Antalya Doktor Tavsiyesi

_kunfeyekun_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.639
2.795
133
Merhabalar arkadaslar
Antalyada yasayan veya tedavi gorenlerden doktor tavsiyesi istiyorum. Sorunum tuplerimden birisi tikali, digeri cok az gecis var. rahim icinde polip veya miyom gibi olusumlar var ve histereskopi olmam gerekli.
Bu konularda tavsiye edebileceginiz doktor var mi?

Merhabalar arkadaslar
Antalyada yasayan veya tedavi gorenlerden doktor tavsiyesi istiyorum. Sorunum tuplerimden birisi tikali, digeri cok az gecis var. rahim icinde polip veya miyom gibi olusumlar var ve histereskopi olmam gerekli.
Bende doktor arıyorum antalya da tip fakültesinde şafak olgan diye bi doktor varmış onu onermisti bi arkadaşım bana araştır istersen :)

Bende doktor arıyorum antalya da tip fakültesinde şafak olgan diye bi doktor varmış onu onermisti bi arkadaşım bana araştır istersen :)
tip fakultesindeki isleyis benim icin zaman kaybi olacak. bir ultrason icin bile 1 ay sonrasina randevu verdiler. kan testi veriyorum 2 hafta sonra sonucunu alabiliyorum. calistigim icin bana hic uymuyor canim orasi. ama dogum doktorlari iyidir belki degerlendirebilirsin

Bugun arkadas ortaminda konusurken birisi cemil karakus diye bi doktoru cok ovdu.kuzenim de ona gidiyordu iki cocuk sahibi oldu.diger kisi de onu tavsiye etti.kendisinin ikiz gebeliginin takibini yapmis o da arkadasina tavsiye etmis onun tedavisiyle arkadasi da hamile kalmis.

Şafak beyde aşılama denedim iki sefer olmadı oda çok iyidir ama maalesef özel kadar donanımlı değil ama dr olsun çalışanlar hemşireler olsun haklarını yiyemem sekreter dosya hazırlayanlara kadar çöl iyilerdi özellikle Ahmet bey karşılamada

Şafak beyde aşılama denedim iki sefer olmadı oda çok iyidir ama maalesef özel kadar donanımlı değil ama dr olsun çalışanlar hemşireler olsun haklarını yiyemem sekreter dosya hazırlayanlara kadar çöl iyilerdi özellikle Ahmet bey karşılamada
Kemal bey Isparta'da baya unlu. Tüp bebeğe ona gidiyorlar. Hatta herseyi deneyip çocuk sahibi olamayan yakın arkadaşım Kemal Bey'in ilk tüp tedavisiyle ikizlere hamile kaldi. Biz de biraz uğraştık hep diyorlardı oraya gidin hastane doktor hemşireler herkes muhteşem. Hiç Isparta'da vakit kaybetmeyin. Şükür tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kaldım.

Merhabalar arkadaslar
Prof. Dr. Mehmet Karaca kesinlikle.

Medstar Antalya hast. Geçen gün kontrolüm vardı 30 haftalık hamileyim bebeğim onun sayesinde bu haftalara gelebildi bu arada. O gün yanımda bir bayan oturuyordu onun ameliyatını yapmıs çok çok memnun oldugunu anlatıyordu telefonda.

Merhabalar arkadaslar

Merhaba hangi doktora gittiniz acaba?

Back
X