Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Kızlar ev hanımı olanınız varmı yoksa çalışıyormusunuz hepinizde... Ben çalışıyorum Allah tan yorucu değil işim değilse çok zor geçerdi hamilelik.

Ben çalışmıyorum canım. Alalh kolaylık versin sizlere. Ben korkutelinde oturuyorum. Hava çok güzel serin serin yazı geçiriyoruz. :17:

canım bebeğin geldıgını hissediyorsun dikiş atılırken hıssetmıyorsun ama elleyınce elıne gelıyor dısta görünüşte pek bır sey kalmıyor senı rahatsız edıcek hatta göbegın bir anda iniyor bıle dogum esnasında sadece senden istenen son dk cocuk kanala gelip artık kafa yakalasınca bol bol bol ıkınmanı son gucunce 2 kere ıkınmada kendılıgınden gelıyor bebek oda sana yardımcı oluyor annesi

çok güzel bır duygu nasıl oluyor nasıl cıkıyor sen nasıl bır seyler duymuyorsun sadece ona odaklanıyorsun inanamaycaksın bunları yazarken bile yaşıyorum tekrar gözlerımden yaşı tutamıyorum allah herkese en hayırlı evlatları versın ama sunu diyorum kızm bana başka evlattan cok canyoldası oldu o küçük nefesı ile ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN SAĞLIKLI SIHHATLİ

ayy canım ya ne güzel anlatmışsın bebeğim sağ salim çıksında benim epidural inadım yüzünden sorun yaşamasın istiyorum vicdan azabından ölürüm Allah korusun..ama doktorumla tekrar konuşup bu konuda baskı yapıcam ona. zaten önemli olan anestezi uzmanlarıymış ki, ben memorialda doğum yapıcam en iyi uzmanlar orda..o nedenle biraz daha rahatım doktorum epidural doğumu çok yaptırmamış ama nede olsa sadece ıkın dicek..tekrar konuşcam bakalım doktorumla..hayırlısı olsn hepimiz için..

Kızlar ev hanımı olanınız varmı yoksa çalışıyormusunuz hepinizde... Ben çalışıyorum Allah tan yorucu değil işim değilse çok zor geçerdi hamilelik.

canım ben bankacıydım hamile olunca ayrıldım çok yorucu ve stresliydi ama eşim hala bankacı :37:

Kuzum benimde bebiş 1 hafta geriden geliyor. Satla uyumlu değildi. Bakalım 16 sında kontrol var arayı kapatmış mı bizim sıpa bakalım:23::23:

Kızlar yazıyordur bir daha bakın:16:

Canım bendede kafkasya yazıyo. Benim bebiş ne olacak ben anlamadım zati :52::52::52::52:

kafkasya nası bişi oluyo ya çekik gözlümüsünüz karı koca :49:

ayy canım ya ne güzel anlatmışsın bebeğim sağ salim çıksında benim epidural inadım yüzünden sorun yaşamasın istiyorum vicdan azabından ölürüm Allah korusun..ama doktorumla tekrar konuşup bu konuda baskı yapıcam ona. zaten önemli olan anestezi uzmanlarıymış ki, ben memorialda doğum yapıcam en iyi uzmanlar orda..o nedenle biraz daha rahatım doktorum epidural doğumu çok yaptırmamış ama nede olsa sadece ıkın dicek..tekrar konuşcam bakalım doktorumla..hayırlısı olsn hepimiz için..

:

canım evet önemli olan aneztezici oda bır telefona bakıyor her seyı ebeler halledıyor benım dr gece geldı sadece kafasını cıkardı sürekli bılgı aldı o ayrı bır mesele de benım dr cok ıyıydı allah ondan razı olsun

Canım olur neden olmasın doğum yapacak arkadaşlar hayırlısıyla yapsın inşallah belki bebek görmeye gideriz ne dersiniz...:49:

canım benım bır grubum var istanbulda cok guzeldı o gunler dılerım o sansı burada yakalarız bazen ınsanın anasından babasından kardesınden görmedıgı yakınlıgı görüyor.herzaman görüsmeye bır kahvemı içmeye gelebılırısnız

canım benım bır grubum var istanbulda cok guzeldı o gunler dılerım o sansı burada yakalarız bazen ınsanın anasından babasından kardesınden görmedıgı yakınlıgı görüyor.herzaman görüsmeye bır kahvemı içmeye gelebılırısnız

Kızlar ben burda gurbetteyim. eşim buralı. Ve çok sıkıcı. ailemi çok özlüyorum. Keşke onların yanında olabilseydim :31:

Haklısın canım inşallah bizde iyi bir grup olabiliriz.Bu aslında bizim elimizde olan bişey irtibatı koparmazsak neden olmasın.Bende beklerim her zaman canlarımmmm.

Ben çalışıyorum canım şuan doğum iznindeyim ama işim rahat benimde allahtan :37:

ben ev hanımıyım ya bır gun buluşalım süper olur bu arada kıdemlı olanımız cyrbernuran

Yok canım benden kıdemli arkadaşlar var 2. Bebekleri yolda arkadaşlarımın ;) :31:

Canım olur neden olmasın doğum yapacak arkadaşlar hayırlısıyla yapsın inşallah belki bebek görmeye gideriz ne dersiniz...:49:

Bana da gelinnnn noluyyyyy :))) size pasta börek çörekte yaparım :37:

Ben çalışıyorum canım şuan doğum iznindeyim ama işim rahat benimde allahtan :37:

Yok canım benden kıdemli arkadaşlar var 2. Bebekleri yolda arkadaşlarımın ;) :31:

Bana da gelinnnn noluyyyyy :))) size pasta börek çörekte yaparım :37:

Canım bu topiğin Allah nasip ederse ilk bebeği seninki sanırım geliriz inşallah eğer birlik olup toplanabilirsek ben çok isterim.

canım evet önemli olan aneztezici oda bır telefona bakıyor her seyı ebeler halledıyor benım dr gece geldı sadece kafasını cıkardı sürekli bılgı aldı o ayrı bır mesele de benım dr cok ıyıydı allah ondan razı olsun

zaten ıkınma ve dikiş kısmında doktor dahil oluyor diye biliyorum ebe de hastanenin ebesi olacağına göre :))) Allah razı olsun senden canım içimi öyle bir rahatlattınki..:)))

Ayy canım çekik gözlüde değiliz. süpriz yumurta bakalım ne çıkıcakkk:31::31::31:

ayy kıyamam..:)) sağlıklı olsunda...

kızlar benim iftar için yemek hazırlamam gerek ne yapcam onu da bilmiyorum :((( hava da çok sıcak bi kasaba gideyim ben en iyisi eşim oruç yazık adam aç kalmasın :))) öptüm hepinizi cybenuran doğurursan haber ver :49:öpüyorum

merhaba kızlar
nolur bana bi doktor önerin iki haftadır gittiğim doktordan bugün öyle doğudum ki yüzünü görmek istemiyorum, siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?

Kizlar bende calismiyorum.ev hanimiyim.

Kızlar bol bol dinlenin evde uyuyun,kitap okuyun ben tracy hogg'un bebek bakım sorunlarına mücize çözümleri adlı kitabını aldım onu okuyorum fırsat buldukça çok harika bir kitap tavsiye ederim.Evde biraz daha iyi geçiyordur hamilelik işte zorlukları var her ne kadar rahat bir işim olsada.

Canım bu topiğin Allah nasip ederse ilk bebeği seninki sanırım geliriz inşallah eğer birlik olup toplanabilirsek ben çok isterim.

Haklısın canım :) hadi inşallahhh sıra sıra doğururuz bebişlerimizi :) valla bende beklerim çok sevinirim sıra sıra bebişlerimizi ziyaret ederiz çok güzel olur :)

zaten ıkınma ve dikiş kısmında doktor dahil oluyor diye biliyorum ebe de hastanenin ebesi olacağına göre :))) Allah razı olsun senden canım içimi öyle bir rahatlattınki..:)))

ayy kıyamam..:)) sağlıklı olsunda...

kızlar benim iftar için yemek hazırlamam gerek ne yapcam onu da bilmiyorum :((( hava da çok sıcak bi kasaba gideyim ben en iyisi eşim oruç yazık adam aç kalmasın :))) öptüm hepinizi cybenuran doğurursan haber ver :49:öpüyorum

Hahaha tamam canım haber veririm :49:

merhaba kızlar
nolur bana bi doktor önerin iki haftadır gittiğim doktordan bugün öyle doğudum ki yüzünü görmek istemiyorum, siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?

Canım bende arıyordum burdaki arkadaşların tavsiyeleri içimi rahatlattı Sibel sürmen usta,Ayşegül tezcan germen var ıkısıde çok iyiymiş ben bunlardan birine gidicem ama diğer giden arkadaşlarım seni bilgilendireceklerdir detaylı.

Back
X