Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Kizlaarr guzel bi hamis elbisesi bulamadim maaleaefff :((( hele selekleedeki dukkanlardan nefret ettim resmen bi tanesinde kadin dedi ki sana gore yok ben de dokumlu modeller de.mi yok deyince yok giymeyiver bu halde demesin mi sok oldum resmen nasil esnaflik bu anlamadim.cogu magaza da ilgilenmedi zaten tek bi yer vardi meric diye orda cok ilgilendilee sagolsunlae iki model bile denedim ama gobis sekiz aylik koca gobis olunca tutturamadik maalesef :(( bi de cok pahali geldi en iyisi ilkemdekileeden uygun bisey bulmak terra.citydekide kapatmis sansima :(( boyle yani moralim bozuldu sizinle.paylasayim dedim artik uydurcaz biseyler :)

Kizlaarr guzel bi hamis elbisesi bulamadim maaleaefff :((( hele selekleedeki dukkanlardan nefret ettim resmen bi tanesinde kadin dedi ki sana gore yok ben de dokumlu modeller de.mi yok deyince yok giymeyiver bu halde demesin mi sok oldum resmen nasil esnaflik bu anlamadim.cogu magaza da ilgilenmedi zaten tek bi yer vardi meric diye orda cok ilgilendilee sagolsunlae iki model bile denedim ama gobis sekiz aylik koca gobis olunca tutturamadik maalesef :(( bi de cok pahali geldi en iyisi ilkemdekileeden uygun bisey bulmak terra.citydekide kapatmis sansima :(( boyle yani moralim bozuldu sizinle.paylasayim dedim artik uydurcaz biseyler :)

Of ne terbiyesizler varyaaa :/ ne demek yani giymeyiver ağzının orta yerine terlikle vurasım geldi :@

O tarz esnaflardan nefret ediyorum.onlarin paraya ihtiyaci yok diyorum ben.ilkede guzel seyler vardi canim.yada netten bak.bugun bi arkadasim almis 140 a abiye.hamile icin oda 8 aylik.e-hamileden almis.

Ben de katıldım aranıza. merkezde oturuyorum çallıda.Hayırlı sağlıklı evlatlar hepimize :)

Hosgeldin aramiza canim.kac haftalik hamilesin?

hoşbulduk canım çok heyecanlıyım daha bir kaç gün önce öğrendim hamile olduğumu. 4 yıllık evliyim 6 aydır istiyordum , artık ümitsizliğe kapılmıştım.senin çok az kalmış maaşallah. kolay bir doğum ve hayırlı sağlıklı bir evlat diliyorum.Ben sadece hamile olduğumu öğrendim o kadar ne doktor tanıyorum ne de ne testler yaptırmalıyım , hiç bir şey bilmiyorum. evim atatürk devlet hastanesinin yanın da tüm problemlerim için ordan çıkmam memnunum da.pazartesi için iyi olduğuna kanaat getirdiğim bi doktordan randevu aldım.tahlilleri orda yaptırayım diyorum. bu konuda beni aydınlatırmısınız? ne yapsam

hoşbulduk canım çok heyecanlıyım daha bir kaç gün önce öğrendim hamile olduğumu. 4 yıllık evliyim 6 aydır istiyordum , artık ümitsizliğe kapılmıştım.senin çok az kalmış maaşallah. kolay bir doğum ve hayırlı sağlıklı bir evlat diliyorum.Ben sadece hamile olduğumu öğrendim o kadar ne doktor tanıyorum ne de ne testler yaptırmalıyım , hiç bir şey bilmiyorum. evim atatürk devlet hastanesinin yanın da tüm problemlerim için ordan çıkmam memnunum da.pazartesi için iyi olduğuna kanaat getirdiğim bi doktordan randevu aldım.tahlilleri orda yaptırayım diyorum. bu konuda beni aydınlatırmısınız? ne yapsam

Hayirli ugurlu olsun canim.allah seninde sagsalim kucagina almak nasip etsin.testlerini hastanede yaptirabilirsin.ben hastanedeki doktorlari hic bilmiyorum canim.benim doktorum sibel surmen usta.100. Yilda.cok memnunum.Randevu almissin bence bir dene.baktin begenmedin baska doktor arayisina girersin.

Selam kizlarr :) kimselerden ses cikmamis sonunda islerimi hallettim :)ilkeden aldim kiyafetimi guzel ve ekonomik oldu :) bosuna aramis durmusum ilk aklina geleni yapmak lazimmis :)

Merhabalar canim ;) hosgeldin aramiza ;)bebisin hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina almak nasip olsun insallah.
Ben ofm de.akif bey var ona gidiyorum yeni basladim ona gitmeye cok memnunum.tavsiye ederim hastane de guzel personel ilgili ve fiyatlari ucuk degil cok memnunum yani ;)

canım laura kavsağından dedeman yönune döndugunde 500 m asagıda hamış mağazası var hem uygun hem sık dılersne oraya bak

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır yogun oldugumdan dolayı yazamıyorum
varmı doguranlar bakım ne durumdasınız dedıkoduların söyleyın

slm kızlar nasılsınız havalar biraz i oldu sanki ya hiç degilse bunalmıyo insan bu koca göbekle pek cekilmiyodu nem

Kızlar merhaba.

cuma günü alışveriş yapmak istiyoruz. Toplu şekilde herşeyini almak için, uygun fiyatlı olan mağazalar hangileri ?

Önerilerinizi bekliyorum.

Kızlar merhaba.

cuma günü alışveriş yapmak istiyoruz. Toplu şekilde herşeyini almak için, uygun fiyatlı olan mağazalar hangileri ?

Önerilerinizi bekliyorum.

Kiyafet icin minicoyu oneririm.canim kapaliyolda.diger bebis esyalari iste biberondu ates olcerdi filan onun icin de e bebek iyi oluyor genelde bazen kampanyalari da oluyor hediye cekleri filan ;)

Aynen canim ya.klimadan kurtuldum.boguluyordum resmen.hamileyken antalyanin yazi inan cok zor.

valla allahım yardım etti eşime diyodum kış bi gelsede kurtulsam diye o da az kaldı diyodu bi kaçgün sonra serinlemeye başladı hava aslında sıcakda nem olmadıgı için bize serin geliyo düşün bide ben cankırının o serin soguk havasından geeliyorum burda ikinci senem daha alışamadım. zaten klimada ayrı bi dertti acsam başıma vuruyodu o da agrı yapıyodu.bide icerdeki havayı sürekli kullandıgı için bogucu oluyodu şükür bitti o günler kızımda inşalllaahhh daha serin havalarda dogacak yoksa bu sıcaklarda ona bakmam çook zor olacakdı:16:

Arkadaslarimin cogu temmuz agustos
Gibi dogum yapti.sicakta kucuk bebisle ilginlenmek cok zor.allahtan benimki ekimde olucak.nem olmadigi icin bize serin geliyor.aslinda gunes hala cok yakici.cankiridan sonra antalya sana cehennem gibi gelmistr.allah yardimcimiz olsun.neyseki bitti.

Back
X