ediyor doktorumuz 2.gün gittik... yoksa sadece 1 kereliğine mi 2.gün tedavi ediyor.. çok tecrübesizim ya..
Pardon canım sende tedavi oluyorsun zannettim k.bakma :)) hamilesin galiba sen...Inanki bu konuda hic bilgim yokki
Cok şükür rabbime evet canim. Ama cok sorunlu tanidiklarimiz o doktorda şifa bulduPardon canım sende tedavi oluyorsun zannettim k.bakma :)) hamilesin galiba sen...
Anladım canım... inşallah banada faydası dokunur... bu arada ilk hamilelik belirtilerin nelerdi benim adetim çok fazla geciktiCok şükür rabbime evet canim. Ama cok sorunlu tanidiklarimiz o doktorda şifa buldu
Canim cok belirgin olarak kasık batmasi. Böyle sanki bıçak batar gibi. En belirginiAnladım canım... inşallah banada faydası dokunur... bu arada ilk hamilelik belirtilerin nelerdi benim adetim çok fazla gecikti
Anladım canım benim çok fazla şeffaf akıntım var... ilk defa bu kadar çok oluyor..Canim cok belirgin olarak kasık batmasi. Böyle sanki bıçak batar gibi. En belirgini
Aynen çok oluyo. Ben hep adet oldum zannediyordumAnladım canım benim çok fazla şeffaf akıntım var... ilk defa bu kadar çok oluyor..
26 gün oldu gecikeli... 2 hafta önce 3 kere test yaptım evde hepside negatif.. 10 gün önce kan testi yaptırdım oda negatif... ama ozamanlar akıntım çok hafifti peçeteye sildikçe ıslaklık geliyordu.. ama şuan dünden beri çok yoğun gelmeye başladı...Adetine kac gün vardi
Nasil yani? Bukadar gecikmesi normal degil canim yani iyiye işaret. Bence kan tahlilini tekrarla. Inş. Doktor doktor gezmeye gerek kalmaz26 gün oldu gecikeli... 2 hafta önce 3 kere test yaptım evde hepside negatif.. 10 gün önce kan testi yaptırdım oda negatif... ama ozamanlar akıntım çok hafifti peçeteye sildikçe ıslaklık geliyordu.. ama şuan dünden beri çok yoğun gelmeye başladı...
Ay kız ödümü patlattın haNasil yani? Bukadar gecikmesi normal degil canim yani iyiye işaret. Bence kan tahlilini tekrarla. Inş. Doktor doktor gezmeye gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?