Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Bliyrm hastaneyi cnm bikere kan vermeye gitmiştim bende tsk ederm ben cesaret edemiyrm epidurale bende genel anestezi düşünüyorum inşallah
Allah gönlümüze göre versin inşallah. Doğumlarımız da kolay olsun, bebişlerimizi sağ salim alalaım...

Ben de Antalya'dayım. 34. Haftam bitiyor. Olimpos hastanesinde Derda Bey'e gidiyorum. Çok memnunum. İnşallah doğumda ve sonrasında da aynı şeyi düşünürüm. Bu arada gecelik vs almayanlara özdilekin kendi mağazasını ve kışlahanı önerirm. Bebişimin herşeyi hazır çok şükür. Valizleri hazırladık bekliyoruz. Allahım hepimize bebeklerimizi kucağımıza sağ salim almayı naip etsin inşallah..

canım maşallah çok az kalmış doğuma bende memorıale gidiyordum ama doktorum eğitim sebebiyle ayrılınca medstar yıldıza geçtim ayhan beye ctesi gittim çok memnun kaldım önceden de gitmiştim hemen tanıdı çok sıcakkanlı davrandı herşeyi ayarladı tahmini doğumum spinalle 30 eylülde inşallah, senin doğum ne zaman

canım maşallah çok az kalmış doğuma bende memorıale gidiyordum ama doktorum eğitim sebebiyle ayrılınca medstar yıldıza geçtim ayhan beye ctesi gittim çok memnun kaldım önceden de gitmiştim hemen tanıdı çok sıcakkanlı davrandı herşeyi ayarladı tahmini doğumum spinalle 30 eylülde inşallah, senin doğum ne zaman

Ayhan Bey'e arkadaşım da gidiyor, o da çok memnun. Bugün kontrolüm vardı benim. Oğluşum 2300 gr olmuş maşallah. Yalnız doktor bacak boyu 1 hafta geride dedi, minyon mu olacak acaba? Neyse sağ salim doğsunda Basketbola gönderirm ben de onu :1:
Benim normali gözüken 2 eylül ama dr 25 ağustos gibi alırız dedi. Bakalım hayırlısı. Sağ salim, sağlıklı alalım da inşallah hep beraber

Ayhan Bey'e arkadaşım da gidiyor, o da çok memnun. Bugün kontrolüm vardı benim. Oğluşum 2300 gr olmuş maşallah. Yalnız doktor bacak boyu 1 hafta geride dedi, minyon mu olacak acaba? Neyse sağ salim doğsunda Basketbola gönderirm ben de onu :1:
Benim normali gözüken 2 eylül ama dr 25 ağustos gibi alırız dedi. Bakalım hayırlısı. Sağ salim, sağlıklı alalım da inşallah hep beraber

canım bacak boyu kalıtsal yada genetikte olabilir mesela benim kafam çok ufaktır babama çekmişim bizim oğlanında ufak olacak galiba kemik gelişimi 1 hafta önde gitmesine rağmen kafa kemiği 3 gün önde gidiyor doktor genetik mirastır bu dedi hiç bi sorun olmaz dedi... dediğin gibi sağlıklı olsunlarda :)) ne güzel az kalmış senin ben çalışıyorum çok zorlanıyorum artık çok yoruluyorum

canım bacak boyu kalıtsal yada genetikte olabilir mesela benim kafam çok ufaktır babama çekmişim bizim oğlanında ufak olacak galiba kemik gelişimi 1 hafta önde gitmesine rağmen kafa kemiği 3 gün önde gidiyor doktor genetik mirastır bu dedi hiç bi sorun olmaz dedi... dediğin gibi sağlıklı olsunlarda :)) ne güzel az kalmış senin ben çalışıyorum çok zorlanıyorum artık çok yoruluyorum
Ben de yaz tatilindeyim canım, çalışsam kesin daha çok yorulurdum. Ayaklarım falan şişiyor benim. Hayırlısıyla bir kavuşalım da biter bu sıkıntılarımız da inşallah..

Kızlar, aranızda doğum sonrası şeker yüklemesi yaptıran var mı? Ben hamileliğim 5. ayından itibaren diyet yaptım. Şeker ortalamam iyi şu an. Dr bana doğumdan 6 hafta sonra şeker yüklemesi yapıp tekrar bakacağız dedi ama yaptırmak istemiyorum. Zaten hamileyken yeteri kadar yatırdım. Baygınlık bile geçirdim. Bilmiyorum yani

Olimpos hastanesine giden var mı arkadaşlar? Bu sayfada yazan pek fazla yok sanırsam :) Herkese iyi bayramlar

Arkadaşlar, doğum yapan veya doğum tecrübesi olan arkadaşlar bir şey soracağım; Allah nasip ederse epidural sezaryen olacağım. Bazı arkadaşlar doğum sonrası en güzel geceliğini giyme batıyor diyorlar. Rasgele bir şey giy diyorlar. Bir de bebeğe de doğum sonrası güzel giydirme o da batıyor diyorlar. Var mı böyle bir şey acaba?

tüm göbişi bebişli yüreği pır pır annelere merhaba ;)
allah hepinizi musmutlu kavuştursun inşallah karnınızda ki mucizeye..:)
ben 3 yıl önce kavuştum prensimle allah ayırmasın zorlu ama muhtesem bir yolculuk sürüyor hepimiz için macera ve süprız doluu ne güzell :))
bende antalyadayım bol bolda kadın doğumcularla haşır neşirim ;) kök hücre ve kordon kanıyla ilgili araştırma yapıyorum
yeni şeyler keşfederken keşfettim burayı da..selamlar...

mrhaba Ben de Antalyadayim. hamileyim 21haftalık akdeniz şifa varsak ertugrul beye gıdıyorum . ertugrul beyın hastası olan dogum yapmıs olan kısıler varsa onerılerını beklıyorum tesekkur ederım sımdıden .

mrhaba Ben de Antalyadayim. hamileyim 21haftalık akdeniz şifa varsak ertugrul beye gıdıyorum . ertugrul beyın hastası olan dogum yapmıs olan kısıler varsa onerılerını beklıyorum tesekkur ederım sımdıden .

Medline hastane sinde doğum yaptım herşey oldukça güzeldi.hemşireler çok ilgili 730 lira sezaryen doğum ücreti..iki gece kaldik ilk muayeneler bebek için ve hasta bezi hastane çıkışı lohusa şerbeti oda süsleme icindeydi

çok iyi ya benim doktorum medisuda prof.mehmet emin soysal harika bir doktor ama hastane isim yapmamış bir hastane olmasına rağmen doğum parası 1500 diye biliyorum bir gece yatış başka birşey var mı içinde bilmiyorum.neye göre değişiyor acaba bu fiyatlar? doktorum prof diye galiba di mi?

Arkadaslarimin cogu temmuz agustos
Gibi dogum yapti.sicakta kucuk bebisle ilginlenmek cok zor.allahtan benimki ekimde olucak.nem olmadigi icin bize serin geliyor.aslinda gunes hala cok yakici.cankiridan sonra antalya sana cehennem gibi gelmistr.allah yardimcimiz olsun.neyseki bitti.
ben de ekim 2015 de dogum yapmak istiyorum nasipse. sen ne zaman hamile kalmistin? yani simdi mi baslamaliyiz calismalara? ayrica iki haftada bir adet oluyorum. hemen adet sonrasi mi en verimli dönem. simdiden teekkürler

meraba kızlar :) antalyada doğuma hazırlık kursu veya hamilelik kursu gb şeyler hakkında tam bi bilgim yok 12 haftalık hamileyim bana yardımcı olursanız sevinirim.

ben de ekim 2015 de dogum yapmak istiyorum nasipse. sen ne zaman hamile kalmistin? yani simdi mi baslamaliyiz calismalara? ayrica iki haftada bir adet oluyorum. hemen adet sonrasi mi en verimli dönem. simdiden teekkürler
Ocak ayında yumurtlaman olması gerekiyor ekim-2015 de doğurmak için canım. Ancak 2 hafta da bir adet olmak biraz farklı dönem döngüsü doktor muayenesi oldun mu hiç ? bu şekilde ovulasyonunu sadece testlerle bulabilirsin. çalışma yapmak için yani test olması gerekiyor. :)

Mrb hamiş arkadaşlarımm. Bende antalyadanım medstar yıldz hastanesinde gökbay beye gidiyorum çokta memnum kndisinden bilgisine güveniyorum. Hastane ücretide normal doğum 1100 tl sezeryan doğum1400 tl eğer bunlara sipinal eklersen 200 epidural istersen 300 tl ekliyolar sezeryanl doğumda oda süslemesi dahil ayrıca loğusa şerbetide ikram ediyorlar misafirlerinize..

Back
X