Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

kızlar doktorunuz kim benim doktorum pek fazla önermiyor epidural normal doğumu bese çok istiyorum riskleri var galiba..

Benim doktorum da tam tersi kesinlikle epidural normal doğum olsun diyor doktorum SİBEL sürmen usta senin doktorun kim canım?[/QUOTE]

Merhaba kızlar erhan muluk u biliyorum iyi bir doktor..benim doktorum önceden ssk nın doktoruymuş şimdi tam ssk nın karşıısnda muayenehanesi var. oraya gidiyorum. özelden.acıbadem sigortam var. memorıal da doğum yapıcam Allah'ın izniyle..kesinlikle tavsiye etmiyorm demiyor da normal doğuma göre birkaç saat uzun sürer ıkınmayı hissetmediğinden diyor..ne bileyim ya kararsız kaldım :((:26:

Benim doktorum da tam tersi kesinlikle epidural normal doğum olsun diyor doktorum SİBEL sürmen usta senin doktorun kim canım?

Merhaba kızlar erhan muluk u biliyorum iyi bir doktor..benim doktorum önceden ssk nın doktoruymuş şimdi tam ssk nın karşıısnda muayenehanesi var. oraya gidiyorum. özelden.acıbadem sigortam var. memorıal da doğum yapıcam Allah'ın izniyle..kesinlikle tavsiye etmiyorm demiyor da normal doğuma göre birkaç saat uzun sürer ıkınmayı hissetmediğinden diyor..ne bileyim ya kararsız kaldım :((:26:[/QUOTE]

A evet bende Bikaç kişiden duydum ıkınmayı uzatıyor diye ama o anestezi uzmanı ve verilen dozaj ile ilgili sanırım memorial süper bi seçim konyaaltı tarafında otursaydım bende kesinlikle orda yapardım doğumu geçen sene iş arkadaşımda orda yaptı ziyarete gittik çok güzeldi odası be çok memnun kaldı arkadaşım ben de memorial da yapmak istiyorum doğumu senin kaç haftalık oldu bebişin cinsiyeti ismi Nedir?

Hooopp biz de geldik oğluşumlaaa :49:
Merhaba herkese :16: Ben de Antalya'dayım arkadaşlar, Kemer'e yakın bi beldedeyiz, doktorum Akdeniz Şifa'da Ertuğrul Akdaş. Çok memnunum şimdilik.
Alışveriş başladı yavaştan bizde, burayı aktif tutarsak bilgi paylaşımı yaparız bol bol. Sevgiler herkeseee :16::16:

Hooopp biz de geldik oğluşumlaaa :49:
Merhaba herkese :16: Ben de Antalya'dayım arkadaşlar, Kemer'e yakın bi beldedeyiz, doktorum Akdeniz Şifa'da Ertuğrul Akdaş. Çok memnunum şimdilik.
Alışveriş başladı yavaştan bizde, burayı aktif tutarsak bilgi paylaşımı yaparız bol bol. Sevgiler herkeseee :16::16:

Hooooş geldin kaç haftalık oğluşumuz :) neler aldın ben hemen hemen herşeyini tamamladım bi bebek bezi kaldı :P

Hooooş geldin kaç haftalık oğluşumuz :) neler aldın ben hemen hemen herşeyini tamamladım bi bebek bezi kaldı :P

hoşbuldummmmm :16: Oğluşum 21 haftalık oldu teyzesi:49:
Bu ay yavaştan başladık. Geçenlerde Kırcami tarafına gittik, tüm mağazalara baktık İrem Bebe çok ilgiliydi, epey de indirm yaptı, ordan 3-5 parça aldık.Pazar günleri Show tv de Merhaba Bebek programından kazandığım çeklerle e-bebekten pek çok şey aldık. Dün de Aziz Bebe'ye bi bakalım diye Erasta avm'ye gittik ama indirim yoktu,çıktık. Lcw'dan 10 tl ye battaniyeler aldık yine 3-5 parça H&M'den aldık. Yani öyle tamamlamadık bişeleri gezip beğendikçe alıyoruz,indirm vs takip ederek:34:

Senin de maşallah doğum yakın ne güzeelll fıstık bi kız olcak haaa :16: İnşallah sağ salim doğum yaparsın bir avazda mı derler işte öyle olsun:16: biz de inşallah 30 ları görürüz :52:
Siz nerelerden alışveriş yaptınız canım, oda felan yaptınmı?

hoşbuldummmmm :16: Oğluşum 21 haftalık oldu teyzesi:49:
Bu ay yavaştan başladık. Geçenlerde Kırcami tarafına gittik, tüm mağazalara baktık İrem Bebe çok ilgiliydi, epey de indirm yaptı, ordan 3-5 parça aldık.Pazar günleri Show tv de Merhaba Bebek programından kazandığım çeklerle e-bebekten pek çok şey aldık. Dün de Aziz Bebe'ye bi bakalım diye Erasta avm'ye gittik ama indirim yoktu,çıktık. Lcw'dan 10 tl ye battaniyeler aldık yine 3-5 parça H&M'den aldık. Yani öyle tamamlamadık bişeleri gezip beğendikçe alıyoruz,indirm vs takip ederek:34:

Senin de maşallah doğum yakın ne güzeelll fıstık bi kız olcak haaa :16: İnşallah sağ salim doğum yaparsın bir avazda mı derler işte öyle olsun:16: biz de inşallah 30 ları görürüz :52:
Siz nerelerden alışveriş yaptınız canım, oda felan yaptınmı?

Canım benim şuan da sancılarım başladı gibi ama bilemiyorum evet ya sancılanıyorum resmen bakalım neler olacak :/

amanııııınnnn fıstık geliyo mu neee Allahım yardım etsin size, sağlıkla gelsin minnak hanımmm :16:

Yok yok gelmiyor henüz :) dünden beri sancı var fakat öyle değişen artan kasılmalarım filan olmadı su yada nişan da gelmedi :) ben bebeğimin hemen hemen tüm eşyasını deepo ya giderken sağda büyük bi bebek toptan parekende satış mağazası var ordan aldık bizde tesadüf keşfettik ve çok memnun kaldık kıyafetleri tabi değişik değişik yerlerden :) ama Ordan da aldığımız şeyler oldu ismini unuttum işte ateşölçer burun aspiratörü tarak ve tırnak makası kaldı yarın onları da almaya gidicez ismini alayım ben paylaşırım :)) ben bebek arabasını başla yerden almıştım oraya gidince iade edip Ordan tam istediğim modeli baya uygun fiyata aldım hem kalite hemde ucuz yani tavsiye ederim :) muck

deepoya giderken dediğin yer tedaşın karşısına denk gelen mağaza mı bebeji mi neydi adı bende görmüştüm aklımızda olsun ya bakalım
aaa show tv de olan programı bende izliyorum ordaki kampanyalardan burdaki e-bebekte yararlandığımızı bilmiyordum buranın açılması çok iyi olmuş
bende ilke bebeyi takip ediyorum güzel indirimler oluyor
benimde haftaya cinsiyetim belli olsun yavaştan almaya başlıcam

Merhaba kızlar erhan muluk u biliyorum iyi bir doktor..benim doktorum önceden ssk nın doktoruymuş şimdi tam ssk nın karşıısnda muayenehanesi var. oraya gidiyorum. özelden.acıbadem sigortam var. memorıal da doğum yapıcam Allah'ın izniyle..kesinlikle tavsiye etmiyorm demiyor da normal doğuma göre birkaç saat uzun sürer ıkınmayı hissetmediğinden diyor..ne bileyim ya kararsız kaldım :((:26:

A evet bende Bikaç kişiden duydum ıkınmayı uzatıyor diye ama o anestezi uzmanı ve verilen dozaj ile ilgili sanırım memorial süper bi seçim konyaaltı tarafında otursaydım bende kesinlikle orda yapardım doğumu geçen sene iş arkadaşımda orda yaptı ziyarete gittik çok güzeldi odası be çok memnun kaldı arkadaşım ben de memorial da yapmak istiyorum doğumu senin kaç haftalık oldu bebişin cinsiyeti ismi Nedir?[/QUOTE .!.:
canım ben sanayi karakolu tarafında oturuyorum eski sanayide çevreyolu desek daha doğru olur dünya göz hastanesinin yanında hemen çok yakınımızda memorıal..konyaltında değil yani..anestezi uzmanları ve doktorları çok iyi. ama benim doktorum çok pinpirikli sorun çıkmadan zorlanmadan herşey doğal olsun istiyor..doğum süresi uzuyor bebek riske giriyor diyor haklı da..o nedenle emin olamadım ama normali varken neden sezeryan olayım diyorum..bu arada yeni evlenince 1 yıl kadar vajinusmus sorunum olmuştu sonra da yendim dııntım kalmamıştı doktorum doğum sancısı ve doğum esnasında tekrar ortaya çıkabilir panik olursan sen de bebek de riske girer dedi.. bilemiyorum :(( bebeğimin cinsiyeti erkek.. adını yusuf mirza koymayı düşünüyoruz inşallah canım seninki ne? erkek mi kızmı? 23 haftam bitmek üzere benim :) tekmeleri hissetmek çok güzel sanki bana cevap veriyor yaramaz :)))

Kızlar geçende başka topikten arkadaş da yazdı şu BEBEJİ gerçekten uygunmuş. Fakat biz Antalyada çok yeniyiz tam olarak ayrıntılı tarif edemisiniz. hiç bi yer bilmiyoruz

canım antalyada bir tane TEDAŞ var hemen onun karşısında şöyle diyim havaalanı yolu üzerinde

anaaaaaaammm çok uzakmış yaahuuu :52::52: Neyse ayın 15'inde gideyim bari,malum memur maaşı :1: Ama gittiğimize değer inşallah sizlere güveniyorum kızlar. Ne tarz şeylere bakayım ordan,yani neler uygun :44:

anaaaaaaammm çok uzakmış yaahuuu :52::52: Neyse ayın 15'inde gideyim bari,malum memur maaşı :1: Ama gittiğimize değer inşallah sizlere güveniyorum kızlar. Ne tarz şeylere bakayım ordan,yani neler uygun :44:

Canım ben Ordan bebek arabasını sebamed in bakım ürünlerini küvetini köpüklü filesini göğüs pedi zıbınlar çorap giyecek bişeyler vs. Aldım yani normale göre çok uygundu bide aldığım herşey kaliteydi hastane çıkışları filanda var ama bana onlar hediye gelmişti birde heveslenip ben bir takım almıştım zaten orda beşikler mobilyalar filanda var şimdi Bikaç eksiği içinde gidicez bakalım .:))

canım ben sanayi karakolu tarafında oturuyorum eski sanayide çevreyolu desek daha doğru olur dünya göz hastanesinin yanında hemen çok yakınımızda memorıal..konyaltında değil yani..anestezi uzmanları ve doktorları çok iyi. ama benim doktorum çok pinpirikli sorun çıkmadan zorlanmadan herşey doğal olsun istiyor..doğum süresi uzuyor bebek riske giriyor diyor haklı da..o nedenle emin olamadım ama normali varken neden sezeryan olayım diyorum..bu arada yeni evlenince 1 yıl kadar vajinusmus sorunum olmuştu sonra da yendim dııntım kalmamıştı doktorum doğum sancısı ve doğum esnasında tekrar ortaya çıkabilir panik olursan sen de bebek de riske girer dedi.. bilemiyorum :(( bebeğimin cinsiyeti erkek.. adını yusuf mirza koymayı düşünüyoruz inşallah canım seninki ne? erkek mi kızmı? 23 haftam bitmek üzere benim :) tekmeleri hissetmek çok güzel sanki bana cevap veriyor yaramaz :)))
Canımmmm Allah tez zamanda sağlıcakla yavruna kavuşmayı nasip etsin :) doğum için hiç panik yapma doğumu zorlaştıran en önemli şey panik olmak ve gergin olmakmış bir avazda hepimiz kurtuluruz inşallah belki yakın zamanda doğum hikayemi paylaşırım sizle :))

Back
X