- Konu Sahibi mybaby_angel
antalya ıvf hastaları burda buluşalım ve deneyimlerimizi paylaşalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
antalya ıvf hastaları burda buluşalım ve deneyimlerimizi paylaşalım
canım merhaba bende tedaviye başladım kemal beyle 25 temmuzda iğnelere başlıcam allah izin verirse yumurta takibini hasan bey yapacak yumurta toplama ve transferi kemal bey yapacak hepside çok iyi ve çok tatlılar sormak istediğin bişey varsa severek cevaplarım hoşçakal
canım benimde 16 nisan da transferim olmuştu ama sonuç olumsuz.takibi ve transferi de kemal bey yapmıştı.aklıma takılan sonucu aldıktan sonra genetik tanı gibi bazı incelemeler yapılıyormuş embriyonun neden tutunmadığı ile ilgili .bunların hiçbiri yapılmadı ama ben yine de kemal beye çok güveniyorum.Allahın izni ile onların sayesinde kavuşacağım bebeğime ramazandan sonra tekrar deneyeceğim inşallah
canım inşallah kavuşursun bebeğine sorun neydi sizde bende pko var eşimde ise morfoloji bozukluğu var 2 yıllık evliyiz ilk defa deniyoruz tüp bebeği hakkımızda hayırlısı ayrıca burdurda bi doktor varmış duymuşundur belki çok iyi ve ona giden kısa süre sonra hamile kalıyomuş ona gitmişmiydin ismi dr ali fuat tı galiba yanlış hatırlamıyosam allah yardımcın olsun
ali fuat bey bucakda bende gitmiştim ona tüp bebek önermişti. iyi bir doktor çok fazla hastası var muayene için bile saatlerce bekliyorsun.bizim sorunumuz hiçbir problem olmaması sebebi açıklanmayan infertilite diyor doktorlarbütün sonuçlarımız iyi benimde eşiminde tüpler açık adetler düzenli hemde fazlasıyla hiç aksatmaz:)) spermler falan da iyi ama sonuç yok .allah hepimizin yardımcısı olsun
canım benim allah razı olsun senden allahım kimsenin emeklerini boşuna çıkarmasın çok zor bi süreç çok yumurtam olduğu için(28tane) tedavi ertelenecekti çok ağrılarım vardı karnım şuan 3 -4 aylık hamile gibi şiş ama ağrılarım azaldı biraz kendimi iyi hissettiğim için transferim oldu bekliyorum bugün 5. günüm....
bekliyorum sabırla,umutla,sevgiyle bekliyorum bebeğimi bebeklerimi allahım şu hayırlı 3 aylarda herkesin kalbine göre versin sen neler yapıyosun canım..
inşallah güzel haberler verirsin bize dualarım seninle
slm arkadaşlarım hemen hemen her tüp bebek merkezi içn olumsuzluklar da var olumlu sonuçlarda ama burasını merak ediyorum olumsuz bişeyde duymadım ama gerçekden ii bi merkez mi arkadaşlar burası yardımlarınız için tşkr ediyorum
canım baenim teşekkür ederimcanım hamileyimm 12. gün değerim 343 bugün yine kan verdim sonucu bekliyorum ikiye katlanması gerekiyomuş hakkımızda hayırlısı darısı senin başına tatlım
mybaby_angel kardeşim hemşerim demek istiyorum bende burdurluyum , ben timur hocaya tedavi olmaya başlayacağım ilk görüşmelerimi yaptım ama çok olumsuz mesajlar var kafam karmakarışık oldu yolun başındayken daha sağlıklı düşünmek istiyorum allah herkesi kucağını doldursun, yüce rabbim bu mubarek günlerde dualarımızı kabul etsin
merhaba önce yüce allahım kemal bey ve ekibi sayesinde 6 yıldan sonra kardeşim burcu 6 haftalık ikiz gebe şükürler olsun.darısı tüm isteyenlere allahım nasip etsin...