- Konu Sahibi cybernuran
o alışveriş merkezini biliyorum canım gördüm ama gitmedim hiç belki bizde uğrarız
canım bende azız bebeye ilkkez gıdıcem oraya gıttım ama gırmemıstım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o alışveriş merkezini biliyorum canım gördüm ama gitmedim hiç belki bizde uğrarız
merhabalar
bende antalyadan yaşıyorum
ofm hastanesinden akif beye gidiyoruz
bizimki sürpriz bir bebek oldu zaman aldı alışmak ama biran önce kavuşmak istiyoruz oğlumuza
şuan 35+5 haftalık
doğum konusunu henüz konuşmadık doktorumuzla
ama yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı beni:2:
canım bende azız bebeye ilkkez gıdıcem oraya gıttım ama gırmemıstım.
merhabalar
bende antalyadan yaşıyorum
ofm hastanesinden akif beye gidiyoruz
bizimki sürpriz bir bebek oldu zaman aldı alışmak ama biran önce kavuşmak istiyoruz oğlumuza
şuan 35+5 haftalık
doğum konusunu henüz konuşmadık doktorumuzla
ama yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı beni:2:
git bakalım cnm fiyatlar nasıl yazarsın buradan
Canım beyaz ırk demek bebeğimizin beyaz ya da esmer olması demek değilBeyaz Türkler babında, zenci değil yani bi araştır istersen
![]()
valla canım Kapalı ama Allah korkusu yok demekki..bide ben 7 yıldır burdayım diyordu..eşim savcılığa gidiyordu şikayet için ama ilke bebenin sahibi özür dileyince ve sıfır mobilyayı aynı fiyata verelim deyince vazgeçti. aslında kadın hamile diye vazgeçti..20 gün uzaklaştırma vermişler kadına ona bile vicdan yaptı eşim hamile diye..ben hamile değilmiyim benim suçum ne dedim bende...hiç acımıyorum hala sesi tavrı kulaklarımda bidaha oraya gitmem
Tabi canım işini düzgün yapması lazım yani bende gitmem canım ozaman içine kurt düştü valla :s
Ben yarin aziz bebeye gidicem.ilkkez.alisveris yapan oldumu kizlar?nasil urunler?
Elif aziz bebe erasta daymis bende ilkkez gidicem.netten baktim.
merhabalar;gezinirken bir baktım ki antalyalılar toplanmış:)) ben kumluca ilçesindeyim kızlar henüz 16 haftamızdayız ama artık doktora burada gitmek istemiyorum kontrollere antalya merkeze gelmek istiyoruz;ofm diyen var medstar diyen var en son uncalı meydan hastanesini önerdiler kafam çok karıştı...iyi bir hastane ve doktor için tavsiyelerinize ihtiyacım var
Canim cok tesekkur ederim mesajin icin.aziz bebenin kalitesini cok duydum.insallah indirim devam ediyordur.lcw nin penye battaniyelerine bakayim.diger magazalarada bakayim.yorumlarimi yazarim burdan.canim sen nerde oturuyrsun? Ben sifaya yakinim.
Rica ederim canım, deneymlerimizi birbirimize aktarırsak bu koca göbüşlü hallerimizle antalya sıcağında kolaylık olur.
Canım biz 1 yıldır Antalyadayız(beldibi), eşimin görevi nedeniyle burdayız, doğudan geldik. Çok bi yer bilmiyoruz, ancak internetten bulup tavsiyeler alıp öyle gidiyoruz gideceğimiz yereŞifayı da burda kk'daki arkadaşların tavsiyesiyle buldum, çok memnunum doktorumdan, hastane de çok ilgili ve temiz.
Beldibinde oturuyorsun demek.cok guzel.İlk hamileliginde ne kadar gezerdim.gitmedigim yer yoktu.ama simdi tek magazada iflahım kesiliyor.kasiliyor karnim kramp giriyor.zor yuruyorum.oyuzden alisveris isini tamamlamak istiyorum bir an once.onumuz agustos dahada sicak olucak.eylulde oglumun okulu acilacakekim basi dogum.
evet canım şu 1-2 ay içinde halletmen lazım senin. ben de iyice ağırlaşıyorum,çok fazla ayakta duramıyorum hemen kuyruk sokumumda ağrı oluyorKıyafet alalım diyoruz ee bizimkiler kış bebeği olcak hep yazlık var şu ara, kışa doğru daha güzel şeyler çıkar diye düşünüyoruz,o yüzden bu 2 ay banyo,bakım ürünleri ve diğer ıvır zıvırları halletcez. Onun için de şu bebejiye gideli bakalım.
Ben toplu alışverişten yana değilim, kafası karışıyor insanın bi de 2 saat gezdikmi harab oluyoruz, eminim son ay gözümüz aldıklarımızı bile görmez. En iyisi yavaş yavaş,hem de indirimleri takip ederek almak
Evet simdi herSey yazlik.indirime girdikce almakta mantikli.senin nezamn dogum?İkinci bebek ama.ayni telaslar bundada oluyor inanki.allahtan bazi seylerini her ciktigimda almisim.ufak ufak.
Canim ilkeden cibinligi nekadara aldin? Hangi model?
gunaydınnnnnnn kızlar nurannn durum bilgisi ver canım
Kızlar biz de haftaya odası için kapalıyoldaki ilke bebeye gitcektik tırstım şimdi :18: 3 ay önce gittiğimizde kapalı bi bayan ilgilendi bizle, toplu hafif ve kısa boyluydu hatta kağıda adını yazdı M harfiyle başlıyodu ismi. O mu acaba? Çok da ilgiliydi halbuki. Kırcamiideki ilke bebe çoookkk ilgisizdi, kadın nerdeyse dövecekti bizi. Neyse kapalıyoldakini tembihleriz arkadaşımın başına bu gelmiş felan diye saol söylediğin için elifcim...
Aynen canım işte okişi..demekki bunlar adamına göre..şikayetle gittikya ondan öyle iyi davrandılar demekki. eşim iptal edelim demişti ben ikna ettim o fiyata bulamayız diye. 1200 tl.ya aldık o fiyata bebek odası bulamadım ben adam akıllı...mecburen yolumuz düşer alışveriş yaparız elbet ama gözümüzü dört açalım diye uyarmak istedim canlar..
izelcim biz geçen ay gittik, hatta hususi Erastaya bu yüzden gittik.. Aziz Bebe yılların markasıdır ve sen de göreceksin gözün kapalı tüm ürünlerini alabilirsin. Kalitesi tartışılmaz ama fiyat olarak pahalıdır. Geçen ay gittiğimizde kızlar çok yardımcı oldu, indirim gelcek bekleyin hatta dedi. Ama zamanı henüz belli değil, telefon numaranızı bırakın arayalım dediler.Neyse geçen hafta hususi aradılar kızlar,mesaj attılar, bebek çeyizlerinde %20 indirim, diğerlerinde de %50 indirim var diye. Ama malum memur olunca 15ini bekleyelim dedikhaftaya gitcez bizde inşallah indirim devam ediyordur. Yarın beni de blgilendirirsen sevinirim. Haa bu arada sen de tlf numaranı bırak en azından indirim zamanı mesaj atarlar.
Yine Erasta'ya gitmişken Lcw'ya da uğra istersen. ben 2 tane penye battaniye aldım tanesi 10 tl, hiç bir lcw'da yoktu onlardan tavsiye ederim ihtiyacın varsa yumuşacıkH&M'ye de uğra orda da süper bebek ürünleri var kaliteli,genelde yazlık ama kışlık bi kaç şeyde vardı indirim, aldık epey. Mutlu Bebe vardı alt katta pahalıydı orası, aynı ürünler İrem Bebe'de de var çok fiyat farkı vardı arasında,tavsiye etmem
Ayy çok uzun oldu ama deneyimlerimi anlatayım dedim.![]()
merhabalar;gezinirken bir baktım ki antalyalılar toplanmış:)) ben kumluca ilçesindeyim kızlar henüz 16 haftamızdayız ama artık doktora burada gitmek istemiyorum kontrollere antalya merkeze gelmek istiyoruz;ofm diyen var medstar diyen var en son uncalı meydan hastanesini önerdiler kafam çok karıştı...iyi bir hastane ve doktor için tavsiyelerinize ihtiyacım var
evet canım şu 1-2 ay içinde halletmen lazım senin. ben de iyice ağırlaşıyorum,çok fazla ayakta duramıyorum hemen kuyruk sokumumda ağrı oluyorKıyafet alalım diyoruz ee bizimkiler kış bebeği olcak hep yazlık var şu ara, kışa doğru daha güzel şeyler çıkar diye düşünüyoruz,o yüzden bu 2 ay banyo,bakım ürünleri ve diğer ıvır zıvırları halletcez. Onun için de şu bebejiye gideli bakalım.
Ben toplu alışverişten yana değilim, kafası karışıyor insanın bi de 2 saat gezdikmi harab oluyoruz, eminim son ay gözümüz aldıklarımızı bile görmez. En iyisi yavaş yavaş,hem de indirimleri takip ederek almak