- Konu Sahibi cybernuran
- #1.801
Bende 11 haftalik hamileyim ofm de lutfiye hanima gidiyorum ona giden varmi daha once bide ben epidural sezeryan istiyorum oyle dogum yapan varmi sakinlestirici vuruyorlarmi dogumdan once
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım cümlemizin. Senin oğlun daha küçükmüş :) Yok ben çalışmıyorum. Nerde oturuyosun, ben güllükte postaneye yakınım
Bende 11 haftalik hamileyim ofm de lutfiye hanima gidiyorum ona giden varmi daha once bide ben epidural sezeryan istiyorum oyle dogum yapan varmi sakinlestirici vuruyorlarmi dogumdan once
İkinci hamileliğim plansız oldu ama herşeyde bir hayır vardır :) Pınarbaşı'nda oturuyorum ben de 5m Migros'a yakın..
Ben ilk bebeğimde genel anestezi aldim simdi onu istemiyorum ama uyanik kalmaktanda korkuyorum(
Antalyalı anneler alışverişlerini nerelerden yapıyorlar acaba? Park yatak ve bebek arabası araştırma aşamasındayım.nereleri tavsiye edersiniz?
Ya ben 2 kez ameliyat oldum ikisininde öncesi ve sonrası cok sıkıntılıydı o yüzden biraz geriliyorum canım valla şimdiden böyleyim yaklaştıkca napicam bilmiyorum
Canim ben kapali yoldaki ilke bebeden idil beybiden kipanin karsisindaki mavi akdeniz bebeden yaptim genelde alisverisleri arada lcw dan da aldigim seulet oldu.misspan in urunlerini ve idil beybinin urunleri tavsiye ederim.
Ben burun ameliyati oldum, apandist, bide sezeryan oldum ilk kizima, buarada çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için
Teşekkür ederim canım. Park yatak konusunda birkaç kişiden daha Akdeniz Bebeyi duymuştum. gidip bakmak şart oldu sanırım![]()
Merhabalaaar :) bende minik oğlumu 15 ocakta kucağıma aldım.Ofm hastanesinde sezeryanla doğum yaptım.Hemşirelerin ilgisinden memnun kaldım.
Doğumu bekleyen annelerede kolay doğum diliyorum.
Doğum yapmış annelere de BEBEKLERİ İÇİN HANGİ DR A gittiklerini sormak istiyorum.Ofmdeki çocuk drunu sevmedimde...