- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi Benbirdost
-
En fazla 14 gün olmuştu canım oda 2 yıl önce ramazan ayında... orucun etkisiyle gecikti..Normalde bukadar geciktigi oluyomu
Valla umut var bence bukadari normal deyil. Hemen yarin git kan ver canim. Ve bildir. Bende merak ettim. Inş. Vardir yaaaaaEn fazla 14 gün olmuştu canım oda 2 yıl önce ramazan ayında... orucun etkisiyle gecikti..
Canım akıntı çoğalması dışında bi belirtim yok ki ama oyüzden umutlanamıyorumValla umut var bence bukadari normal deyil. Hemen yarin git kan ver canim. Ve bildir. Bende merak ettim. Inş. Vardir yaaaaa
Belirti 6 .7. Haftalarda çıkıyor. Daha yeniyse belirti olmamasi normal. Ayyy benide bi heyecan bastıCanım akıntı çoğalması dışında bi belirtim yok ki ama oyüzden umutlanamıyorum( yarın randevum var zaten...
Ayyy gerçekten mi ya offf kız benide heyecanlardın şimdi:)) Allah'ım inşallah hamileyimdir lütfen dua et hamilelerin duası kabul olurmuşBelirti 6 .7. Haftalarda çıkıyor. Daha yeniyse belirti olmamasi normal. Ayyy benide bi heyecan bastı
Tamam canım yazıcam inşallah güzel haber yazarımYarın cevap yaz olurmu...
Benim 1 tane oglum var ikincide yolda cok şükür. Kendi tecrübemden yazdım. Öyle baslarda bi belirti olmuyo genelde. Allahım kalbine göre versin inş. Yarin hayirli haberni alırızAyyy gerçekten mi ya offf kız benide heyecanlardın şimdi:)) Allah'ım inşallah hamileyimdir lütfen dua et hamilelerin duası kabul olurmuş
Ayy inşallah canım ya... Allah'ım seninde bebeğine sağ salim kucağına verir inşallah... herkesin çok net belirtileri olunca bende yok diye düşünmüştüm inşaallah vardır....Benim 1 tane oglum var ikincide yolda cok şükür. Kendi tecrübemden yazdım. Öyle baslarda bi belirti olmuyo genelde. Allahım kalbine göre versin inş. Yarin hayirli haberni alırız
Kişiden kişiye degişiyor tabiki. Ama adet gecikmesi iyi yönde.Ayy inşallah canım ya... Allah'ım seninde bebeğine sağ salim kucağına verir inşallah... herkesin çok net belirtileri olunca bende yok diye düşünmüştüm inşaallah vardır....
Ne insanlar var.........Canım sordum ki zaten adet gecikmesini burda... 2018 ocak annelerine de sordum... hatta kan tahlili yapmaya gideceğimi biliyorlardı... biri benim için "Benbirdost kan tahlili yaptırcaktı ne yaptı haberiniz var mı. Kendisini fazla inandırmış" demişti çok üzülmüştüm... negatif çıkıncada yazdım oraya negatif diye
Insanlar niye bukadar kırıcı olurki, ne geciyo ellerineCanım sordum ki zaten adet gecikmesini burda... 2018 ocak annelerine de sordum... hatta kan tahlili yapmaya gideceğimi biliyorlardı... biri benim için "Benbirdost kan tahlili yaptırcaktı ne yaptı haberiniz var mı. Kendisini fazla inandırmış" demişti çok üzülmüştüm... negatif çıkıncada yazdım oraya negatif diye
Ne insanlar var.........
Boşverin canım ya.. benim gibi hamile kalamasaydı öyle diyemezdi işte.. Allah'ım onunda bebeğini sağsalim kucağına versin inşaallah... biz yinede kötü düşünmeyelim... sadece biraz kırıldım okadar...Insanlar niye bukadar kırıcı olurki, ne geciyo ellerine
Teşekkür ederim canım...Akif köseyahyaoğlu ofm hastahanesi
Randevun kaçtaBoşverin canım ya.. benim gibi hamile kalamasaydı öyle diyemezdi işte.. Allah'ım onunda bebeğini sağsalim kucağına versin inşaallah... biz yinede kötü düşünmeyelim... sadece biraz kırıldım okadar...
10.30 da adet mi olucam bilemedim karnım ağrımaya başladı... Yada heyecandan :))Randevun kaçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?