Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Arkadaslarimin cogu temmuz agustos
Gibi dogum yapti.sicakta kucuk bebisle ilginlenmek cok zor.allahtan benimki ekimde olucak.nem olmadigi icin bize serin geliyor.aslinda gunes hala cok yakici.cankiridan sonra antalya sana cehennem gibi gelmistr.allah yardimcimiz olsun.neyseki bitti.

ayy evet canım benim de 2 arkadaşım haziran ve temmuzda dogum yaptı aman yarabbim ne rezil oldu o bebekler yapıp yapıplardı ne giydirecegini bilmiyodu anneleri klima açıyolarda bebekler hasta oluyodu bende kasımda dogum yapacam bebegim güzel zamanda doguyo şükürler olsun. canım sen antalya merkezde misin bebegin alışverişleri falanda nasıl gidiyo

Canim dogumum erken falan olmassa 8 ekim.ilki sezeryan oldugu icin buda oyle olucak.antalya varsak tarafindayim.bebis alisverisi ve kendi alisverisim baya bitti sayilir.cantamida hazirladim.cam biberon alicam bitanede.gogus pompasi,burun aspiratoru.ufak tefek seyler.yatagimiz falan hazir.sen neler yaptin?

canım bende kemerde oturuyorum. valla bende yeni başladım sayılır alışverişine bebegime bikaç kıyafet, park yatak, kendime hastane için gecelik flan onları aldım ama daha çok eksigim var antalyanın neresinden alışveriş yapıyosun canım uygun bebek magzaları falan varmı

canım bende kemerde oturuyorum. valla bende yeni başladım sayılır alışverişine bebegime bikaç kıyafet, park yatak, kendime hastane için gecelik flan onları aldım ama daha çok eksigim var antalyanın neresinden alışveriş yapıyosun canım uygun bebek magzaları falan varmı

Canim daha once sohbet etmismismiydik hatirlamiyorum ama.sifa hastanesinemi geliyordun doktora.canim ben bir cok yerden alisveris yaptim.bebise.ilke bebe- irem bebe-mavi akdeniz bebe- lcw.kendime kislahandan sabahlikli pijama takimi aldim.bir takimda ozdilegin kendi magazasindan aldim.cok guzel takimlar var.ic camasirlarimida ordan aldim.bebisin bakim urunlerini sebamed aldim.emzik biberon avent nuk aldim.yine indirim vardi ozdilekte ordan almistim.bebek tasima icin araba koltugu abimizden var.canta alicam bide.bebis esyalari icin.

Canim daha once sohbet etmismismiydik hatirlamiyorum ama.sifa hastanesinemi geliyordun doktora.canim ben bir cok yerden alisveris yaptim.bebise.ilke bebe- irem bebe-mavi akdeniz bebe- lcw.kendime kislahandan sabahlikli pijama takimi aldim.bir takimda ozdilegin kendi magazasindan aldim.cok guzel takimlar var.ic camasirlarimida ordan aldim.bebisin bakim urunlerini sebamed aldim.emzik biberon avent nuk aldim.yine indirim vardi ozdilekte ordan almistim.bebek tasima icin araba koltugu abimizden var.canta alicam bide.bebis esyalari icin.

yok canım daha önce pek konuşmamız olmadı ilk zamanlar ben bi iki yazdım o kadar bidaha da yazmadım. canım saol not ettim dedigin yerleri bizde eşimle gidelim diyoduk ama pek neyi nerden alacagımızı bilmedigimiz için cesaret edemiyoduk.maşşallah oglunda mı var senin yani bu ikinci hamileligin yaşın kaç canım

yok canım daha önce pek konuşmamız olmadı ilk zamanlar ben bi iki yazdım o kadar bidaha da yazmadım. canım saol not ettim dedigin yerleri bizde eşimle gidelim diyoduk ama pek neyi nerden alacagımızı bilmedigimiz için cesaret edemiyoduk.maşşallah oglunda mı var senin yani bu ikinci hamileligin yaşın kaç canım

Cok tesekkur ederim canim.7 yasinda oglum var.bu hafta okula basladi.84 dogumluyum canim.birde kapali yolda minico var.orayada ugra.fiyatlari cok uygun.ben ordan penye battaniye almistim.9.90'a.

Cok tesekkur ederim canim.7 yasinda oglum var.bu hafta okula basladi.84 dogumluyum canim.birde kapali yolda minico var.orayada ugra.fiyatlari cok uygun.ben ordan penye battaniye almistim.9.90'a.

çıtır annesin anlaşılan:46:ay saol canım yaa valla çok yardımcı oldun. bu arada bende bende 19 yaşındayım

çıtır annesin anlaşılan:46:ay saol canım yaa valla çok yardımcı oldun. bu arada bende bende 19 yaşındayım

Cok tesekkur canim.masallah sende kucuk anne olucsksin.cok gencsin daha.22 de anne olmustum ben.nekadarlik evlisin?

Cok tesekkur canim.masallah sende kucuk anne olucsksin.cok gencsin daha.22 de anne olmustum ben.nekadarlik evlisin?

evet biraz küçügüm ama yinede anne olmak çok güzel bişey. 2 yıl alacak kasımda canım 11.11.11 de evlendik kısımda kasım 11 de gelirse gercekten büyük bi hediye olur bizim için

evet biraz küçügüm ama yinede anne olmak çok güzel bişey. 2 yıl alacak kasımda canım 11.11.11 de evlendik kısımda kasım 11 de gelirse gercekten büyük bi hediye olur bizim için

Anne olmak her yasta guzel canim.bambaska bisey.allah isteyen herkese nasip etsin.aa insallah bebisiniz kasim 11 de gelir.unutulmaz bir tarih olur sizin icin.doktorun kim canim?

Anne olmak her yasta guzel canim.bambaska bisey.allah isteyen herkese nasip etsin.aa insallah bebisiniz kasim 11 de gelir.unutulmaz bir tarih olur sizin icin.doktorun kim canim?

canım ben kemer anadoluda ki murat beye gidiyorum saolsun çok ilgili bi dr ama onunda kızı hastaymış galiba benim muayenemden sonra izne ayrılacak inşallah o gelmeden benim dogum falanda gelmez:45:

Canim yine kemerde bir doktor ayarliyacaksin?

ahh canım ahhh sorma bi devlet hstanesinde dr var ama hiç memnun degilim ben degil herkes aynısını söylüyo o yüzden ona gitmek istemiyorum bide yaşamda var dr ama biraz tuzlu her muayene 50 tl üstünde oluyo tek umudum murat bey inşallahh izni fazla kullanmaz ama belki şey yapabilir bizi antalya anadoluya yönlendire bilir bi abla sezeryan olacakdı o zamanda izinne çıkmıştı antalyaya yönlendirmiş ablayı baya memnundu özel ilgi göstermişler murat beyin hastası oldugu için

ahh canım ahhh sorma bi devlet hstanesinde dr var ama hiç memnun degilim ben degil herkes aynısını söylüyo o yüzden ona gitmek istemiyorum bide yaşamda var dr ama biraz tuzlu her muayene 50 tl üstünde oluyo tek umudum murat bey inşallahh izni fazla kullanmaz ama belki şey yapabilir bizi antalya anadoluya yönlendire bilir bi abla sezeryan olacakdı o zamanda izinne çıkmıştı antalyaya yönlendirmiş ablayı baya memnundu özel ilgi göstermişler murat beyin hastası oldugu için

Canim benim arkasda kemerde oturuo.oda devletteki doktor icin iyi degil dedi. Antalyaya gidip gelmk zordu ama oda gitti geldi hep.burda dogum yapti.insallah gonlune gore bir doktor bulursun canim.

selam kızlar özledim sizleri çok zor günler geçiriyorum plesanta previa marjinal miş rahatsızlığım sürekli yatmam gerekiyor kanamam oluyordu ama çalışmak zorundayım 21.haftaya kadar yukarı çıkmazsa çok zor günler beni bekliyormuş dokorum çok dikkatli olmamı söyledi aranızda varmı böyle olup atlatan sürekli her yerden bişeyler okuyorum allak bullak oldum .

Slm kizlar nasilsiniz?

Selamm canım :) kızımla iyice alıştık biz birbirimize çok keyifli günler geçiriyoruz darısı sizleree :)

selam kızlar özledim sizleri çok zor günler geçiriyorum plesanta previa marjinal miş rahatsızlığım sürekli yatmam gerekiyor kanamam oluyordu ama çalışmak zorundayım 21.haftaya kadar yukarı çıkmazsa çok zor günler beni bekliyormuş dokorum çok dikkatli olmamı söyledi aranızda varmı böyle olup atlatan sürekli her yerden bişeyler okuyorum allak bullak oldum .

Çok geçmiş olsun canım tez zamanda atlatırsın inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuşursun

selam kızlar özledim sizleri çok zor günler geçiriyorum plesanta previa marjinal miş rahatsızlığım sürekli yatmam gerekiyor kanamam oluyordu ama çalışmak zorundayım 21.haftaya kadar yukarı çıkmazsa çok zor günler beni bekliyormuş dokorum çok dikkatli olmamı söyledi aranızda varmı böyle olup atlatan sürekli her yerden bişeyler okuyorum allak bullak oldum

çok geçmiş olsun tatlım .

bende evde tadilat işlerine kalktık.heryer heryerde toz duman sanırım 15 gun surecek böyle tetonoz ası oldum sağ kolum cok fena ağrı yapıyor.burada nuranlar tanıstık kucuk prenses lena cok tatlı ki kıyamadm bıle sevmeyeen yakın zamanda sızlerle de tanısmak guzel olur hepınız cok öptüm

Cok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun tez zamanda kavus sagligina insallah

Gunaydinn kizlarr
bu aralar hepimiz mesguluz sanirim.bebisleri gelenler bebislerle bebisini bekleyenler de hazirliklarla mesguluz sanirim :-)
Biz dw baslayacagiz bu ara ev tadilat duzen islerine sonra da bi an once bebis alisveeisi.kiyafetlrrinin yikanmasi utulenmwsi haatane cantasi hazirlanmasi :) cuma gunu kontrolum var dr a dogum tarihini soracagim bakalim simdiden belirleyebilecek miyiz :) heyecan basliyor yavas yavas :)
opuyoruz hepinizi ;)

Back
X