Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

selam kızlar özledim sizleri çok zor günler geçiriyorum plesanta previa marjinal miş rahatsızlığım sürekli yatmam gerekiyor kanamam oluyordu ama çalışmak zorundayım 21.haftaya kadar yukarı çıkmazsa çok zor günler beni bekliyormuş dokorum çok dikkatli olmamı söyledi aranızda varmı böyle olup atlatan sürekli her yerden bişeyler okuyorum allak bullak oldum .

Mrb camim.cok gecmis olsun.ayni sorunu ablamda yasadi.malesef onada yaticaksin dedi doktoru.ogretmndi ve calisiyordu.hep kanamasi vardi.agrilari.cok dinlenmeyince erken dogum yapti.masallah yegenim simdi 13 yasinda.sende sikma canini.bol bol dinlen.

Kizlar akdeniz sifa ya giden var mi aranizda

ben gidiyorum ertuğrul beye. mükemmel bir doktor.inanılmaz güven veriyor. bi doktor arkadaşla tanıştım antalyada sana şiddetle önerebileceğim 2 doktor var biri ertuğrul akdaş diğeri ünal yirmibeş demişti. sakın ertuğrul beyden vazgeçme diye de üstüne basa basa söyledi. yıllarca beraber de çalışmışlar,eşinin de doktoruymuş. hastane de çok temiz çalışanlar bi o kadar ilgili.tavsiye ederim.

Doktorum yutdısindaydi.mecburen gittim.gidenler ve dogum yapanlar var cevremde.onlar memnunlar.hangi doktor seninki?

Ben baska bi doktora gidiyorum ama pek memnun degilim.yarin ayni doktorda randevum var esim yarin da ilgisiz davranirsa kendine ayri bi doktor bul dedi desimdiden ddoktor aramaya basladim :) akdeniz sifayi onerdiler de ertugrul bey mi halil bey mi karar veremedim o yuzden sormuştum canım senin bir fikrin var m?

Merhaba ben de Antalya'dan bir hamiş olarak aranıza katılayım dedim ben Manavgat'ta oturuyorum arkadaşlar. Doktorum Tıp Fakültesinde Mehmet Sakıncı bey.

Kizlar bugün akdeniz sifaya halil beye gittim cook cook memnun kaldım doktor arayanlarin bilgisine.

kızlar merhaba
ayrıntılı ultrason için hasan urcuya gittim güllükte gayet memnun kaldım :)
ya aranızda mide yanması yaşayan var mı yanii şöyle diyim tam tam bogazım gırtlak kısmım resmen alev alev yanıyor :(

Selamm canım :) kızımla iyice alıştık biz birbirimize çok keyifli günler geçiriyoruz darısı sizleree :)

Çok geçmiş olsun canım tez zamanda atlatırsın inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuşursun
Teşekkür ederim canım.Dualarınıza ihtiyacım var.unutmayın benide çok sık giremiyorum.

selam kızlar özledim sizleri çok zor günler geçiriyorum plesanta previa marjinal miş rahatsızlığım sürekli yatmam gerekiyor kanamam oluyordu ama çalışmak zorundayım 21.haftaya kadar yukarı çıkmazsa çok zor günler beni bekliyormuş dokorum çok dikkatli olmamı söyledi aranızda varmı böyle olup atlatan sürekli her yerden bişeyler okuyorum allak bullak oldum

çok geçmiş olsun tatlım .
sağol canımmm.

bende evde tadilat işlerine kalktık.heryer heryerde toz duman sanırım 15 gun surecek böyle tetonoz ası oldum sağ kolum cok fena ağrı yapıyor.burada nuranlar tanıstık kucuk prenses lena cok tatlı ki kıyamadm bıle sevmeyeen yakın zamanda sızlerle de tanısmak guzel olur hepınız cok öptüm

Cok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun tez zamanda kavus sagligina insallah
amin canım çok teşekkür ederim.

Selamm canım :) kızımla iyice alıştık biz birbirimize çok keyifli günler geçiriyoruz darısı

Cok sevindim canim.masallah.sibel hanimin sayfasinda(facebook) ada lenanin resmini gordum.ay bu nuranin bebisi dedim.cok guzel rabbim nazarlardan korusun.
evetttt bende gördüm nasıl güzel bişey o öyle Allah nazarlardan saklasın.Ben görmeye gidecektim ama malesef plesanta previa olduğum için herşey yasak sürekli yatmam gerekiyor yürüyüş bile yok :( neyse Allah büyüktür elbet bir gün bulusucaz kızlar.

Mrb camim.cok gecmis olsun.ayni sorunu ablamda yasadi.malesef onada yaticaksin dedi doktoru.ogretmndi ve calisiyordu.hep kanamasi vardi.agrilari.cok dinlenmeyince erken dogum yapti.masallah yegenim simdi 13 yasinda.sende sikma canini.bol bol dinlen.
canımmm sağolasın bir umut bende yukarı çıkmasını bekliyorum bakalım ama Allahtan iş yerinde sık sık mola verıp uzanma şansım oluyor degılse çok zor .

Teşekkür ederim canım.Dualarınıza ihtiyacım var.unutmayın benide çok sık giremiyorum.

amin canım çok teşekkür ederim.

evetttt bende gördüm nasıl güzel bişey o öyle Allah nazarlardan saklasın.Ben görmeye gidecektim ama malesef plesanta previa olduğum için herşey yasak sürekli yatmam gerekiyor yürüyüş bile yok :( neyse Allah büyüktür elbet bir gün bulusucaz kızlar.

canımmm sağolasın bir umut bende yukarı çıkmasını bekliyorum bakalım ama Allahtan iş yerinde sık sık mola verıp uzanma şansım oluyor degılse çok zor .

Canim aman dikkat et kendine.ne is yapiyorsun?

Back
X