- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Evet canım adet sancısı var şuanAdet sancını bilirsin aslında öyle bişeymi
Aynen benimde adet olurum sonra ağrım gelir.. :)) şuan geçti zaten ağrım... 5 dk falan sürdü... inşallah olmam... ama yoksada bi an önce adet olayım...Mesala benim sancim başlar başlamaz gelir kanamam. Biraz bekle bakalım.
Ya seni ümitlendirmektende korkuyorum ama ben oğluşuma hamileymişim ama bi sancı bi sanci. Agri kesici bile içmiştim. Bide hamilelikten önceki bi kac ay düzensizlikler olabiliyor. Evet adet olsan bile üzülme demekki yimurtlama olabiliyorAynen benimde adet olurum sonra ağrım gelir.. :)) şuan geçti zaten ağrım... 5 dk falan sürdü... inşallah olmam... ama yoksada bi an önce adet olayım...
Sen ne kadardır evlisin canım. Ne zamandır çocuk düşünüyorsunBu arada kaç senelik evlisin canım
8 yıllık. 2. Bebişim olcak inş. Oglum var 7 yasindaSen ne kadardır evlisin canım. Ne zamandır çocuk düşünüyorsun
Maşallah. Allah bağışlasın. İkinci için yeni mu düşünmeye başladınız8 yıllık. 2. Bebişim olcak inş. Oglum var 7 yasinda
Aynen canım bu aralar zaten takmıyordum dr a gideceğimiz için.... yok canım senin hamileliğin benzerlik olunca yaşadıklarını anlatıyorsun ümitlendirmek değilYa seni ümitlendirmektende korkuyorum ama ben oğluşuma hamileymişim ama bi sancı bi sanci. Agri kesici bile içmiştim. Bide hamilelikten önceki bi kac ay düzensizlikler olabiliyor. Evet adet olsan bile üzülme demekki yimurtlama olabiliyor
Cok teskkur ederim arkadaşim saol. Bundan önce ikizlere hamileydim düştü 5 ay kadar önceMaşallah. Allah bağışlasın. İkinci için yeni mu düşünmeye başladınız
1 ay sonra 4.cü senemize girecez canım..Bu arada kaç senelik evlisin canım
Çok üzüldüm canım.Cok teskkur ederim arkadaşim saol. Bundan önce ikizlere hamileydim düştü 5 ay kadar önce
Maaşaallah canım. Sancından naber buarada1 ay sonra 4.cü senemize girecez canım..
Ben 1 sene boyunca adet olamıyordum. Yani yumurtlama diye bisey yokti. Doktorda yumurtlama ilaci vermişti. O ilaci icmeyince olamıyordum.sonra bi baktımki ikiz bebişlerim olcak. Ama olmadıÇok üzüldüm canım.Rabbim tekrar kavuştursun
Cok teşekkür ederim canim. Senin ne gibi problemin varÇok üzüldüm canım.Rabbim tekrar kavuştursun
Bende 15 aylık evliyim. Evlendigimden beri istiyorum. 5 ay önce tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim. Laparoskopi ameliyatıyla açıldı tüpler. Bu ay da Dr a gittim yumurta çatlatma tedavisine başlayalım dedi bu ay. Klomen verdi.Cok teşekkür ederim canim. Senin ne gibi problemin var
Cok yenisin canim. En kısa zamanda bebişini kucagına alirsin inş. Medikalparkami gidiyosunBende 15 aylık evliyim. Evlendigimden beri istiyorum. 5 ay önce tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim. Laparoskopi ameliyatıyla açıldı tüpler. Bu ay da Dr a gittim yumurta çatlatma tedavisine başlayalım dedi bu ay. Klomen verdi.
Maşaallah canım ne güzel hemencik hamile kalmışsın... bende bi açılış yapabilirsem art arda yapıcam valla8 yıllık. 2. Bebişim olcak inş. Oglum var 7 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?