Antalya da önerilecek dr

Valla umut var bence bukadari normal deyil. Hemen yarin git kan ver canim. Ve bildir. Bende merak ettim. Inş. Vardir yaaaaa
Canım akıntı çoğalması dışında bi belirtim yok ki ama oyüzden umutlanamıyorum ( yarın randevum var zaten...

Ayyy gerçekten mi ya offf kız benide heyecanlardın şimdi:)) Allah'ım inşallah hamileyimdir lütfen dua et hamilelerin duası kabul olurmuş
Benim 1 tane oglum var ikincide yolda cok şükür. Kendi tecrübemden yazdım. Öyle baslarda bi belirti olmuyo genelde. Allahım kalbine göre versin inş. Yarin hayirli haberni alırız

Benim 1 tane oglum var ikincide yolda cok şükür. Kendi tecrübemden yazdım. Öyle baslarda bi belirti olmuyo genelde. Allahım kalbine göre versin inş. Yarin hayirli haberni alırız
Ayy inşallah canım ya... Allah'ım seninde bebeğine sağ salim kucağına verir inşallah... herkesin çok net belirtileri olunca bende yok diye düşünmüştüm inşaallah vardır....

Canım sordum ki zaten adet gecikmesini burda... 2018 ocak annelerine de sordum... hatta kan tahlili yapmaya gideceğimi biliyorlardı... biri benim için " Benbirdost kan tahlili yaptırcaktı ne yaptı haberiniz var mı. Kendisini fazla inandırmış" demişti çok üzülmüştüm... negatif çıkıncada yazdım oraya negatif diye

Ne insanlar var.........

Insanlar niye bukadar kırıcı olurki, ne geciyo ellerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…