Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

kızlar birisi bebek arabası sormuş...bizde eşimle bebek arabası travel sistem ve baston arasında çok kararsız kaldık...ama çevremde gördüğüm önce bebek arabası alınıyor sonra ağır ve hantal olduğu için bastona geçiliyor....bastonlarda genelde yeni doğana uygun olmuyor...bizde tek bir tane almayı düşündüğümüz için chico nun liteway bastonu aldık...yeni doğana uygun...350 lira fiyatı...baston aldıımız için ayrıca oto koltuğu aldık...ama nuran ın aldığı dikkatimi çekti..travel sistem ve ayrıca baston şeklindeymiş...onu görseydim bende düşünebilirdim...

Kızlar bende maclarenin paston modelini aldım 850 tl yeni doğan a da uygun herkes onu önerdi bakalım artık umarım memnun kalırım

$Prego-Nirvana-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-Kirmizi-20432.webp

bende bu arabayı almaya karar verdim kızlar tabii mavi rengini :)

Her sabah bakiyorum.valla nuran dogurdumu diye:) kuzenimde seninle ayni onuda hergun ariyorum.2 nizdende ses soluk yok.

Hahaha :) yaaaa ne zaman doğuracam ben yaaaa :31:

Eki Görüntüle 762669

bende bu arabayı almaya karar verdim kızlar tabii mavi rengini :)

Çok güzel canım bizimki de benziyor bu modele :) :16:

Ben doğurucam yakında sende tık yok :1::1::1:

Aynen yaa benden sonra doğuracak arkadaşlarım hep doğurdu :31: bi ben doğuramadım :9::9:

kızlar daha önce ki dr umu sezeryan istediği için değiştirmiştim...andeva ya ünal beye geçen hafta başlamıştım..bir arkadaşımda ona gidiyor ve bugün ondan ünal beyin 1- 12 ağustos arasında yurt dışında olacağını öğrendim...:27:39. haftamdayım...normal istiyorum...haftaya 40. hafta ve dr um yok...:43:
şimdi ben ne yapacağım.....oooff....ben sıpamı ne zaman nasıl ve kimde doğuracağım.....:53:

kızlar daha önce ki dr umu sezeryan istediği için değiştirmiştim...andeva ya ünal beye geçen hafta başlamıştım..bir arkadaşımda ona gidiyor ve bugün ondan ünal beyin 1- 12 ağustos arasında yurt dışında olacağını öğrendim...:27:39. haftamdayım...normal istiyorum...haftaya 40. hafta ve dr um yok...:43:
şimdi ben ne yapacağım.....oooff....ben sıpamı ne zaman nasıl ve kimde doğuracağım.....:53:

Canım sanırım senle beraber doğuracaz :))) sancın filan varmı istersen sibel hanımla bi görüş ben çok memnunum :16:

Ofm ye gidiyorum canim ben akif beye gayet memnun kaldim dogum katini gezdim tum kapilar suslenmis pembeli mavili tek kisilik odalar acaip sessiz sakin bir kat ve cok temiz tuvaletleri bile herkes guleryuzlu iyi ki tercih etmisim dedim

N

Nurannnn bugün gittim sibel hanıma ben ilk izlenimim gayet iyi insanın içini rahatlatan çok iyi bir doktor umarım öyle gider.

Aa hadi ya hayırlısı olsun canım :16: ben çok memnunum çok iyi bir doktor gerçekten öyle insanın içini çok rahatlatıyor ve çok güzel takip ediyor mesela test yaptırıyosun direk kendisi arayıp telefonda testin sonucunu söylüyor 7-24 her zaman ne olursa olsun arayabiliyorum inşallah sen de çok memnun kalırsın canım :16::16:

Canım sanırım senle beraber doğuracaz :))) sancın filan varmı istersen sibel hanımla bi görüş ben çok memnunum :16:

hayırlısı cnm.. düzensiz .sancılarım cuma gününden beri oluyor..gün içinde bazen hafif hafif kasık ağrım oluyor..sanki adet olacakmış gibi nst de hafif düzensiz sancım çıkmıştı..ama açılma yok..kanalada girmemiş. o nedenle sanırım senin gibi 41-42. haftayı bekleyeceğim...eşimde diyor ki o kadar beklersek bebişin kilosundan dolayı seni sezeryana alırlar diyor... çevremizdekilerde akıl veriyor normal diye diretme diyorlar...aslında diretmiyorum sadece keyfi olarak yaptırmak istemiyorum....cnm daha önce sanırım konuşmuştuk dr un kimdi?hangi hastanede?sanırım özeldi...

Back
X