- Konu Sahibi cybernuran
- #1.221
tekrar merhaba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım sor bakalım napalım bizde ona göre önümüze bakarızbende persembe gunu sonuc göturucem gıtmısken sorarım
tekrar merhaba![]()
valla benim doğum ocakta inşallah o zamana kadar da değişmez yani fiyatlar fiyatları uygun diye gidiyoruz ama bakalımKizlar merhaba.ofm hastanesindenmi bahsediyorsunuz?eger orasiysa bende cuma gunu gittim spinal sezeryan 630 dediler.ekimde dogum yapicam dedim.fiyatlar degismez ozamana dedi gorevli.
herşey dahil 630 değil mi kızlar ? doktor ücretiniz nekadar peki?
herşey dahil 630 değil mi kızlar ? doktor ücretiniz nekadar peki?
Hersey dahil canim.ben sezeryan olacagim icin 2 gun yatis butun kan tahlilleri bebegin ilk asilari.oda kapi susu.lohusa serbeti.bunlar hep icindeymis.bide gecen hafta benim arkadasin orda erken dogum icin 2 gun yatti.onu ziyarete gittim.cok memmnun kalmis.tek kisilik odalar.cok temiz.hemsireler falan cok guleryuzlu.yarim saatte tansiyon nabiz ates kontrolu yapiyorlar.
Ben de ofm de doğum yaptım canım çok memnun kaldım doğrusu :)
Hamiş bayanlar hepinizi öpüyorum bol uykulu günlerin tadını çıkarın :))))
Kizlar merhaba.ofm hastanesindenmi bahsediyorsunuz?eger orasiysa bende cuma gunu gittim spinal sezeryan 630 dediler.ekimde dogum yapicam dedim.fiyatlar degismez ozamana dedi gorevli.
Bende 26 ağustosta sezeryan olucam Anadolu hastanesinde 1.500 lira 630 lirayı duyunca çok ödücekmişim gibi düşünmeye başladım içime oturdu valla![]()
değiştirme sansın yok mu tatlım gerçi 6 gun kalmıs ama
Bende 26 ağustosta sezeryan olucam Anadolu hastanesinde 1.500 lira 630 lirayı duyunca çok ödücekmişim gibi düşünmeye başladım içime oturdu valla![]()
Canum arada fark var baya.ben hemen degistir.oraninda doktorlari ni cok begeniyorlar arkadasim güray Ünlünün hastasi cok memnun.bence tekrar dusun.
Bol bol uyuyorum canim.zaten kafam kalkmiyor:)
Ayyyyy aklım çok karışık bende randevu alıp bir gitsemmi muayeneye. Sen olsan ne yapardın canım
kizlarr bu ofm hastanesinde hangi dr`u onerirsiniz fiyat cok uygunmus ben medstar yildiz dusunuyorum onlar da 1.500civari fiyat verdiler epidural icin ayri ucret istiyolar 280 lira nerdeyse ikibine dayanacak yani burayi duyunca supermis dedim epiduarl fiyati da dahil mi bu fiyata ekim ortadi gibi olacak kismetse dogumum yol yakin.sayilirken bi arastirsam iyi olur dr onerilerinizi bekliyorum :)
Canim güray ünlüden cok memnun kaldi arkadasim.orda 3 gun yatti erken dogum tehlikesi vardi.birde akif beye iyi diyorlar.bende sezeryan olucam sordum hepsi dahil dedi gorevli.2 gun yatis butun kan tahlilleri.bebegin ilk asilari.ysni + epidural icin para almiyorlar.