Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

kızlar valla bende 68 kiloyla hamile kaldım eşime kalsa kilo alıyım hiç sorun yok ama ben almak istemiyorum hacı yatmaz gibi olcam yoksa :D

:1::1: benim eşiminde hiç kilo korkusu yok umrunda bile değil adamın ama bende var :1: hem normal doğumum rahat geçsin diye hemde doğum sonrası çabuk toparlanıp eski halime dönebilmek için 12 kiloyu geçmemeye çalışcam inşallah cnm:27: metobolizmam çok hızlıydı hep şu yaşıma kadar inşallah böyle devam eder:27:

diğer taraftan kilo sorun değil nasılsa birşekilde verilir diyorum ve çatlaklardan korkmaya başlıyorum :9: krem vs kullanıyormusunuz ? ben lierac aldım ondan kullanıyorum ama birde aktarlardaki yağ karışımlarından almak istiyorum varmı aranızda bu karışımlardan kullanan?

ben bunca sene çok kilo alıp verdim vücudumda hiç çatlak olmadı aslında doktorlar diyor ki ne kadar sürerseniz sürün çatlayacak olduktan sonra çatlar diyorlar ama bilmiyorum bende bepanthen çatlak kremi almayı düşünüyorum
ya bu sıcak havalarda valla hiç yürüyüş yapamıyorum evde temizlik yapıyorum öyle kalori yakmaya çalışıyorum her pazar yüzüyorum aslında evim yakın ama eşim tek yollamıyor :)
daha hiç kilo almadım almaktan da çok korkuyorum

yaaaaaaaaaaaaaaaaa rüyamda doğum yaptım kızlar normal doğum ama hiç hatırlamıyorum rüyamda da diyorum nasıl yaptım hatırlamıyorum diye kapı açıldı bebeğimi getirdiler emdirdim minicik bişiydiii

Kızlar valla ben doğuracam heralde dünden beri hafif hafif sancım var :) bir de her sabah yumurta yerim 2 tane ben ama bu sabah çok ağır geldi kollesterolüm çıktı gözlerim karardı resmen bu sıcakta böyle yersem olacağı bu :)

Ben lierac kullandım aylarca ama baktım yine de çatlamaya başladı mustelaya geçtim o durdurdu diyebilirim çok hafif çatlaklar var yine de aman yapısal ya birde çok su içmekle alakalı kızlar bunu unutmayın

Kızlar valla ben doğuracam heralde dünden beri hafif hafif sancım var :) bir de her sabah yumurta yerim 2 tane ben ama bu sabah çok ağır geldi kollesterolüm çıktı gözlerim karardı resmen bu sıcakta böyle yersem olacağı bu :)

Ben lierac kullandım aylarca ama baktım yine de çatlamaya başladı mustelaya geçtim o durdurdu diyebilirim çok hafif çatlaklar var yine de aman yapısal ya birde çok su içmekle alakalı kızlar bunu unutmayın

canım sancılar adet sancısı gibimi hafif hafif mi gelip gidiyo

ben bunca sene çok kilo alıp verdim vücudumda hiç çatlak olmadı aslında doktorlar diyor ki ne kadar sürerseniz sürün çatlayacak olduktan sonra çatlar diyorlar ama bilmiyorum bende bepanthen çatlak kremi almayı düşünüyorum
ya bu sıcak havalarda valla hiç yürüyüş yapamıyorum evde temizlik yapıyorum öyle kalori yakmaya çalışıyorum her pazar yüzüyorum aslında evim yakın ama eşim tek yollamıyor :)
daha hiç kilo almadım almaktan da çok korkuyorum

yaaaaaaaaaaaaaaaaa rüyamda doğum yaptım kızlar normal doğum ama hiç hatırlamıyorum rüyamda da diyorum nasıl yaptım hatırlamıyorum diye kapı açıldı bebeğimi getirdiler emdirdim minicik bişiydiii

benim kalçamda var çatlak geçmiş yıllardan kalma:26: ince ve az çizgiler var, ama sonuçta var yani :1: göbeğimde ve bacaklarımda olmaz inşallah birazda genetik diyorlar annemde olmamış bende de olmasın diye dua ediyorum :30::9:
ben sabah 8de kalkıyorum 9a kadar yürüyorum, akşamda 7-8 arası bi yürüyüş daha yapıyorum, denize çok sık gitmem lazım ama daha 3-4kere gittim sanırım doktorum duymasın :1: kasları en iyi çalıştıran ve doğumu kolaylaştıran şey yüzmekmiş :56:

sen yazıyorsun ben heyecanlanıyorum :52: dualarım seninle inşallah güzel haberlerini yazarsın en kısa zamanda :49:

mustelayı çok yakın bi arkadaşım kullanmış hiç çatlamamış oda, doktorlarda genelde ya lierac yada mustela öneriyor...

canım sancılar adet sancısı gibimi hafif hafif mi gelip gidiyo

Adet sancısı gibi canım hafif hafif gelip gidiyor sen tecrübelisin sence doğum yakın mı?

sen yazıyorsun ben heyecanlanıyorum :52: dualarım seninle inşallah güzel haberlerini yazarsın en kısa zamanda :49:

mustelayı çok yakın bi arkadaşım kullanmış hiç çatlamamış oda, doktorlarda genelde ya lierac yada mustela öneriyor...

İnşallah canım ya şu işlerimi hemen halledeyim de gelsin şirinem :)) valla musteladan çok memnun kaldım hatta doğumdan sonra oluşmuş çatlakları giderici kremi var onu kullanıcam bide göğüs içinde krem aldım emzirirken çatlamasın diye bakalım inşallah işe yarar :)))

Canim agir gelmistir yumurta havalarda sicak.ayyy ben de heyecan yaptim simdi.sen dikkatli ol bu saatten sonra.kiz bebegin sancilari kasiktan girermis.

Kizlar ilk dogumumda son ayima kadar catlamadim.doktorum Genetik oldugunu soledi.annen catladiysa sende de olur demisti.son ay catlaDim.kakao yagi kullanin.bol su.ama genlerdende kacinilmio.

Canim ne guzel yuruyorsun msllh.sen bu enerjiyle normal dogum yaparsin allahin izniyle canim.

ahh inşallah izelcim inan tek isteğim oğlumu sağlıcakla ve normal yolla kucağıma almak:16: Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. hep olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum, sadece belime iğneler saplanıyormuş gibi kramplar hissedicem ve oğlum gelicek diyorum, beynimize nasıl yerleştirirsek öyle olurmuş ya :1:

ahh inşallah izelcim inan tek isteğim oğlumu sağlıcakla ve normal yolla kucağıma almak:16: Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. hep olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum, sadece belime iğneler saplanıyormuş gibi kramplar hissedicem ve oğlum gelicek diyorum, beynimize nasıl yerleştirirsek öyle olurmuş ya :1:

İnsallah canim.en guzeli normal olan tabiki.bende oglum donmedigi ve tansiyon sorunu yasadigim icin mecburi sezeryan oldum.ama cok rahat gecti.genel anestezi olmustum.bunda spinal olucak allah izin verirse.bebegimi hemen gorebilecegim insllh.

Adet sancısı gibi canım hafif hafif gelip gidiyor sen tecrübelisin sence doğum yakın mı?

İnşallah canım ya şu işlerimi hemen halledeyim de gelsin şirinem :)) valla musteladan çok memnun kaldım hatta doğumdan sonra oluşmuş çatlakları giderici kremi var onu kullanıcam bide göğüs içinde krem aldım emzirirken çatlamasın diye bakalım inşallah işe yarar :)))

canım dakika tut kac dakikada geliyo sancıların bide idralin varmış gibi hissin var mı

Canım düzensiz sancılarım sanırım daha erken :) sık sık tuvalete gidiyorum ama daha zaman var heralde bakalım cuma randevum var doktorum ne dicek

Allah kuvvet versin. Umarım bir çığlıkla doğurursun öyle derler ya :))) . Bizler içinde dua et lütfen. Benimde randevularım artık 15 günde bir heyecan şimdiden başladı. Umarım sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize ;)

diğer taraftan kilo sorun değil nasılsa birşekilde verilir diyorum ve çatlaklardan korkmaya başlıyorum :9: krem vs kullanıyormusunuz ? ben lierac aldım ondan kullanıyorum ama birde aktarlardaki yağ karışımlarından almak istiyorum varmı aranızda bu karışımlardan kullanan?

Canım ben şu ana kadar bebe yağı kullanıyodum ama son 10 gündür, kakao yağı,kayısı yağı,acı badem yağı ve zeytinyağını karıştırıp sürüyorum yumuşacık oluyor. Tavsiye ederim. Hatta göğüs uçlarım çok kötüydü ağrı ve sızlama vardı,azıcık oraya sürdüm çok iyi geld.
Diğer kremlere gelince.Çatlayacğımız varsa çatlicaz zaten ama yine de şiddetli kaşıntılara ve derinleşmemesi için onları da kullanmkta fayda var diyorum. En azından ben 7. aydan sonra kullanmaya başlarım onu da. Ama Lierac paraben içeriyormuş canım, ben de Mustela'yı öneririm.:34:

bende bebe yağı kullanıyorum cnm, günde 2 kez duşa girdiğim için çıktığımda birinde lierac diğerinde bebe yağı sürüyorum yada arkonun zeytinyağlı kremini :49:

lierac 3 tüp almıştım sonuncusunu kullanıyorum şuan ve bitince mustelaya geçiş yaparım birde onu denerim ozaman:16: bu yağ karışımıda aklıma yatıyor, sabah lierac akşam yağ karışımından kullanabilirim:16:

Allah kuvvet versin. Umarım bir çığlıkla doğurursun öyle derler ya :))) . Bizler içinde dua et lütfen. Benimde randevularım artık 15 günde bir heyecan şimdiden başladı. Umarım sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize ;)

Mübarek ayda doğum yapacağım için sevinçliyim bol bol dua edicem hepiniz için kızlar :) sancılar hafif hafif geliş gidiyor bugün işlerimin çoğunu tamamladım yarın akşamdan itibaren bebeğimi işsiz güçsüz beklicem :)

Mübarek ayda doğum yapacağım için sevinçliyim bol bol dua edicem hepiniz için kızlar :) sancılar hafif hafif geliş gidiyor bugün işlerimin çoğunu tamamladım yarın akşamdan itibaren bebeğimi işsiz güçsüz beklicem :)

canım bak suyuna dikkat et olurmu sancın gelmeden suyun gelirse dra git bazı kadınlar sancının agırlaşmasını bekliyolar ama bebegin suyu kalmaya biliyomuş içerde

canım bak suyuna dikkat et olurmu sancın gelmeden suyun gelirse dra git bazı kadınlar sancının agırlaşmasını bekliyolar ama bebegin suyu kalmaya biliyomuş içerde

Tamam canım aklımda olsun ;) ya bu su nasıl geliyor kiminde az az sızıyormuş kiminde bi anda boşalıyormuş acaba bende sızıyormu ki :/

Back
X