Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

slm herkese:49:

durin bende kızıltoprak tarafında oturuyorum:49: tahlillerini sağlık ocağında yaptıramıyorsun durincim, yani şöyle ki 2li taramayı hıfzı sıhhada yaptırırsın ben 21.5 tlye yaptırmıştım, 4lü tarama maalesef hiçbir devlet kurumunda yapılmıyor onu özelde yaptırırsın, ben doktorumun muayenehanesinde verdim 4lü tarama için kanımı oda memorial'e yolladı 150tl ödemiştik onun içinde.

hamileliğinin ilk haftasındaki testlerini devlette yaptırabilirsin..

Canım benim komşuyuz o zaman seninle :) ne güzel....9+3 üm ben kan tahlillerimi sağlık ocagında yaptırdım ama doktor bana ayda bır goruselım dedi artık tarama testlerı sorun değil yaptırırım ama sağlık ocağındaki aile hekimim dediki sağolsun çok ilgili bir doktordur kan tahlillerini özellerde yaptırma 150-250 tl arası ödersin gerek yok burda yaptır götür onlar para almak için yapıyorlar dedi.o yüzden sordum canım.

buarada ben Ayşegül Tezcan Germen'e gidiyorum, Dedeman'da Memorial hastanesinin karşısında muayenehanesi var. 120 tl ödüyorum, bir gitmeme ödüyorum diğer gitmeme ödemiyorum. çok iyi bir doktor, benim çevremde 4 tane daha hamile arkadaşım var Ayşegül hanıma giden, ve bende onların tavsiyesiyle tanışmıştım zaten. şuanda 5 yaşında kızı olan bir arkadaşımda yine Ayşegül hanıma gitmiş, doğum videosunu izlerken gördüm "aaa benim doktorummm" dedim :1: oda gerçekten çok memnun kalmış, 2.çocuğu düşünürsem yine ona giderim dedi, çünkü kızından önce bir düşüğü olmuş ve beni toparlayan kişiydi Ayşegül hanım dedi.

gerçekten çok tatlı , çok ilgili, istediğin zaman arayabiliyorsun, kontroller okadar keyifli geçiyor ki... ben soru listesi hazırlayıp gidiyorum ama hiç gerek kalmıyor çünkü ben sormadan o herşeyi söylüyor zaten, ee bana bişey bırakmadın diyorum :1:

Sibel hanım içinde çok olumlu şeyler duydum, burdaki arkadaşlar çok memnun. ayrıca Ünal bey ve Ertuğrul bey var, her ikisinin adınıda iyi olarak duydum şuana kadar..

canım evet Ayşegül hanımıda duydum bak şimdi kararsız kaldım hangisine gitsem acaba Ayşegül hanım iş yerime yakın sayılır .

Kızlar bu arada dün ben bu topiği rastgele buldum google da doktor araması yaparken ana sayfada nerde?Bulamıyorum şimdi sanırım uğraşmak istemedim bulantım çokda bugün kusura bakmayın.

Medical park ile anlaştık biz bi sorun çıkmazsa orda olacak :)

canım şimdi senin doğum epiduralli normal mi olacak ne kadara anlaştınız medical parkla peki ben daha 9+3 üm ama fiyatları öğrenmek istiyorum şimdiden.Bide doktorun nasıl motive ediyormu beni şimdiden sardı korkular nasıl yapıcam demeye başladım.

canım şimdi senin doğum epiduralli normal mi olacak ne kadara anlaştınız medical parkla peki ben daha 9+3 üm ama fiyatları öğrenmek istiyorum şimdiden.Bide doktorun nasıl motive ediyormu beni şimdiden sardı korkular nasıl yapıcam demeye başladım.

Canım doktorum ofm yi önerdi orayla anlaştık biz epidural normal doğum 600 tl ye doktorum çok tatlı güzel motive ediyor beni O'dan başka kimseye güvenemiyorum çok rahatlatıyor beni hiç korkma canım zaten son zamanlara doğru bir an önce doğsun diye sabırsızlanmaktan korkmayı unutuyorsun :))

Canım benim komşuyuz o zaman seninle :) ne güzel....9+3 üm ben kan tahlillerimi sağlık ocagında yaptırdım ama doktor bana ayda bır goruselım dedi artık tarama testlerı sorun değil yaptırırım ama sağlık ocağındaki aile hekimim dediki sağolsun çok ilgili bir doktordur kan tahlillerini özellerde yaptırma 150-250 tl arası ödersin gerek yok burda yaptır götür onlar para almak için yapıyorlar dedi.o yüzden sordum canım.

belkide komşuyuz evet :) tam olarak neresindesin?

benim test deyince aklıma tarama testleri geliyor hep cnm :1: zaten 2li ve 4lü taramalar hariç ilk haftalarda tek bi test yapılıyor 10tane falan farklı değerine bakılıyor, oda devlette oluyor daha öncede yazdığım gibi, 2liyide hıfzı sıhhada halledersin 21.5tlye.

4lü tarama özelde oluyor maalesef ben 150tlye yaptırdım.

sağlık ocağında yapıyorlarsa ne güzel, ben hazirana kadar ilçedeydim, bu bahsettiğim ilk haftalarda yapılan test için gitmiştim oranın sağlık ocağı biz yapamayız dedi:19

buarada sağlık ocağındaki doktorun adı şahin giray'mı ? iyi ilgili doktor deyince aklıma hemen o geliyor:49:
:

canım evet Ayşegül hanımıda duydum bak şimdi kararsız kaldım hangisine gitsem acaba Ayşegül hanım iş yerime yakın sayılır .

iş yerinede yakınsa neden olmasın ki cnm :49: Sibel hanımıda duydum ben , dediğim gibi diğer doktorlarda var 2 tane erkek. artık hangisi olursa ona gidersin cnm, ve kim olursa olsun inşallah çok memnun kalırsın, gebelik döneminde doktor çok önemli, soru sormaya korkuyorsan yada aramaya çekiniyorsan çok sıkıntılı. bu bahsettiğim doktorlarla bu konuyla ilgili hiçbir problem yaşandığını duymadım.:49:

buarada benim doğumum medicalde olacak, normal doğum hastane ücreti 750 tl. bir gece yatış + bebeğimin kontrolleri vs dahil bu fiyata. doktoruma da 1000tl ödeme yapıcam. toplam 1750.
Ayşegül hanım saolsun sürekli motive ediyor beni, seni bu enerjiyle sezeryan masasında harcamam ben son anda sakın korkup sezeryan diye yanıma gelme , sen hiç merak etme 2 ıkınmada doğurtucam seni diyor :)))) sürekli yürü & yüz diyor.

Medical burdan bazı arkadaşlara daha yüksek fiyatlar vermiş, tam olarak sebebini bilmiyoruz. zaten bana verilen bu fiyat benim hastaneyle görüşüp aldığım bir fiyat değil, ben Ayşegül hanıma medical'de doğum istediğimi söylediğimde bana kendisinin kağıtta yazılı olarak verdiği bir fiyat. yani doktor & hastane anlaşmasıdır diye düşündük biz.:16:

Son düzenleme:
buarada kaç kilo aldınız arkadaşlar :26: cybernuran cnm sen artık son zamanlarındasın kaçla bitirdin:16: normal doğumda kilo önemli olduğu için doktorumda bu konuda sık sık tembihliyor beni bende hep bi merak içindeyim :49:

buarada kaç kilo aldınız arkadaşlar :26: cybernuran cnm sen artık son zamanlarındasın kaçla bitirdin:16: normal doğumda kilo önemli olduğu için doktorumda bu konuda sık sık tembihliyor beni bende hep bi merak içindeyim :49:

Valla canım son haftalarda coştum biraz :) şuanda 18 kilo :/ bakalım inşallah verebilirim daha fazla almamam gerek ama alıyorum hala bebiş tosun gibi olsun diye de bahanem var :)))

ben 56 ile hamile kaldım şuan 62yim, 6 kilo aldım :1: doktorum kiloya izin vermiyor bundan sonra ayda 1 kiloyla devam et diyor ama bu ara yememe raağmen çok hızlı alıyorum sanki, evde tadilat olunca yürüyüş ve yüzmeye ara verdim bi süre.... bol bol yürüyüş ve yüzmeye devammm :34:

Valla canım son haftalarda coştum biraz :) şuanda 18 kilo :/ bakalım inşallah verebilirim daha fazla almamam gerek ama alıyorum hala bebiş tosun gibi olsun diye de bahanem var :)))

çokda almamışsın cnm ya :16: birde boyun uzunsa avantajlısın demektir:16: benim boyum orta yani 1.64 pek avantajım yok:1::1: aman aman kuzuların kilosu yerinde olsunda biz nasılsa doğumdan sonra veririz dimi:49:

ben 56 ile hamile kaldım şuan 62yim, 6 kilo aldım :1: doktorum kiloya izin vermiyor bundan sonra ayda 1 kiloyla devam et diyor ama bu ara yememe raağmen çok hızlı alıyorum sanki, evde tadilat olunca yürüyüş ve yüzmeye ara verdim bi süre.... bol bol yürüyüş ve yüzmeye devammm :34:

nehircim benim doktorum aynı yaa :1: her kontrolde beslenme şeklimi soruyor bende anlatıyorum yediklerimi bazen sırf karbonhidrat baskın beslendiğimi farkedince çık bakim şu tartıya diyor :1: 12 kilo limit koydu bana :31:

çokda almamışsın cnm ya :16: birde boyun uzunsa avantajlısın demektir:16: benim boyum orta yani 1.64 pek avantajım yok:1::1: aman aman kuzuların kilosu yerinde olsunda biz nasılsa doğumdan sonra veririz dimi:49:

nehircim benim doktorum aynı yaa :1: her kontrolde beslenme şeklimi soruyor bende anlatıyorum yediklerimi bazen sırf karbonhidrat baskın beslendiğimi farkedince çık bakim şu tartıya diyor :1: 12 kilo limit koydu bana :31:

sen de kasım annesisin :16: kaç aldın canım peki şuan?
ben de 12 kiloyla kapatırsam iyidir :1:

Valla tatlışım boy olmasa zaten 174 boyum allahtan 58 kilodayken hamile kaldım kötü durmuyor şuanda aslında ama eski halim çok iyiydi yani tam formumdaydım :( neyde tabiki bebişler iyi olsun da napalım hiç önemli değil valla

sen de kasım annesisin :16: kaç aldın canım peki şuan?
ben de 12 kiloyla kapatırsam iyidir :1:

evet cnm bende kasımda kavuşuyorum oğluşuma Allah nasip ederse :16: henüz almadım ben nehircim ya bugün baktım yine aynı çıktım :44: hergün yürüyüş yapıyorum sanırım oyüzden :44: ama heran patlayabilir kilom bakalım tırsıyorum :27: umarım bebeğim alıyordur kilo:26: son kontrolde tosun gibiydi maşallah inşallah hala aynıdır :nazar::nazar::nazar:

Valla tatlışım boy olmasa zaten 174 boyum allahtan 58 kilodayken hamile kaldım kötü durmuyor şuanda aslında ama eski halim çok iyiydi yani tam formumdaydım :( neyde tabiki bebişler iyi olsun da napalım hiç önemli değil valla

ne güzel cnm 1.74 boy alsanda belli olmuyor maşallahh :16::nazar::nazar::nazar:

evet cnm bende kasımda kavuşuyorum oğluşuma Allah nasip ederse :16: henüz almadım ben nehircim ya bugün baktım yine aynı çıktım :44: hergün yürüyüş yapıyorum sanırım oyüzden :44: ama heran patlayabilir kilom bakalım tırsıyorum :27: umarım bebeğim alıyordur kilo:26: son kontrolde tosun gibiydi maşallah inşallah hala aynıdır :nazar::nazar::nazar:

ne güzel cnm 1.74 boy alsanda belli olmuyor maşallahh :16::nazar::nazar::nazar:

Evet hayırlısı emzirirken veririm inşallah geri kalanını :) ya hafif hafif sancım var kızlar 2 gün daha sabredermi kızçem acep 2-3 günlük işim var :))))

kızlar valla bende 68 kiloyla hamile kaldım eşime kalsa kilo alıyım hiç sorun yok ama ben almak istemiyorum hacı yatmaz gibi olcam yoksa :D

Evet hayırlısı emzirirken veririm inşallah geri kalanını :) ya hafif hafif sancım var kızlar 2 gün daha sabredermi kızçem acep 2-3 günlük işim var :))))

ayy geliyormu yoksa kuzucuk:52: aman canım ne işin varsa hemen hallet bencede belli olmaz bir gece ansızın kapıyı çalabilir :49: heyecan yaptım bak ben bile :52:

Back
X