Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Çok teşekkür ederim canım :16:
Kızlar gördüğünüz gibi yine doğuramadım 42 haftanın sonuna geldik artık yarın öyle de böyle de doğuracağım :16: korku vs. Hiçbişey yok sadece sabırsızlık var :))) çalışan anneler doğum öncesi raporu doğum tarihine göre benim gibi dolar ve geçerse doğum sonrası hakkımızdan yemiyor ara rapor alıyoruz :)) :16: bugün yeniden kuaföre gidip son rötüşlarımı yaptırıcam eh en son gidişimden 15 gün geçti malum :9::9:

hımmm hayırlısı olsun tatlım sağlıklı sıhhatli olsun da hayırlısı neyse o olsun. heyecan yaptım senin yazını görünce şimdi sen yarın prensesini kollarına alabileceksin belki de missss missssssss....

bizlerde büyük bir merakla seni bekliyor olacağız.....

hımmm hayırlısı olsun tatlım sağlıklı sıhhatli olsun da hayırlısı neyse o olsun. heyecan yaptım senin yazını görünce şimdi sen yarın prensesini kollarına alabileceksin belki de missss missssssss....

bizlerde büyük bir merakla seni bekliyor olacağız.....

İnşallaaah canım :16: resim paylaşırım hemen :)) bu kadar bekledik normal olsun diye yarın neler olacak bende bilemiyorum :)) ne yaptıysam olmadı kendi gelemedi nazlı bebişim :) acı yedim , çömelip kalktım, merdiven indim çıktım , kegel egzersizleri yaptım , yürüyüş yaptım, hurma incir yedim ama olmadı :9::9:

İnşallaaah canım :16: resim paylaşırım hemen :)) bu kadar bekledik normal olsun diye yarın neler olacak bende bilemiyorum :)) ne yaptıysam olmadı kendi gelemedi nazlı bebişim :) acı yedim , çömelip kalktım, merdiven indim çıktım , kegel egzersizleri yaptım , yürüyüş yaptım, hurma incir yedim ama olmadı :9::9:

çok alemsin kız zamanı gelmemiştir diyeceğim ama geldi de geçiyor bile baksana.

vardır bunda da bir hayır bakalım sağlıklı olunda ikinizde. belki de planlı olası daha güzel baksana bütün işlerini hallettin

hazırlıklı gideceksin ve eve döndüğünde de herşey istediğin gibi olacak inşallah. :31::31:

çok alemsin kız zamanı gelmemiştir diyeceğim ama geldi de geçiyor bile baksana.

vardır bunda da bir hayır bakalım sağlıklı olunda ikinizde. belki de planlı olası daha güzel baksana bütün işlerini hallettin

hazırlıklı gideceksin ve eve döndüğünde de herşey istediğin gibi olacak inşallah. :31::31:

Evet ya hayırlısı zaten bi bebeğin doğacağı gün bellidir derler ya birişeyler bahane olur derler o bahaneleri bulmaya çalıştım hep biraz hırpaladım kendimi :9: şimdi sakince bekliyorum kurbanlık koyun gibi :16:

kızlar ya size bişi sorucam 11 haftalıkken 2li tarama testim yapıldı temiz çıktı sorun yokmuş pekii 3lü tarama testine gerek var mı pazartesi randevum var yanii bu testler kesin sonuç veriyor dimi
bide doktorum renkli ultrason çekmiyor sanırım bebeğe zararlıymış acaba diyorum son ayda gitsem mi başka doktora hatıra olarak bi resmi olur :)

kızlar ya size bişi sorucam 11 haftalıkken 2li tarama testim yapıldı temiz çıktı sorun yokmuş pekii 3lü tarama testine gerek var mı pazartesi randevum var yanii bu testler kesin sonuç veriyor dimi
bide doktorum renkli ultrason çekmiyor sanırım bebeğe zararlıymış acaba diyorum son ayda gitsem mi başka doktora hatıra olarak bi resmi olur :)

Benimde 2li tarama temiz çıktı doktor 4lü tarama istedi bi sonrakinde testler sadece riski gösterir canım kesin sonuç vermez :) bizim bebeğin bir albüm dolusu 4 boyutlu resmi var bi zararının olacağını sanmam sibel hanım her randevuda hem video kaydı hem resim verdi bize :16:

Benimde 2li tarama temiz çıktı doktor 4lü tarama istedi bi sonrakinde testler sadece riski gösterir canım kesin sonuç vermez :) bizim bebeğin bir albüm dolusu 4 boyutlu resmi var bi zararının olacağını sanmam sibel hanım her randevuda hem video kaydı hem resim verdi bize :16:

ne bileyim akif bey pek önermiyormuş ama sorucam bu gittiğimde en korktuğum bu testler inşallah sorun çıkmaz

36 Hafta ama bebişim 2 hafta önden gidiyormuş ne olur bilemiyorum hiç :)
masallah cnm bızde yarn son kontrol yapcaz olmassa alıcaz ınsallah guzel sonclarla donerım. benmknnde dogmaya nyetı yok hııc:D
onden gdyosa erken alabılır senın bebısnı

Çok teşekkür ederim canım :16:
Kızlar gördüğünüz gibi yine doğuramadım 42 haftanın sonuna geldik artık yarın öyle de böyle de doğuracağım :16: korku vs. Hiçbişey yok sadece sabırsızlık var :))) çalışan anneler doğum öncesi raporu doğum tarihine göre benim gibi dolar ve geçerse doğum sonrası hakkımızdan yemiyor ara rapor alıyoruz :)) :16: bugün yeniden kuaföre gidip son rötüşlarımı yaptırıcam eh en son gidişimden 15 gün geçti malum :9::9:

canım cok bıle bekledın valla herseynı hazrla gt bebsını almaua ınsallah bekluyoruz

Bende sadece 2 li yaptirdim.sorun cikmayinca digerini yaptirmadim.
bnde de çıkmamıştı bakalım isticek mi 3lüyü
canım bu akif bey ofm'deki akif beyse eğer kendisi her testi yaptırmıştı.
evet canım o bende ilk defa gittim geçen ay pazartesi tekrar randevumuz var
Korkma canım genelde 2li de sorun çıkmazsa diğerlerinde de çıkmıyor

içimi rahatlattın nuranım :)

Nuran yarin kacta randevun?

3 te canım randevum :16:

masallah cnm bızde yarn son kontrol yapcaz olmassa alıcaz ınsallah guzel sonclarla donerım. benmknnde dogmaya nyetı yok hııc:D

canım cok bıle bekledın valla herseynı hazrla gt bebsını almaua ınsallah bekluyoruz

Valla çok bekledim aman sanrın sonu selamet olsun :))) sende perşembe gidiyosun doğuma dimi balım :16:

bnde de çıkmamıştı bakalım isticek mi 3lüyü

evet canım o bende ilk defa gittim geçen ay pazartesi tekrar randevumuz var

içimi rahatlattın nuranım :)

Ne demek canımmmmm muahh :16::16:

canım bende ondan korkuyorum işte 34 haftalıkken 2.900 gr çıktı. Böyle devam ederse normal doğum çok zor görünüyor dedi. Bende sezeryandan korkuyorum ne olacak hiç bilmiyorum. Ayyy ne güzel senin bitmiş bebişini sağlıkla kucağına al inşallah canım . :16:

canım bende ondan korkuyorum işte 34 haftalıkken 2.900 gr çıktı. Böyle devam ederse normal doğum çok zor görünüyor dedi. Bende sezeryandan korkuyorum ne olacak hiç bilmiyorum. Ayyy ne güzel senin bitmiş bebişini sağlıkla kucağına al inşallah canım . :16:

oyle dedıyse oyle olur cnm ya ama sezryandan korkma kesnlklkle ben hıc korkmyoırm ama persembeden snra yazrm sende krr verrsn:D

3 te canım randevum :16:

Valla çok bekledim aman sanrın sonu selamet olsun :))) sende perşembe gidiyosun doğuma dimi balım :16:

Ne demek canımmmmm muahh :16::16:
evet cnm ama kesn degil ısde yrn son kontorl olmassa ona gore gun alcaz o cuma demısdı ama ben bıgun daha dayanmcam artık beynmdekı sorlardan kurtulup annelgn tadna varmak ıstyorm allah ın ıznyle smdı sennde yarn kesn dımı?

ben öğretmenim.çalıştığım yere kızını getirmişti, o ara sohbet etmiştik, çalıştığı yeri söylemişti.Muayene için ne kadar veriyorsunuz?

100 tl.canım

Aa hadi ya çok geçmiş olsun canım ya doktorunu dinle iyice dinlen ilaçlarını düzenli kullan dualarım seninle

Canim cok gecmis olsun.dikkat et luften.bol bol dinlen.

cok gecmis olsun dikkat et kendine yorma sakin Allah yardimcin olsun hayirlisiyla al bebisini kucagina insallah :)

Canım geçmiş olsun, inşallah bişey olmadan atlatırsın.Allah yardımcın olsun.Umarım sana bakacak birileri vardır yanında.

Peki sen anlamış mıydın kasılmaların olduğunu?

kızlar çok sağoln hala ara ara oluyor ama o günkü kadar değil bebeğim de aşağılamış biraz. ilaç alıyorum arada annem ve kayınvaldem geliyor yemekleri vs. yapıyorlar çok korkuyorm nolur dua edin..kasılmalae anlaşılmayacak gibi değilki canım resmen yamuluyor karnım sıkıyorlar sanki bir tarafa toplanıyor..

cnm çok geçmiş olsun...yanında sana bakacak birileri var mı? çok dikkatli ol..sadece wc ihtiyacın için ayağa kalk...arada bir gir merakta bırakma bizi...

sağol canım

ben kumlucadayım siz? memorialde erkek bir dr var adını unuttum özellikle onun çok iyi olduğunu duymuştum..alt komşum o erkek dr da doğum yaptı...pınar hanıma sadece bir kere gittim.normalde gittiğim başka bir dr vardı..başka bir dr unda görüşünü almak için bir kere gitmiştim..

cnm kolay gelsin....tamam cnm arada uğra özletme kendini...

Canım Allah şifanı versin senin için bol dua ediyorum etmeyede devam edicem :16:

ok sağol canım..bu arada kızlar 26.haftasında kasılması olanların kasılması sıkmıydı? mesela günde kaç kereydi? merak ettim ve sonradan geçtimi

Back
X