- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
- Konu Sahibi cybernuran
- #1.321
merhaba kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremedim..oğlum 27 günlük oldu...gündüzleri hep kucak ilgi istiyor..akşam saat 8 oldumu kolikliğimiz tutuyor...gece 11- 12 ye kadar alıyor..çareyi araba ile gezdirip uyutmakta bulduk...gaz sancısı için herkes 15 günde başlar diyordu ama bizim 3. gün başladı...gaz sancısını azaltmanın yolunu buldum...günde 3 bardak sıcak su ile demlenen tane kimyonunu içiyorum..ve karnına ile ayaklarının altına günde 2-3 kere zeytinyağı ve elma yağı sürüyorum çok faydasını gördüm...allahım hepinize kolay doğum nasip etsin..
Canım hayırlı olsun oğluşunu kokla yerime :) kolilliği için anne karnındaki sesler diye bi video var youtube da filan 10 dklık onu bi dinlet istersen bir arkadaşımın bebeğinde de vardı bu şarkıyla sakinleştiriyordu gaz içinde sab simplex diye bir damla kullandı tabi sen doğal çözümü bulmuşsun o daha güvenilir bence
ne kadar güzel ikinizde aldınız bebişlerini kucağınıza sizleri okudukça daha bir hevesleniyorum. sizler için

en iyisi doğal çözümler tabiiki de. siz böyle tecrübelerinizi paylaşın hepimiz faydalanalım.
işte bende perşembe gidicem kızlar hastanedeki ultrasona eğer beğenmezsem içime sinmezse de hasan urcu ya gidicem bakalım inşallah sorun çıkmaz
kızlar içime sinmedi nedeyse tüm hamile arkadaşlar hasan urcuya gitmiş
bende sabah aradım gün içinde bile randevu verebiliyormuş hemen cuma saat 12ye randevu aldım 45dk bakıyormuş detaylı hemde
bebeğimi doya doya görebilicem![]()
tatlım şimdi sen ikisine de gideceksin ya karşılaştırma yapabilirsin. bu yüzden senden bunun sonuçlarını paylaşmanı rica edeceğim malum birkaç hafta sonra benimde ihtiyacım olacak bende ona göre karar veriyim. şimdiden güzel sonuçlar alman dileğiyle....