- 7 Ocak 2018
- 1.639
- 2.795
- 133
- Konu Sahibi _kunfeyekun_
-
Bende doktor arıyorum antalya da tip fakültesinde şafak olgan diye bi doktor varmış onu onermisti bi arkadaşım bana araştır istersen :)Merhabalar arkadaslar
Antalyada yasayan veya tedavi gorenlerden doktor tavsiyesi istiyorum. Sorunum tuplerimden birisi tikali, digeri cok az gecis var. rahim icinde polip veya miyom gibi olusumlar var ve histereskopi olmam gerekli.
Bu konularda tavsiye edebileceginiz doktor var mi?
tip fakultesindeki isleyis benim icin zaman kaybi olacak. bir ultrason icin bile 1 ay sonrasina randevu verdiler. kan testi veriyorum 2 hafta sonra sonucunu alabiliyorum. calistigim icin bana hic uymuyor canim orasi. ama dogum doktorlari iyidir belki degerlendirebilirsinBende doktor arıyorum antalya da tip fakültesinde şafak olgan diye bi doktor varmış onu onermisti bi arkadaşım bana araştır istersen :)
Kemal bey Isparta'da baya unlu. Tüp bebeğe ona gidiyorlar. Hatta herseyi deneyip çocuk sahibi olamayan yakın arkadaşım Kemal Bey'in ilk tüp tedavisiyle ikizlere hamile kaldi. Biz de biraz uğraştık hep diyorlardı oraya gidin hastane doktor hemşireler herkes muhteşem. Hiç Isparta'da vakit kaybetmeyin. Şükür tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kaldım.Şafak beyde aşılama denedim iki sefer olmadı oda çok iyidir ama maalesef özel kadar donanımlı değil ama dr olsun çalışanlar hemşireler olsun haklarını yiyemem sekreter dosya hazırlayanlara kadar çöl iyilerdi özellikle Ahmet bey karşılamada
Prof. Dr. Mehmet Karaca kesinlikle.Merhabalar arkadaslar
Antalyada yasayan veya tedavi gorenlerden doktor tavsiyesi istiyorum. Sorunum tuplerimden birisi tikali, digeri cok az gecis var. rahim icinde polip veya miyom gibi olusumlar var ve histereskopi olmam gerekli.
Nerde canım oProf. Dr. Mehmet Karaca kesinlikle.
evet neredeProf. Dr. Mehmet Karaca kesinlikle.
Evet tüp bebek de yapıyorTüp bebek yapıyorlarmı
O konuları hiç bilmiyorum. Bence gidip konuşun.Acaba raporlu yapıyorlarmı
Merhabalar arkadaslar
Antalya ivf den Murat Berkkanogluna basladimMerhaba hangi doktora gittiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?