Antalya Dr.Fatma Seda SOYLU 'nun hastaları gelin paylaşalım.

Mxixsra

Paşa nın annesi
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
12.041
11
206
Antalya
Merhaba arkadaşlar.Biz kadınların en büyük sıkıntısı iyi bir Kadın Doğum Uzmanı dr bulamamaktır öyle değil mi?
Ben seçtiğim dr.' un uzmanlık alanında başarılı olması haricinde hastaya yaklaşımınıda çokkk önemsiyorum.Bu nedenle yaklaşık 2 ay önce hastane ve dr arayışına başladım sonuçların büyük bir kısmı Fatma Seda SOYLU'ya çıktı,gittim ve çokkk memnun kaldım ,hepinize tavsiye ederim.

mısra nerede bu doktor , sadece özelmi çalışyor adres verebilirmisin? birde ücret yazabilirsen sevinirim

mısracım seni dinleyip bu cuma kontrolüm için seda hanıma gidiyorum.ınşallah dediğin gibidir de artık dr aramaktan kurtulurum.Bu arada cinsiyetimizde belli olacak cuma günü inşallah :))

eveettt kızlar seda hanıma gittim dün ve gerçekten harika bir dr.çok ilgili ve anlayışlı... her konuda akıl veriyor ve sorularını yadırgamadan cevaplıyor.bebeğimi kimin doğurtacağı belli oldu artık..

Teşekkürler mısracım a.s.

ben fatma seda hanımı bıraktım bazı sorular ve tereddütler bıraktı bende ve andevayıda bıraktık herşey paralı hiçbir avantajı yok diğer özellerde hastanelerde %70 ini ödemiyorsun % 30 unu ödüyorsun , ama andevada hepsini ödüyorsun yeni öğrendik önceden maaştan kesiliyordu haberimiz olmuyordu şimdi elden alıyorlar yeni farkettik , medikalparka başladık ertuğrul bey çok iyi tek tek tane tane herşeyi anlatıyor rahatlatıyor hastayı , hastane muayene ücreti 12 ytl , andeva 20 ytl ydi..

Hımmm demek diğer hastaneler 12 Tl bilmiyordum.Umarım hepimiz seçtiğimiz hekimlerden memnun kalırız

bende fatma seda hanımın hastasıydım.muhteşem,mükemmel bir doktor.cok memnun kaldım.eli öpülesi biri.benden sonra hamile kalan 3arkadaşımıda seda hanıma gönderdim cok memnun kaldılar.2si dogumu onda yaptı digeride 1-2güne dogum yapcak.ben yine hamileyim 3aylık yine seda hanıma gidiyorum.herkezede tavsiye ediyorum lütfen gidin bir tanışın görün cok tatlı ve iyi biri.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhaba KK üyeleri ben yeni üye oldum.site konusunda yardımlarınızı bekliyorum.mesela ben hamileyim ve bazı mesajlarda gördügüm alttaki bebek resimli takvimler nasıl yapılıyor.herkeze sevgiler...

Back
X