Antalya da önerilecek dr

Aynen benimde adet olurum sonra ağrım gelir.. :)) şuan geçti zaten ağrım... 5 dk falan sürdü... inşallah olmam... ama yoksada bi an önce adet olayım...
Ya seni ümitlendirmektende korkuyorum ama ben oğluşuma hamileymişim ama bi sancı bi sanci. Agri kesici bile içmiştim. Bide hamilelikten önceki bi kac ay düzensizlikler olabiliyor. Evet adet olsan bile üzülme demekki yimurtlama olabiliyor

Aynen canım bu aralar zaten takmıyordum dr a gideceğimiz için.... yok canım senin hamileliğin benzerlik olunca yaşadıklarını anlatıyorsun ümitlendirmek değil ama hamile olanlar hissedermiş ya bende o his yok oyüzden pek ümitli değilim yada her ay negatif olunca yine olmayacak diye düşünüyorum ondandır...

Cok teşekkür ederim canim. Senin ne gibi problemin var
Bende 15 aylık evliyim. Evlendigimden beri istiyorum. 5 ay önce tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim. Laparoskopi ameliyatıyla açıldı tüpler. Bu ay da Dr a gittim yumurta çatlatma tedavisine başlayalım dedi bu ay. Klomen verdi.

Cok yenisin canim. En kısa zamanda bebişini kucagına alirsin inş. Medikalparkami gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…