- Konu Sahibi cybernuran
- #1.681
bende antalyadanım ama hamile degilim![]()
Allah gönlüne göre versin canım uzun zmnı oldu bekliyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende antalyadanım ama hamile degilim![]()
allah gönlüne göre versin canım uzun zmnı oldu bekliyosun
Suudeemm merhaba
Ben akif beyden memnunum cok konusmaz net konusur fazla guleryuzlu deguldirama insaninpanik yaptirmiyo benim dogumuma bikac gun kaldi mesela baska bi doktor olsa sezaryan yapalim derdi ama.akif bey suyun iyi bebek de iyi normal dogumu bekleyelim dedi biraz tansiyon cikti kizlar sinirdayim suan insallah duser de nornal dogum yaparim cumartwsi yine gidicem soktora kizlar aman diim tuzdan uzak durun bol bol su icin son gunlerim ama hergun disarda geziyorum biraz yormusum da kendimi bakalim insallah cumartesi dogum.olur :)))
Slm cnm benmde doktorum gökbay bey
Maşallah senin az kalmış doğuma, hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine. Ben iki defadir gidiyorum gökbay beye, şimdilik memnunuz bakalım ilerisi ne olur. Doğum konusunu falan konuşmuşsunuzdur siz. Sezaryen mi olacak normal mi?
1 yıldır deniyoruz 2 aydır yumurtalık takibindeyim cnm![]()
Evet benm az kaldı gökbay bey beklicez artık heran gelebilir dedi :) normal doğum olacak inş doktor zaten normal doğumu öneriyor sezeryana pek sıcak bakmıyor sağlık problemi olmazsa benm dışımda 3 arkadaşıma da doğumunu o yaptırdı biz çok memnunuz çok samimi ve rahat bi doktor umarım sende mutlu olursun :)
Hayırlısıyla gelir inşallah meleğin. 4 boyutlu ultrasona girdin mi hiç ya da kaçıncı haftalarda yapılıyor bilgin var mi? Bazı doktorlar 16 ,bazıları 20 haftalarda 4boyutlu ultrasona alıyorlarmıs, kafa karıştırıcı geldi bana biraz :44:
İnşallah canım :) doktor zaten 16. Haftadan sonra sana karın kafa burun çağını detaylı olarak anlatıo gösterio tahlilerinde bi sıkıntı çıkmazsa ihtiyaç duyulmuo die biliyorum ben bizzat girmedik zaten hastanedeki 3 boyutlu olduğundan mesaine bağırsak hepsini gösterio sana eğer bebekte bi problem varsa doktor kendi istio zaten canım
Anladım canım, çok teşekkür ederim cevap için.
Rica ederim canım sen yine gittiğinde sor gökbay beye ben renkli olarda görmek istiyorum dersen alır seni :) bunlarda bebek şekeri vs yaptıracaksan seni yönlendirbilirim benm yapan yere
Tamam canım . Cinsiyetimiz kesinlessin yavaş yavaş başlayacağız artık hazırlıklara. Özelden mesaj atarım ben sana artık sorularım için
Tamam canım sana şimdiden sağlıklı mutlu gebelikler dilerim :)
Bende senin gibiydi. En son ovulasyon testi ile takipteydim 3. Ayımda geldi bebişim inş çok beklemezsin canım sende![]()
kızlar bugunkü kontrolumden sonra tansıyonum yuksek cıkmasıyla dr daha fazla bekletmeyelım dedı ve pazartesi ıcın bana gun vardı kısmetse ve allah ızın verırıse oğlusumu alıcam korku heyecan ve tedırgınım bana dua edin pazartesi akşam evimizde olursak yazarım
Selam kizlar ben hic iyi degilim 7+5haftalık hamileyimm..bulantilar artti halsizlik..baş dönmesi iştah sıfır su bile icemiyorum..bebegim beslenemiyo ona bişey olucak die cok korkuyorumzaten bitane dusuk yaptimm..bunuda kaybetmek istemiyorum..benim gibi iştahsızlık sorunu çeken varmi..gunde 2 litre su içmem lazımmid bebek icin ama bir bardak bile içemiyorum
süt, yumurta, yogurt zaten agzima surmuyorumm
Selam kizlar ben hic iyi degilim 7+5haftalık hamileyimm..bulantilar artti halsizlik..baş dönmesi iştah sıfır su bile icemiyorum..bebegim beslenemiyo ona bişey olucak die cok korkuyorumzaten bitane dusuk yaptimm..bunuda kaybetmek istemiyorum..benim gibi iştahsızlık sorunu çeken varmi..gunde 2 litre su içmem lazımmid bebek icin ama bir bardak bile içemiyorum
süt, yumurta, yogurt zaten agzima surmuyorumm