Çok teşekkür ediyoruz kızlar :)))
Biliyorsunuz çarşamba son randevumuz vardı doktorumuzla normalde 3te olan randevumuzu doktorumuz 12 ye almıştı . Bizde birgün öncesinden eşimle evi süpürdük sildik (daha çok o yaptı ben yön gösterdim

) güzelce duşumu aldım, saçlarımı kuruttum düzleştirdim hafif bir makyaj yaptım bu arada saat 1buçuk filan oldu kasılmalar vardı ama sancım yoktu. Bana göre artık sezeryan kaçınılmazdı ve ben artık kabullenmiştim bu durumu. Yatağıma girdim güzelce uykuya daldım 2 saat geçti sancıyla uyandım adet sancısının baya şiddetli haliyi takip edeyim dedim düzenli şekilde 6 dk. Ya bir sancım geliyordu ve hep aynı şiddetteydi 1 saat bekledim sancım geldikçe dua ettim :) baktım olmayacak eşimi kaldırdım sancılarım var dedim sibel hanımı aradık hemen bizi hastaneye yönlendirdi hemen geleceğini söyledi. Hazırlandık güzelce hastaneye doğru yola çıktık. Acilde beni sandalyeye oturttular doğumhaneye çıktık. İçimden hep yine açılman yok diyecekler ve sezeryana gireceğim diyordum . Ebe hanım alttan muayene ettiğinde oda bende eşimde şoka girdik. "3-4-5-6 cm açıklığın var çok güzel kaçıncı doğum ?" Dedi "ilk" deyince şaşırdı "siz yolun yarısından fazlasını geçmişsiniz " dedi o sırada doktorum geldi nst de 100 e vuran sancılar vardı oda alttan muayene etti "çok güzel doğum yapacaksın sen " dedi :) bu sırada saat 5buçuk filandı doğumhaneye girdik epiduralimi yaptı doktorum sancılarım vardı ama tahammül edilmeyecek gibi değildi acı eşiğim yüksekmiş :) bu şekilde giderse 10 a kadar doğum yaparsın dediler bu çok iyi bişeymiş ama bizim kız daha erken doğmak istedi suyumu boşalttılar 6buçuk gibi açıklık 10 cm olmuştu bile işte doğuruyordum :) ıkınmaya başladım yarım saat içinde kızımın ilk kez sesini duydum eşim dışardaydı ağlamış baya doğumhanenin kapısında kızımızın sesini duyunca bense çok şaşkındım içimde milyonlarca duygu düşünce coşku korku :) tarif edilemez patlamalar vardı. Bebeğim çok hızlı doğduğu için biraz alttan deformelerim oldu sibel hanım büyük bir titizlikle dikişlerimi yaptı buzla kompres yaptı 12 ye kadar benimle uğraştı yani ben o anlarda sabırsızlıktan ölebilirdim kollarıma almak istiyordum kızımı :) sonrasında odamıza geçtik hemşireler beni giydirdi süsledi kızımda yanımdaydı artık eşimde şimdi hissediyorum biz aile olduk orda bağlandık aşkla bu yeni aşkın adı Ada Lena oldu ... 3700 gram 52 cm. doğdu aşkımız :))
Dün taburcu olduk şuan evimizdeyiz. Dikişlerim nerdeyse iyileşti çok rahat hareket edebiliyorum dün duşumu da aldım emzirmekte sorun yaşıyoruz humana still tea aldım sürekli meme vermeye çalışıyorum ama mama desteği veriyorum mecbur :/ birazdan kızımı banyo yaptırıcaz teyzeleri mis kokulumu :))
Sabah tartıldım 10 kilo gitmiş bol bol sıvı tüketiyorum gerisi de gider umarım :) karnımın boş olması çok güzel bir duygu hafif göbüş var onuda iyice sardık annemle hergün daha da toparlanıyoruz :)