- 9 Aralık 2009
- 143
- 9
- 296
- Konu Sahibi cybernuran
- #1.161
Aaa masllh.bir prenses daha geliyor.bu yil cok duydum kiz bebek haberlerini.hayirli olsun canim.
sağol canım, sağlıkla kucaklarımda inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa masllh.bir prenses daha geliyor.bu yil cok duydum kiz bebek haberlerini.hayirli olsun canim.
canım teşekkür ederin inşallah.Allah cümlemize sağlık versin.
aa ne güzel biz daha öğrenemedik hayırlı olsun canım sağ salim doğsun inşallah prenses hanım.
Kızlar ne zamandır giremiyordum malum gecem gündüzüme karıştı .
Birde bebeğimde sekonder yarık damak problemi var besleme ile ilgili biraz sıkıntılarımız var dualarım sizinle sizde bizim için dua edin
Dogrudur canim.pahali mustela urunleri.nerde bulabilmis.
Bu arada tavsiyem siz siz olun hamilelikte asla ve asla stres yapmayın bu yaşadığımız sorun stresli bir dönem geçirmiştim ondan oldu bebeklerinizi düşünün
çallı tıpın yanındaki eczanelerden birinde bulmuş canım oha dedim ne kadar pahalı..bu göğüs ucuna da mı sürülüyo acaba heryere sürebilir demişler..
Canim benim rabbim caresiz dert vermesin.hepimiz istemesekde stres yasiyoruz.ben bu hamileligimde gayet sakin olucam dedim ama gel gorki olmuyor.allahim o minim melege sifa versin.
Teşekkür ederiz teyzesi 8 günlük olduk bile biz zaman nasıl geçiyor anlamıyorum uykusuzluk yorgunluk mutluluk sevgi aşk dolu günler geçiriyoruz çok şükür :) hergün katlanarak büyüyen bir sevgi var yüreğimde Allah herkese bu sevgiyi yaşamayı nasip etsin![]()
Herkese iyi bayramlar![]()
Amin canim.yarik sadece damakdami dudakdada varmi?
Yok canım Allaha şükürler olsun dudağında ve ser damağında değil arkada küçük dili ve yumuşak damakta yarığı var buna da şükürler olsun
Canim o catlak onleyici.gogus ucu icin mustelanin ayri kremide var.ama tabi onuda surebilirsin.ben oglumda cok cektim ilk haftalar emzirirken.resmen kafayi yedim.onun acisi cok kotu.oyuzden simdi 30.haftada basladim.gogus ucu kremine.onu bile surerken aciyor.dusun artik.insllh faydasi olur.
anladım cnm doktora sorayım da bakalım hangi kremi önercek..16 sında gitcem bakalım
Ben lansinoh kullaniyorum canim.simdiden surerken bile aciyor.insallah faydasi olur.32. Haftada baslayin deniyor.ben 30 da basladim.benimde bir sorun olmassa 1 eylulde randevum.
Evet canim.cok sevindim.dudakta olunca daha zormus operasyon.allah sifa versin.
Çok şükür canım yarın bi doktora gidicez bakalım inşallah sorun yoktur
Bu arada bana doktor bepanten önermişti göğüs ucu için doğuma kadar sabah akşam sürdüm şimdi pompayla çekiyorum oda baya sorun yaratırmış normalde ama çok şükür bi sıkıntım olmadı inşallahta olmaz :/