• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya da tatill için öneri

yanlizcicek

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba Antalya da tatil yapmak istiyoruz aile olarak gideceğiz. 3 kişilik sakin ama huzurlu bir yer olsun gebeyim de. Böyle hek katlı müstakil tarzı kapının önüne hemen çıkmalık kahvaltı yapabileceğimiz ince kumlu rahatça yüzebilebileceğimiz yeşili mavisi bol bir yer hayal ediyorum. Ahşap evler nasıl aynı tadı verir mi? Mayıs ayı gibi düşünüyoruz muhtemelen ilçeleri daha güzeldir diye düşünüyorum. Tavsiyeniz nereler olur

Biz eşimle Kalkan’da villa kiralayıp gidiyoruz. Hem kendine özel havuzu oluyor. Hem deniz manzarası oluyor. Plaja da 1-1,5 km uzaklıkta oluyor. Ama villa çok keyifli olduğu için genelde havuzda oluyoruz. Akşam da dışarı çıkıp yiyoruz keyifli oluyor. Patara tarafında da villalar var oranın denizi aşırı güzel ince kumlu, hemen derinleşmiyor. Bence güzel bir villa kiralamak çok rahat oluyor.

Villayı nereden kiralıyorsunuz acaba hanımlar
canım biz villa kiralama siteleri var oradan yapıyoruz. Zaten internete patara villa diye yazınca hemen çıkıyorlar. Eğer sizin için deniz önemliyse patarayı tavsiye ederim mükemmel bir denizi var zaten ödüllü bir plaj

Çıralı olabilir. Bakir bir bölge. Charlize Theron bile Türkiye’ye geldiğinde Çıralı’da kaldı.
Ama ahşap ev olmaz. Tahtakurusu oluyor. Ben bir kere kaldım. Çok kaşıntı yaptı.

Merhaba Antalya da tatil yapmak istiyoruz aile olarak gideceğiz. 3 kişilik sakin ama huzurlu bir yer olsun gebeyim de. Böyle hek katlı müstakil tarzı kapının önüne hemen çıkmalık kahvaltı yapabileceğimiz ince kumlu rahatça yüzebilebileceğimiz yeşili mavisi bol bir yer hayal ediyorum. Ahşap evler nasıl aynı tadı verir mi? Mayıs ayı gibi düşünüyoruz muhtemelen ilçeleri daha güzeldir diye düşünüyorum. Tavsiyeniz nereler olur
Kesinlikle kalkan veya pataradan villa kiralamanızı öneririm. Kızım 10 aylıkken villa kiralamıştık çok keyifliydi. Patara plajı, kalkan halk plajı, kaputaş ve akçagerme plajlarında yüzdük. Seyrek çakıl plajı da çok güzel mesela. Manzaralar harikaydı 🌸 patara plajının kumu çok ince. Kızımın mayosunun dokumasının içine kadar girdi o kadar ince. Ben pek sevemedim. Biraz çakıl olsun ama ayak acıtmasın derseniz bence kaputaş ve akçagerme ideal. Kalkan halk plajı da iri taşlık hatta bayağı iri terlikleriniz yamula yamula geziyorsunuz 😂

Back
X