Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Çok teşekkür ederim canım normal doğumu çok istedim ama 39 haftalık olmama rağmen bebeğim dönmedi bende nasip böyleymiş diyorum. Lütfen dua edin p.tesi benim için :16:

hayirlisiyla saglikla bebisinu kucagina.almak nasip olsun.insallah hakkimizsa hayirlisi.neyse o olsun ben de ilk dogumumda normal olsun cok istemistim ama olmadi riskli.bi sekilde normal dogurmak.yerine saglikla sezeryan olmak daha iyi bence :) dualarimiz seninle :)

Bayanlar merhabalar.Bende 7 haftalik hamileyim.gecen carsamba hafifpembe sonradaaz kanamam oldu.sukuriyiyim kalp atislarimizi gorduk.kahve akintim azaz devam ediyor hala.iyi birdoktoragitmek istiyorum bu konuda.mehmet simsek i onerdiler.randevu aldim.Sizin onerebilceginiz biri var mi?

hayirli olsun.bebisin.canim Allah saglikla kucagina.almayi nasip etsin insallah bu zamanlarda biraz kendini fazla yorunca olabiliyor boyle hafif kanamalar yorma kendini ben de dr degistiriyorum sanirim ben de akif beye gidicem cok iyi bir dr oldugu soyleniyor medstara gidiyordum.ama dogum. ucreti biraz pahali geldi o yuzden bir de ofm.hastanesini denemeye karar verdim bugun yarin kontrole gidip bi.bakicam tabii sira bulabilirsem cok kalabalik oluyomus :(

Bayanlar merhabalar.Bende 7 haftalik hamileyim.gecen carsamba hafifpembe sonradaaz kanamam oldu.sukuriyiyim kalp atislarimizi gorduk.kahve akintim azaz devam ediyor hala.iyi birdoktoragitmek istiyorum bu konuda.mehmet simsek i onerdiler.randevu aldim.Sizin onerebilceginiz biri var mi?
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.Benimde öyle olmuştu dr 3-4 gün rapor verdi ayaklarımı diktim yattım, bide progesteron jel vermişti 1 ay kullandım.Ama akıntın kahverengiyse çok endişelenme.Bende vitale hastanesi Ali Fuat Şengör'e gidiyorum

Mrb hosgeldin canim.hayirli ugurlu olsun bebisin.erken donemlerde olabiliyor kanamalar.bol bol dinlen.mehmet simsek nerde? Ben duymadim hic.benim doktorum sibel sürmen usta.kesinlikle tavsiye ederim.
Sibel hanimi cok duydum.her ozel sigortaylaanlasmasi var amabizimkiyleyok ne yazikki.gerci kaxlayipoarayi geri alabiliyormusuz heralde.ben devlette ogretmenim.yarin bir gun okula gidemedigim durumlarda yazdigi rapor gecerli olur mu biliyor musunuz?
hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım çok yorma kendini dinlen
mehmet şimşek nerde hastanede mi hiç duymadım adını ama doktorumu önerebilirim
ofm hastanesinde akif kösekahyaoğlu araştırabilirsin nette

Tesekkurler kizlar.mehmetsimsek tip fakultesinde hoca.ozel muaynesi var gokay plazada.muayene pahali ama bir kerede olsa su durumda gitmek istiorum.

Sibel hanimi cok duydum.her ozel sigortaylaanlasmasi var amabizimkiyleyok ne yazikki.gerci kaxlayipoarayi geri alabiliyormusuz heralde.ben devlette ogretmenim.yarin bir gun okula gidemedigim durumlarda yazdigi rapor gecerli olur mu biliyor musunuz?

Tesekkurler kizlar.mehmetsimsek tip fakultesinde hoca.ozel muaynesi var gokay plazada.muayene pahali ama bir kerede olsa su durumda gitmek istiorum.

Canim inan bir bilgim yok.ama eylul basi randevum var.istersen sorabilirim.

Canim inan bir bilgim yok.ama eylul basi randevum var.istersen sorabilirim.

Sorarsan sevinirim canim.

bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.Benimde öyle olmuştu dr 3-4 gün rapor verdi ayaklarımı diktim yattım, bide progesteron jel vermişti 1 ay kullandım.Ama akıntın kahverengiyse çok endişelenme.Bende vitale hastanesi Ali Fuat Şengör'e gidiyorum

dun doktoragittim kanama olan yeri gostrdi.progestan hapi alttan kullnirsan dahaiyi dedi.dun denedim.sabah seffaf beyaz akintim vardi.hap gitmedi disarda eridi cikti heralde:(:(:(:(Senin jelin tam adi neydi?c ile baslayan birsey var 75 tl olmadi ondan alayim bende.

bu arada dun mehmet simsek e gittim.gokay plazadakine.(Ant da 2 tane mehmet simsek varmis)doktor arayanlar ve maddi sikintisi olmayanlar kesinliklegitsinler.muayene 250 tl.

Sorarsan sevinirim canim.

dun doktoragittim kanama olan yeri gostrdi.progestan hapi alttan kullnirsan dahaiyi dedi.dun denedim.sabah seffaf beyaz akintim vardi.hap gitmedi disarda eridi cikti heralde:(:(:(:(Senin jelin tam adi neydi?c ile baslayan birsey var 75 tl olmadi ondan alayim bende.

bu arada dun mehmet simsek e gittim.gokay plazadakine.(Ant da 2 tane mehmet simsek varmis)doktor arayanlar ve maddi sikintisi olmayanlar kesinliklegitsinler.muayene 250 tl.

crinore idi ama doktora sormadan kullanma canım, sorun olmasın

kızlar bu arada dün kontrole gittim gürkan ünlüye çok memnun kaldım.Ama canımzı sıkan bişi oldu kızımızın pipisi çıkmış :5:

çok alışmıştık kız olayına eşim zaten kız istiyordu,bozuldu.O bozulunca üzüldüm yoksa benim için hiç önemli değil ben sağlıklı bebeğim olsun istiyorum sadece

kızlar bu arada dün kontrole gittim gürkan ünlüye çok memnun kaldım.Ama canımzı sıkan bişi oldu kızımızın pipisi çıkmış :5:

çok alışmıştık kız olayına eşim zaten kız istiyordu,bozuldu.O bozulunca üzüldüm yoksa benim için hiç önemli değil ben sağlıklı bebeğim olsun istiyorum sadece

saglikli sihhatli olsun insallah tabii kiz bebise alisip bi anda pat diye erkek duymak.kolay.degil saglikli olsun yeter ki :) benim de bugun akif beye randevum var bakalim.nasil.gececek :)

kııızzzlllaaarrr
bugün randevuma gittim bebişim sağlıklı tansiyonumda iyi bugüne kadar 7 kilo almışım 5 ayda
yanlız şöyle bi durum var fikrinizi almak istiyorum
doppler ayrıntılı ultrasona giricem ama hastanede varmış zaten 25tl dedi akif bey ama kalbine ayrıntılı bakamıyorlar ben dışarı mehmet şimşeke yönlendiriyorum doç.dr dedi onunkide 250tlymiş ve çok pahalı geldi doğal olarak bize :(
sizce napalım perşembe gidicem hastanede randevum var

kııızzzlllaaarrr
bugün randevuma gittim bebişim sağlıklı tansiyonumda iyi bugüne kadar 7 kilo almışım 5 ayda
doppler ayrıntılı ultrasona giricem ama hastanede varmış zaten 25tl dedi akif bey ama kalbine ayrıntılı bakamıyorlar ben dışarı mehmet şimşeke yönlendiriyorum doç.dr dedi onunkide 250tlymiş ve çok pahalı geldi doğal olarak bize :(

çokmuş yaww başka hastanelere sorsan gercı telefonda fıyat bilgi vermıyor çogu ama dene istersen

kıyamam ama üzme kendini eşinde mutlaka alışacaktır. sen kendini üzme onun bu hallerine sakın.

kııızzzlllaaarrr

canım ayrıntılı ultrason için arkadaşlar geçmiş sayfalarda hasan urcu'dan bahsediyorlardı. istersen önce onu bir araştır sonra karar ver hatta telefonla da görüş. 250 tl çok fazla bence. hasan urcu' da fiyat daha makuldü sanki ben bütün sayfaları okumuştum başlarda öyle hatırlıyorum ve inşallah cybernuran falan görür mesajını da bir an önce cevaplar ama sen internetten bir araştır önce. hatta bu detaylı ultrasonunda uzmanıymış kendisi.bu arada kilona ne dedi dr onu da merak ettim ?

Son düzenleme:
Hasan Urcu yu bende duydum canım çok uzmanmış . Ben detaylı ultrasona girmedim bizim Sibel Hanım her muayenede baya detaylı bakıyordu sanırım ondandır .
Mtmtk canım benim eminim çok tatlı sağlıklı bi oğluşunuz olacak :) hem anneyle oğlu arasında büyük aşk oluyor babayla da kızı . benim kızım babasıyla şimdiden aşk yaşıyor beni pek sallamıyor kıskandırıyorlar :) sende kocanı kıskandırırsın oğluşunla

Ya hasan urcuyu soyledim doktora ona gidiyin mi diye buzimkiyle ayni o da gerek yok bence dedi persembe giricem iste hastanede eger icime sinmezse arastirixam disarda ya kizlar bide renkli mi oluyo yoksa siyah beyaz mi cunku bebegimi artik renkli gormek istiyorum

Back
X