Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Arkadaşlar Konyaaltı Akdeniz şifa hastanesinden veya Olimpos hastanesinden tavsiye edebileceginiz doktor varmı? ?

oraya hıc gitmedim ama medicalparkta benim doktorum timur bey cok iyi bir doktor herkes ondan cok ovguyle bahsediyor zaten cok memnunlar bircok doktor degiştirip memnun kalmamış hastalar bile onu secti hep.

merhaba arkadaslar;sayfaları hızlıca okumak istedim ama yetişemedim.ne güzel sohbetiniz.ben de serik'te yaşıyorum hamile olduğumu yeni öğrendim.
ilk doğumumu gümüşhane devlet has.yaptım.ama doktorum özeldi.çok iyiydi.tüm korkularımı anlar;hassas davranırdı.(çatal denilen aletten korkumu bilirdi ve sedyede muayene ederdi.)bebeğimi 40 günlükken doğum sonrası kaybettim.
doktor fobim var.çok korkuyorum.iletişim kurabileceğim beni anlayabilecek;geçiştirmeyecek bir doktora ihtiyacım var.gidiş geliş yapıcam.mesafeleri de bilmiyorum tabi.zahmet olmazsa bana fikir verebilir misiniz?tek istediğim düzgün iletişim.anlayış.

merhaba arkadaslar;sayfaları hızlıca okumak istedim ama yetişemedim.ne güzel sohbetiniz.ben de serik'te yaşıyorum hamile olduğumu yeni öğrendim.
ilk doğumumu gümüşhane devlet has.yaptım.ama doktorum özeldi.çok iyiydi.tüm korkularımı anlar;hassas davranırdı.(çatal denilen aletten korkumu bilirdi ve sedyede muayene ederdi.)bebeğimi 40 günlükken doğum sonrası kaybettim.
doktor fobim var.çok korkuyorum.iletişim kurabileceğim beni anlayabilecek;geçiştirmeyecek bir doktora ihtiyacım var.gidiş geliş yapıcam.mesafeleri de bilmiyorum tabi.zahmet olmazsa bana fikir verebilir misiniz?tek istediğim düzgün iletişim.anlayış.

Merhaba canim oncelikle cok gecmis olsun basin sagolsun.2.hamileliginde hayirli ugurlu olsun.ben sana kendi doktorumu tavsiye ederim bu alanda kesinlikle harika bir uzman.iletisimi super.sibel sürmen usta.

Günaydın kızlar. Carsamba günü topcular medstarda unal beye gittim. Ilgili bi doktor hastana calisanlarida oyle.ilk kez gittim nemnun kLdim diyebilirim. Konyaaltinda oturuyorum hastaneye epey uzak bu yonden eşim pek istemiyo. Olimpos hast. Yakin evim. Ilk ogrendigimde serap hanima girmistim soguk geldi o da. Bakalım artık. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar bende OFM de Derya Aksu var ona gittim geçenlerde 16. haftadaydım o zaman çok ilgili bir bayan bende Alanyadayım ve doğumu antalyada düşünüyorum kendi ailem ve eşimin ailesi antalyada olduğundan.Ben beğendim fiyat olarakta hastane olduğundan uygun geldi bana 45 tl ilgileniyor anlatıyor ayrıca normal doğum yanlısı bir doktor.tavsiye ederim.

Slm kızlar, hamileliğim boyunca kontroller için Topçular Medstar da Dr. Ünal Beye gittim. Yaşım 38 ve ilk doğumum sezeryandı.Ünal bey benim iki yeğenimin de normal doğum doktoru. Harika ve sorunsuz bir gebelik sonunda 01 Martta Medstar Topçular hastanesinde spinal anestezi ile kızım Elif dünyaya geldi. Doğum sonrası da büyük sıkıntılar yaşamadım. Hastane ve hemşireler de gayet ilgili idi. Ünal Bey'den çok memnun kaldım. İlgili, cana yakın, seviyesini hiç bozmayan bilgili bir doktor.Normal doğumda çok iyi olduğunu şimdi 4 ve 2 yaşlarında olan yeğenlerimin doğumunda görmüştük zaten ve ben gördüm ki sezeryanda da çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu arada kontroller için 45 TL ve spinal sezeryan ile doğum içinde herşey dahil 1150 Tl ödedim.

Bu arada kontroller için 45 TL ve spinal sezeryan ile doğum içinde herşey dahil 1150 Tl ödedim.

merhaba;sanırım ben de burdan bir arkadasım da tavsiye ettiği için ve siz de yazdığınız için ünal beye gidicem.farklı bir ilçedeyim antalyada değilim.gidiş geliş yapıcam.ilk doğumum epidural normaldi.ama bazı psikolojik sıkıntılarımdan dolayı genel anestezi ile sezaryan düşünüyorum.henüz bunları düşünmek için çok erken bir dönemdeyim aslında.size sorum herşey dahil demişsiniz?neler var içinde?bir de tahliller vs.pahalı mı?

Back
X