Bende antalyadayım ve İkİz beklİyorum. 21+1 haftalık olduk ama ben Şu antalyada bİ İyİ doktora rastlayamadım arkadaŞlar. Varmı tavsİyelerİnİz. Devlettede olabİlİr Özelde olur.ya nİ tÜp bebek bİraz Özel İlgİ gerektİrİyor ama Öyle bİ doktor bulamadım.
Bu arada esra arkadaŞım eĞer bebeklerde bİ sorun gÖrÜnmÜyosa bence asla ve asla bİrİnİ aldırma İkİsİde bÜyÜyo ve rabbİm İnsana yardım edİyo bana sorarsan bÖyle ama senİn fİkrİn tabİ bana tİrİlyon verseler dÜnyayı verseler bİ daha o doktorada gİtmem bebeĞİmede elletmem.
esra merhaba .kardeşimde ikiz bebeklere hamile.13. haftadayız.antalya tüp bebek merkezine gidiyor halen rahim ağzı daralması var dediler ilk kontrolde.bugün sorunyok 38 mm dendi senin bilgin var mı bu konuda biz de doktor araştırıyoruz aslında manavgatta ikamet ediyoruz.. antalyada mı devam etsek manavgattamı bir doktor bulsak karar veremiyoruz ama gürkan bey in adını ben de çok duydum..anadoluda da çalışıyormuş heralde hepimize hayırlı doğumlar...
baby love sağlıkla büyüt bebeişleri.kardeşimde 22 haftalık ikiz bekliyor bende teyze olacağım en az onlar kadar heyecanlıyım.doğumunu kaç haftalık ve nerede yaptın...ikiz doğumlarında ücret farklı mı oluyor.bilgilendirirsen sevinirim...
bizde hastanenin açılmasını9 bekliyoruz aslında.bu hafta tüp bebek merkezinde seda hanıma gideceğiz rutin kontrol.hastane açılınca oraya geçmeyi düşünüyoruz.yakında açılacakmı bilgin varmı...KİB...
antalya tüp bebekte baştan sona transfer işlemine kadar kemal bey ilgilendi bir dehasan bey di galiba...sonraki takipleri seda hanım yaptı ama statüsünü bilmiyorum kardeşimden öğreneyim....hastanenin açılmasına sevindim...ali fuat bey mi olacak sadece hekim olarak kemal bey hastaneyle ilgilenecekmi yoksa sadece tüp bebekte mi kalacak bilgin var mı....
anladım canım aynen benimlede hepisi ilgilendi diyebilirim..allah razı olsun hepisinden..her birinin ayrı bir emeği var..
Galiba hamile kaldıktan sonra Seda hanım ilgileniyo..bana hala denk düşmedi çünkü ben gene bucağagidiyorum ali beye..orda kan tahlillerimi yaptırıyorum..
Oranın baş hekimi ve sahibi Dr. Ali Fuat Şengör sonra anadalo tüp bebek hastanesinin baş hekimi Dr.Sinan bey..ve 3 diğer profesor var ama isimlerini hatırlayamadım..bilgiyi antalya tüp b.merkezinden alabilirsiniz genede.tam teşekürlü bir hstane olmuş yoğun bakımdan solunum cihazına kadar herşey var yani tıp hastanesinden farksız..
Kemal bey sadece inferite hastalarla ilgilenir kadın doğuma bakmaz zannetmiyorum..zaten yetişemiyorum randevü bile alamıyosunuz artık.iyice çoğaldı..a.s
anladım canım aynen benimlede hepisi ilgilendi diyebilirim..allah razı olsun hepisinden..her birinin ayrı bir emeği var..
Galiba hamile kaldıktan sonra Seda hanım ilgileniyo..bana hala denk düşmedi çünkü ben gene bucağagidiyorum ali beye..orda kan tahlillerimi yaptırıyorum..
Oranın baş hekimi ve sahibi Dr. Ali Fuat Şengör sonra anadalo tüp bebek hastanesinin baş hekimi Dr.Sinan bey..ve 3 diğer profesor var ama isimlerini hatırlayamadım..bilgiyi antalya tüp b.merkezinden alabilirsiniz genede.tam teşekürlü bir hstane olmuş yoğun bakımdan solunum cihazına kadar herşey var yani tıp hastanesinden farksız..
Kemal bey sadece inferite hastalarla ilgilenir kadın doğuma bakmaz zannetmiyorum..zaten yetişemiyorum randevü bile alamıyosunuz artık.iyice çoğaldı..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?