Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

cyberburan gözün aydın cnm :)) darısı bize inşallah..

Kızlar ben bugün doktora gittim kasılmalar hafiflemiş 16 sında tekrar çağırdı...ilaç ve yatışa devam :((

cyberburan gözün aydın cnm :)) darısı bize inşallah..

Kızlar ben bugün doktora gittim kasılmalar hafiflemiş 16 sında tekrar çağırdı...ilaç ve yatışa devam :((

Teşekkür ederim canım :)
Darısı size inşallah en yakın zamanda normale döner herşey canım senin için :16:

Bende onu aldim netten.sicak su torbasini kullaniyormusun suan?

Yok canım kullanmıyorum sıcak su torbasını .

Nurancım hayırlı uğurlu olsun prensesin Allah uzun ömürler sağlıklar versin Allah sana bağışlasın:) İnan okurken gözlerim doldu inşallah ben ve buradaki arkadaşlarda senin gibi güzel ve kolay bi doğum yaparız :)

Çok teşekkür ediyoruz kızlar :)))

Biliyorsunuz çarşamba son randevumuz vardı doktorumuzla normalde 3te olan randevumuzu doktorumuz 12 ye almıştı . Bizde birgün öncesinden eşimle evi süpürdük sildik (daha çok o yaptı ben yön gösterdim;)) güzelce duşumu aldım, saçlarımı kuruttum düzleştirdim hafif bir makyaj yaptım bu arada saat 1buçuk filan oldu kasılmalar vardı ama sancım yoktu. Bana göre artık sezeryan kaçınılmazdı ve ben artık kabullenmiştim bu durumu. Yatağıma girdim güzelce uykuya daldım 2 saat geçti sancıyla uyandım adet sancısının baya şiddetli haliyi takip edeyim dedim düzenli şekilde 6 dk. Ya bir sancım geliyordu ve hep aynı şiddetteydi 1 saat bekledim sancım geldikçe dua ettim :) baktım olmayacak eşimi kaldırdım sancılarım var dedim sibel hanımı aradık hemen bizi hastaneye yönlendirdi hemen geleceğini söyledi. Hazırlandık güzelce hastaneye doğru yola çıktık. Acilde beni sandalyeye oturttular doğumhaneye çıktık. İçimden hep yine açılman yok diyecekler ve sezeryana gireceğim diyordum . Ebe hanım alttan muayene ettiğinde oda bende eşimde şoka girdik. "3-4-5-6 cm açıklığın var çok güzel kaçıncı doğum ?" Dedi "ilk" deyince şaşırdı "siz yolun yarısından fazlasını geçmişsiniz " dedi o sırada doktorum geldi nst de 100 e vuran sancılar vardı oda alttan muayene etti "çok güzel doğum yapacaksın sen " dedi :) bu sırada saat 5buçuk filandı doğumhaneye girdik epiduralimi yaptı doktorum sancılarım vardı ama tahammül edilmeyecek gibi değildi acı eşiğim yüksekmiş :) bu şekilde giderse 10 a kadar doğum yaparsın dediler bu çok iyi bişeymiş ama bizim kız daha erken doğmak istedi suyumu boşalttılar 6buçuk gibi açıklık 10 cm olmuştu bile işte doğuruyordum :) ıkınmaya başladım yarım saat içinde kızımın ilk kez sesini duydum eşim dışardaydı ağlamış baya doğumhanenin kapısında kızımızın sesini duyunca bense çok şaşkındım içimde milyonlarca duygu düşünce coşku korku :) tarif edilemez patlamalar vardı. Bebeğim çok hızlı doğduğu için biraz alttan deformelerim oldu sibel hanım büyük bir titizlikle dikişlerimi yaptı buzla kompres yaptı 12 ye kadar benimle uğraştı yani ben o anlarda sabırsızlıktan ölebilirdim kollarıma almak istiyordum kızımı :) sonrasında odamıza geçtik hemşireler beni giydirdi süsledi kızımda yanımdaydı artık eşimde şimdi hissediyorum biz aile olduk orda bağlandık aşkla bu yeni aşkın adı Ada Lena oldu ... 3700 gram 52 cm. doğdu aşkımız :))

Dün taburcu olduk şuan evimizdeyiz. Dikişlerim nerdeyse iyileşti çok rahat hareket edebiliyorum dün duşumu da aldım emzirmekte sorun yaşıyoruz humana still tea aldım sürekli meme vermeye çalışıyorum ama mama desteği veriyorum mecbur :/ birazdan kızımı banyo yaptırıcaz teyzeleri mis kokulumu :))

Sabah tartıldım 10 kilo gitmiş bol bol sıvı tüketiyorum gerisi de gider umarım :) karnımın boş olması çok güzel bir duygu hafif göbüş var onuda iyice sardık annemle hergün daha da toparlanıyoruz :)

:16::16:

Aile olmak...Çok güzel canım, ikinizinde sağlıklı olmanıza sevindim.Allah sizinle birlikte bebeğinize uzun ömürler nasip etsin

Merhabalar.Daha gecen ay yazmistim bende anne olmak istiyorum dye buraya.Bu hafta basinda hamile oldugumu ogrendikkkk:):)Daha cok yeni.Keseyibile gormedim daha:(Insallah hersey olumlu ilerlerrrr.....

Merhabalar.Daha gecen ay yazmistim bende anne olmak istiyorum dye buraya.Bu hafta basinda hamile oldugumu ogrendikkkk:):)Daha cok yeni.Keseyibile gormedim daha:(Insallah hersey olumlu ilerlerrrr.....

Merhaba hosgeldin.ne guzel taze hamile.allah saglicakla kucaginada almak nasip etsin?neresindensin antalyanin?

nurancım prensesin resmini ne zaman görebilcez :)

Canım en kısa zamanda yüklicem :) hep telefondan giriyorum yapamadım o yüzden bilgisayardan girince yollarım :)

Nurancım hayırlı uğurlu olsun prensesin Allah uzun ömürler sağlıklar versin Allah sana bağışlasın:) İnan okurken gözlerim doldu inşallah ben ve buradaki arkadaşlarda senin gibi güzel ve kolay bi doğum yaparız :)

Çok teşekkür ederiz :)İnşallah siZde kolaylıkla doğum yaparsınız :16:

Aile olmak...Çok güzel canım, ikinizinde sağlıklı olmanıza sevindim.Allah sizinle birlikte bebeğinize uzun ömürler nasip etsin

Amin canım :)) darısı sizlerin başına :)

Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasil etsin :)))

Cevap yazdim canim:)

canim gittinmi doktora?nasil bebis?

Tamam canım aldım msjını.Doktora gittim öksürmekten bebek biraz aşağı inmiş dedi dinleneceksin bol bol dedi 3 hafta sonra tekrar gidicez benim düşük riskim olduğu için zaten hiç bir iş yapmıyorum sürekli yatıyorum evde akşamları ve hafta sonları hafta içide iş yerinde olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum nolur dua edin 3 haftaya kadar herşey yoluna girşin inşallah.

Tamam canım aldım msjını.Doktora gittim öksürmekten bebek biraz aşağı inmiş dedi dinleneceksin bol bol dedi 3 hafta sonra tekrar gidicez benim düşük riskim olduğu için zaten hiç bir iş yapmıyorum sürekli yatıyorum evde akşamları ve hafta sonları hafta içide iş yerinde olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum nolur dua edin 3 haftaya kadar herşey yoluna girşin inşallah.

Canim doktorunda dedigi gibi bol bol dinlen.onemli olan bebisin ve senin sagligin.cok dikkat et.3 hafta sonra muaynenemi olucan tekrar.cd aldinmi?

Canim doktorunda dedigi gibi bol bol dinlen.onemli olan bebisin ve senin sagligin.cok dikkat et.3 hafta sonra muaynenemi olucan tekrar.cd aldinmi?

3 hafta sonra kontrol var bakalım o zamana kadar dinlencem.Yok o üzüntüyle cd falan sormadım ama yine kağıt olarak verdi.

Back
X