Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

100 tl.canım

kızlar çok sağoln hala ara ara oluyor ama o günkü kadar değil bebeğim de aşağılamış biraz. ilaç alıyorum arada annem ve kayınvaldem geliyor yemekleri vs. yapıyorlar çok korkuyorm nolur dua edin..kasılmalae anlaşılmayacak gibi değilki canım resmen yamuluyor karnım sıkıyorlar sanki bir tarafa toplanıyor..

ok sağol canım..bu arada kızlar 26.haftasında kasılması olanların kasılması sıkmıydı? mesela günde kaç kereydi? merak ettim ve sonradan geçtimi

Çok ama çok geçmii olsun canım :( çok iyi dinlenmen lazım sol tarafına yat hep uzan bol bol . Benim o haftalarda günde 3-4 defa olurdu maksimum kasılma çok şiddetli değildi ama bazen 1 bazen hiç olmazdı çok geçmii olsun tekrar

iyi geceler kızlar nasılsınız görüşmeyeli forumu tam takip edemedım umarım iyisinizdir .aramıza yenı katılanlar olmus hosgeldınız aramıza
Çoook yoğun gunler yaşıyorum misafirin biri gunduz gitti dun akşama yenısı geldi cok az zamanda bakabılıyorum o yuzden cogu seyden haberım olmuyor

Kızlar nuranın dogumu gerceklestı annede bebek cok ıyı şükür kurtuldu arkdaşımız bugun sabah 7 ogum olmus nasıl oldugu konusu bende bılmıyorum henüz aramadım:52:

iyi geceler kızlar nasılsınız görüşmeyeli forumu tam takip edemedım umarım iyisinizdir .aramıza yenı katılanlar olmus hosgeldınız aramıza
Çoook yoğun gunler yaşıyorum misafirin biri gunduz gitti dun akşama yenısı geldi cok az zamanda bakabılıyorum o yuzden cogu seyden haberım olmuyor

Canım bir değişiklik yok aslında nuran hala doğuramadı o doğursada sıra bize gelse artık :1::1::1:

Merhaba arkadaşlar ben de antalya hamişlerindenim. 13 haftalığım şimdi ve medical park'ta fatma seda hanıma gidiyorum sizce nasıldır? bir kaç gün içinde tekrar muayeneye gidicem ve sanırım 2'li tarama testi de yapılacak.
Bu arada henüz alışverişe başlamadım ama konu başlarında alışverişlerde bahseden arkadaşlar olmuş bebek arabalarıyla ilgili bir kaç yere baktım da karar veremedim hem kullanışlı hem bebek için rahat hem de katlandığında az yer kaplasın istiyorum bu konuda tecrübeli arkadaşlar ve alışverişini tamamlamış arkadaşlar öneride bulunabilir mi?

Kızlar nuranın dogumu gerceklestı annede bebek cok ıyı şükür kurtuldu arkdaşımız bugun sabah 7 ogum olmus nasıl oldugu konusu bende bılmıyorum henüz aramadım:52:

nasıl yani bugün saat 3 te kontrolü vardı. aaaaaa çok sevindim şaşırdım ikisi de iyiyse sorun yok hadi bakalım bekleyelimde gelsin :nazar::nazar::nazar:

Kızlar günaydın 4 gündür öksürükten uyuyamıyorum karnım çok ağrıyor bebeğime bir zararı olurmu bu öksürüğün daha önce geçirmiş olanınız varmı?

AAAA çok şükür canım sağ salim olmuşya çok sevindim darısı bizlerin başına hoşgeldin Prenses hanım sonunda sevindirdin bizi.:nazar::nazar::nazar:

Kızlar günaydın 4 gündür öksürükten uyuyamıyorum karnım çok ağrıyor bebeğime bir zararı olurmu bu öksürüğün daha önce geçirmiş olanınız varmı?

O kadar hasta isen bir doktora görün derim belki sakıncası olmayan seni rahatlatacak bir ilaç verir. Bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz arasında 4 gün varmış hangi doktora gidiyorsun ve memnun musun?

O kadar hasta isen bir doktora görün derim belki sakıncası olmayan seni rahatlatacak bir ilaç verir. Bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz arasında 4 gün varmış hangi doktora gidiyorsun ve memnun musun?

Doktorumla görüştüm atlatabılıyorsan eğer ılaçsız atlat dedi.Ballı süt ,ıhlamur limon,pastıl tarzı şeyler soyledi ama ateşin çıkarsa antibiyotik yazıcaz dedi ben ilaçsız idare etmeye çalışıyorum ama meret tuttumu gece üst üste nefes almadan öksürtüyor.Doktorum Sibel Sürmen Usta çok memnunum buradaki arkadaşlarımın tavsiyesiyle gittim.İyikide gitmişim.

Son düzenleme:

Canım bende kışın grip oldum herhangi bir zararı olmadı benim bebişime. Bol meyve ve sıvı tüket en kolay öyle atlatılıyor çünkü. Çok geçmiş olsun.

Canım teşekkür ederim yapıyorum dediklerini sende öksürük varmıydı peki?

Vardı canım çok öksürüyordum. bol bol dinlen adaçayı sakın içme düşük riskine sebep oluyor dediler bana hep bende içmedim. Birde ben çok çorba içtim yazın zor ama tavsiye ederim. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Vardı canım çok öksürüyordum. bol bol dinlen adaçayı sakın içme düşük riskine sebep oluyor dediler bana hep bende içmedim. Birde ben çok çorba içtim yazın zor ama tavsiye ederim. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Amin canım inşallah.Bende içiyorum çorba sürekli öğlenleri ve akşamları yaz kış demem zaten canım çok severim çorbayı :)

Çok ama çok geçmii olsun canım :( çok iyi dinlenmen lazım sol tarafına yat hep uzan bol bol . Benim o haftalarda günde 3-4 defa olurdu maksimum kasılma çok şiddetli değildi ama bazen 1 bazen hiç olmazdı çok geçmii olsun tekrar

bende daha şiddetlisi oluyor işte canım hep yatıyorum cuma günü kontrolüm var..bu arada hayırlı olsn cnm doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah :)

bende senin gibi durmadan misafir alıyordum şimdi çok pişmanım çok dikkatli ol lütfen

geçmiş olsun cnm doktorunu ara sor istersen maalesef bize söylenmeyen bilmediğimiz şeyler oluyor soğuk algınlığı olunca ebfeksiyon da oluyor onn için ara derim doktornu

Masallah sanirim dun gece sancilandi.insallah normal olmustur.allah anali babali buyutsun.kendisi musait olunca yazar.darisi hepimizin basina.

Canim gecmis olsun.komsumda 8 aylik hamile.oda suan hasta cok oksuruyor.gecen gordum mahvolmus kadin.doktora gitmis oksurmekten sanci giriyormus.kasiliyirmus.nezaman randevun sibel hanimda? İstersen bi gorun.bol bol
Dinlen.

Back
X