• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Antalya IVF den Kemal zgr hastalar... Burda bulualm

Merhabalar,

Tüp bebek denemesi yapacak arkadaşlara Antalya Tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum. Başarı oranı onlar için çok önemli. 2 defa (farklı yerlerdeki) başarısız denemelerimizden sonra, 3.denememizi Dr. Kemal Özgür yaptı ve 17 gün önce bir kızımız oldu. Allah tüm bebek isteyen arkadaşlara versin. Çok güzel bir duyguymuş. Antalya tüp bebek merkezi personeline de (Başta Kemal Özgür olmak üzere) sonsuz teşekkürler...:nazar:

Herkeze merhaba,

ben EsmaNur yeni katiliyorum sizlere....aranizda eylül ayinda tedaviye baslayanlar varmi?

selamlar[/QUOT
bende ekim de başlıyacam kasım gibi de transfer olacam...şayet mümkün olursa da merkezde tanışıp birbirimize destek olalım...Allah isteyen tüm kullarınına versin...gel artık bebeğim dayanacak gücüm kalmadı....

selamlar,ben de tedaviye başlamıştım kemal özgür de.4 gün iğne vuruldum sonra 11 yumurta rezervim 3 olmuş bu ay...onun için tedavi 1milyar zararla yarıda kestik.menagon 600 ünite kullandım.kullandığım günden itibaren üstüne oturamadım ağrılardan 4 gece uykusuz hasta geçirdim,ayaklarım tutmadı aksak aksak yürüdüm.bence tedavim yanlış uygulandı.600 üniteyi sen neden kullanırsın.birde hemen bir haftada olsaydı çatlatma iğnesi vurulacaktı...şimdide korkuyorum yumurtalarım zarar görürmü...Allah'ım sen bizi kötü insanların emellerine alet etme. okadar çaresiz bir durumdayız ki vuran vuran.sen sözde tecrübeli bir doktorsun neden bana yüksek doz verirsin insan bir anlatır yokkk..zaten ilk randevuda da bekleye bekleye bir hal oldum.3 te randevum..ve de saat 1 de oradaydım dönüş bileti almıştım 5 te.saat 4 olmuş gidin biletinizi 7 ye alın yetişmeniz imkansız diyolar.umurunda değil bu insan tek gelmiş gece tek başına nasıl olur diyen yok.4.30 da sonunda aldılar işte 15 dk apar topar muayene oldum çıktım...bu şekilde düzen olan bir kurumda da benim gibi yanlış uygulanan yöntemler olur,artık bilmiyorum zararlarını bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.20 günde rezervim yüksek doz ve ilaca karşı duyarlılığım yüzünden düştü,diğer aylarda böyle devam mı eder....

selamlar,ben de tedaviye başlamıştım kemal özgür de.4 gün iğne vuruldum sonra 11 yumurta rezervim 3 olmuş bu ay...onun için tedavi 1milyar zararla yarıda kestik.menagon 600 ünite kullandım.kullandığım günden itibaren üstüne oturamadım ağrılardan 4 gece uykusuz hasta geçirdim,ayaklarım tutmadı aksak aksak yürüdüm.bence tedavim yanlış uygulandı.600 üniteyi sen neden kullanırsın.birde hemen bir haftada olsaydı çatlatma iğnesi vurulacaktı...şimdide korkuyorum yumurtalarım zarar görürmü...Allah'ım sen bizi kötü insanların emellerine alet etme. okadar çaresiz bir durumdayız ki vuran vuran.sen sözde tecrübeli bir doktorsun neden bana yüksek doz verirsin insan bir anlatır yokkk..zaten ilk randevuda da bekleye bekleye bir hal oldum.3 te randevum..ve de saat 1 de oradaydım dönüş bileti almıştım 5 te.saat 4 olmuş gidin biletinizi 7 ye alın yetişmeniz imkansız diyolar.umurunda değil bu insan tek gelmiş gece tek başına nasıl olur diyen yok.4.30 da sonunda aldılar işte 15 dk apar topar muayene oldum çıktım...bu şekilde düzen olan bir kurumda da benim gibi yanlış uygulanan yöntemler olur,artık bilmiyorum zararlarını bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.20 günde rezervim yüksek doz ve ilaca karşı duyarlılığım yüzünden düştü,diğer aylarda böyle devam mı eder....

öncelikle geçmiş olsun..merak ettiğim bikaç şey var,yumurta rezervi 20 günde değişmez,ama evet zamanla azalır.sanırım sana toplam 11 yumurtan(rezerv) var dediler ama 3 ü gelişti..yanlış anladıysam düzelt.iğnelerin kalçadan olanları çok ağrılı ilaçlar.depo oldukları için kalçada sertlik ve ağrı yapıyo.bunu yaşadım bende..bunları sana niye yazıyorum;bende kemal beyin rezervlerin iyi,herşey normal demesiyle 2 yılımı geçirdim.ve artık tedaviye aldıkları geçen yaz aynı senin gibi ilçlara cevap vermedi vücudum.rezerv yarıya düşmüş...tedavide 5.gün durum pek parlak değil bırakabiliriz,başka bi ay yaparız dediler.5 gün hormon aldım,olanca masrafı ettim 1 tanede oluşsa devam edicem dedim ve devam ettik..sonuç negatif..bekleme konusuna gelince,dışarda kafede muayenemi beklerken erken bi vakitte beni arayıp gelin doktor müsait dedikleride oldu,beklediğimde...yalan değil..ama beni 2 yıl iyisin iyisin diye geri yollayıpta,endo,troid,polip,prolaktin çıktıktan sonra tedavi etmeye karar verdiklerinde rezervleriniz çok çok az demeleri beni yıktı..bende 3 .yılımda hala kucağım boş ve gidecek doktor arıyorum..

Geçmiş olssun arkadaşlar ben de Kemal bey düşünüyodum ama sanırım artık hastalarını önemsemiyorlar antalya da da kaç tane merkez var ki....Ben Gelecek tüp bebek merkezini düşünmeye başladım Mete beyle tanıştıktan sonra tabi...gerçekten güven veriyor.

lütfen iyi bir merkez olduğunuzdan emin olduğunuzda bana da bilgi verin...bu ilaçlar beni daha da kötü edecek biliyorum..Bile bile fermanımızı yazıyoruz..kafaya yiyecem arkadaşlar psikolojik destek alacak durumdayım..

lütfen iyi bir merkez olduğunuzdan emin olduğunuzda bana da bilgi verin...bu ilaçlar beni daha da kötü edecek biliyorum..Bile bile fermanımızı yazıyoruz..kafaya yiyecem arkadaşlar psikolojik destek alacak durumdayım..

Canim mrb bebegin oldumu simdi bende kemal beye gidicem ayni senin gibiyim bende aklim karmakarisik

merhaba bayanlar 2012 yaz aylarında antalya ıvf de acı bir deneyim yaşadık maalesef.fakat ben bu acı denemiyimim üzerine söylemiyorum tavsiye etmeme olayını.benle birlikte orada olan eksiği vardır fazlası yoktur öyle söyleyeyim 15 çiftin de aynı başarısızlıkla karşılaşmış olmasıdır sorun.birincisi herkese kafadan aynı tedavi aynı yöntem herşey aynı kimsenin çeşitli proplemleri incelenmiyor ve üzerinde asla durulmuyor,erkekleri incelemiyorlar bile. ikincisi ise bu çiftlerin nerdeyse hiçbirisinin ne 8 hücreli kaliteli embriyosu oluştu ne de dondurulmuş embriyosu kaldı.sonuç tamamen hüsran.ve 4. 5. kalite embriyoları bile laf olsun diye transfer ettiler. profösyonellikten uzak olduklarını düşünüyorum,göz boyamada on numara bir yer olduğu kesin ama. daha uygun diye herkes orayı tercihediyor bizim gibi fakat 3 fazla olsun bizim olsun yani.sormak istedikleriniz olursa cavaplayabilirim çünkü oranın misafirhanesinde 20 gün gibi bir süre geçirdim ve bütün ayrıntılar hakkında fikir edindim.

merhaba bayanlar 2012 yaz aylarında antalya ıvf de acı bir deneyim yaşadık maalesef.fakat ben bu acı denemiyimim üzerine söylemiyorum tavsiye etmeme olayını.benle birlikte orada olan eksiği vardır fazlası yoktur öyle söyleyeyim 15 çiftin de aynı başarısızlıkla karşılaşmış olmasıdır sorun.birincisi herkese kafadan aynı tedavi aynı yöntem herşey aynı kimsenin çeşitli proplemleri incelenmiyor ve üzerinde asla durulmuyor,erkekleri incelemiyorlar bile. ikincisi ise bu çiftlerin nerdeyse hiçbirisinin ne 8 hücreli kaliteli embriyosu oluştu ne de dondurulmuş embriyosu kaldı.sonuç tamamen hüsran.ve 4. 5. kalite embriyoları bile laf olsun diye transfer ettiler. profösyonellikten uzak olduklarını düşünüyorum,göz boyamada on numara bir yer olduğu kesin ama. daha uygun diye herkes orayı tercihediyor bizim gibi fakat 3 fazla olsun bizim olsun yani.sormak istedikleriniz olursa cavaplayabilirim çünkü oranın misafirhanesinde 20 gün gibi bir süre geçirdim ve bütün ayrıntılar hakkında fikir edindim.

söyldiklerinizden sonra kafam çok karıştı ben de oraya yaptıracaktım.eşimin morfolojisi %2 olmasına rağmen kemal bey iyi dedi bekleyin normal yolla bile olur dedi.bir de siz erkekleri incelemiyorlar herkese aynı tedavi uygulanıyor diyince kafam allak bullak oldu.önerebileceğiniz bir yer var mı?

bi önceki cevabımı yazalı 1 yılı geçmiş...
ben kemal beyin 2.tedavisinde dondurulmuş embriyoyla hamile kaldım..çok şükür kızımı kucağıma aldım..
kemal beye ilk gittiğimizde bişeyiniz yok dedi..eşimde morfoloji %2 çıkmıştı..buna rağmen normal olur dedi..
daha sonra ben fakültede laparoskopi oldum endometriozis çıktı. fakültede 1 aşılama ardından doğal yolla gebe kalmıştım ama yaşamadı..kemal beye tekrar gittik tedaviye başladık..ilkinde olmadı..bende rezerv yarıya düşmüştü..2 embriyom oluştu ve negatifti sonuç..ikinci tedaviye başladık 4 embriyom oluştu ilkinde tutmadı..dondurulmuş transferim tuttu..banada tedavileri çok sıradan herkese aynı uygulanıyomuş gibi geldi hep..prolaktinim yüksek çıktı önemsemediler çok kızmıştım ama oluncada demekki önemli değilmiş dedik..ama inancım omadan devam ettim son tedviye yalan değil..benim gittiğimde de 3 arkadaş vardı orda tanıştığım..burdaki adı kedersiz dir bi tanesinin:) üçünün birden tutmuştu..bana onlar moral oldular..
tedavilerimde endişe doluydum ve hep olumsuz düşündüm ben..çünkü bi sürü sorunumuz vardı..eşimdeki morfolojiyi hiiiiççç önemsemediler gerçekten..gerçi sayı iyiydi galiba(90 milyon)
diyeceğim biz tabii duacıyız onlara şimdi..Allah orda nasip etti herşeyden önce..inşallah sizlerede nasip etsin...nerde olursa olsun uğraştırmasın..(amiinn)

bi önceki cevabımı yazalı 1 yılı geçmiş...
ben kemal beyin 2.tedavisinde dondurulmuş embriyoyla hamile kaldım..çok şükür kızımı kucağıma aldım..
kemal beye ilk gittiğimizde bişeyiniz yok dedi..eşimde morfoloji %2 çıkmıştı..buna rağmen normal olur dedi..
daha sonra ben fakültede laparoskopi oldum endometriozis çıktı. fakültede 1 aşılama ardından doğal yolla gebe kalmıştım ama yaşamadı..kemal beye tekrar gittik tedaviye başladık..ilkinde olmadı..bende rezerv yarıya düşmüştü..2 embriyom oluştu ve negatifti sonuç..ikinci tedaviye başladık 4 embriyom oluştu ilkinde tutmadı..dondurulmuş transferim tuttu..banada tedavileri çok sıradan herkese aynı uygulanıyomuş gibi geldi hep..prolaktinim yüksek çıktı önemsemediler çok kızmıştım ama oluncada demekki önemli değilmiş dedik..ama inancım omadan devam ettim son tedviye yalan değil..benim gittiğimde de 3 arkadaş vardı orda tanıştığım..burdaki adı kedersiz dir bi tanesinin:) üçünün birden tutmuştu..bana onlar moral oldular..
tedavilerimde endişe doluydum ve hep olumsuz düşündüm ben..çünkü bi sürü sorunumuz vardı..eşimdeki morfolojiyi hiiiiççç önemsemediler gerçekten..gerçi sayı iyiydi galiba(90 milyon)
diyeceğim biz tabii duacıyız onlara şimdi..Allah orda nasip etti herşeyden önce..inşallah sizlerede nasip etsin...nerde olursa olsun uğraştırmasın..(amiinn)

hayırlı olsun bebeğin Gulem..senınle daha önce de bı kac defa konuşmuştuk,maşallah bebek doğmuş bıle..senın Kemal bey de acaba! dediğin gunler de olmuştu yanılmıyorsam ama ınancını kaybetmedın hıç..aynı olumsuzluklar başka başka yerlerde de olabılırdı gercı..ben de Kemal bey ın bılgısınden de emınım ama cok rahat edemedık bız orda,Memorıal de Batu bey bıze cok daha ılgılı ve tedbırlı geldı..hakkımızda hayırlısı olsun ve tekrar bebeğinle guzel bır ömür dilerim size

hayırlı olsun bebeğin Gulem..senınle daha önce de bı kac defa konuşmuştuk,maşallah bebek doğmuş bıle..senın Kemal bey de acaba! dediğin gunler de olmuştu yanılmıyorsam ama ınancını kaybetmedın hıç..aynı olumsuzluklar başka başka yerlerde de olabılırdı gercı..ben de Kemal bey ın bılgısınden de emınım ama cok rahat edemedık bız orda,Memorıal de Batu bey bıze cok daha ılgılı ve tedbırlı geldı..hakkımızda hayırlısı olsun ve tekrar bebeğinle guzel bır ömür dilerim size

çok sağol canım..evet konuştuk seninle..ben buralardan çok fikir edindim ve fırsat buldukça yaşadıklarımıda paylaştım..
ben akdeniz tıptan ve kemal beyden başka bi yer görmedim..fakülteye gitmemdeki amaç rapor alıp kemal beyde yaptırmaktı..ama ömür taşkına yakalandık orda..ve ordan ardımıza bakmadan kemal beye kaçtık..eşim maddi bi kaygısı olmadığını düşündü hep kemal beyin..istese bizden bi sürü para alırdı hep normal olabilir vs..dedi..buda güvenmemizi sağladı açıkçası..
dediğm gibi nasip ordanmış..yaşadıklarım bu işn kader kısmet olduğuna öyle inandırdı ki..
nerde içine siniyosa orda ol canım..içine sinsin..sonuçta yapılan işlemler aşağı yukarı aynı...en kısa zamanda Allah sana ve bekleyen herkese nasip etsin..hep dua ediyorum..

merhaba ecrin dr kemal beyin adını bende duydum gitmeyi düşünüyordum ama neden rahat edemedin merak ettim maddi olarak kısıtlı durumumuz olduğu için her yere giderek görmem denemem mümkün değil. içimin sindiği yere gitmek istiyorum. şimdiden cevabınız için teşekkürler

merhaba ecrin dr kemal beyin adını bende duydum gitmeyi düşünüyordum ama neden rahat edemedin merak ettim maddi olarak kısıtlı durumumuz olduğu için her yere giderek görmem denemem mümkün değil. içimin sindiği yere gitmek istiyorum. şimdiden cevabınız için teşekkürler

canım Kemal Bey'ın tecrubesı cok elbete bu ınkar edılemez..ama bazı ayrıntılar bıze uymadı..en başta randevulardakı gecıkmeler eşimi cok gerdı cunku yapı geregı eşim beklemeyı sevmez..bırde transfer sonrası hıç dınlenmeden eve donduk,oysa bı cok merkezde en az 1 saat dınlenmek şart..bız Batu bey ıle tanıştık ve ve her yonuyle cok guven duyduk ıkımızde,kendıne de merkeze de..ınşallah tup tedavısıne gerek kalmaz ama bız yolumuza onunla devam etmek ıstıyoruz..cunku psıkolojı cok etkılı bu tedavıde,rahat etmen gerekıyor..merkezlerle goruş,bılgı al,gozlem yap,fıyat al,sonra da ıcınız nerde rahat ederse oraya karar verın.herkesın yapısı ve rahat ettığı yer farklı..hakkınızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
çok sağol canım..evet konuştuk seninle..ben buralardan çok fikir edindim ve fırsat buldukça yaşadıklarımıda paylaştım..
ben akdeniz tıptan ve kemal beyden başka bi yer görmedim..fakülteye gitmemdeki amaç rapor alıp kemal beyde yaptırmaktı..ama ömür taşkına yakalandık orda..ve ordan ardımıza bakmadan kemal beye kaçtık..eşim maddi bi kaygısı olmadığını düşündü hep kemal beyin..istese bizden bi sürü para alırdı hep normal olabilir vs..dedi..buda güvenmemizi sağladı açıkçası..
dediğm gibi nasip ordanmış..yaşadıklarım bu işn kader kısmet olduğuna öyle inandırdı ki..
nerde içine siniyosa orda ol canım..içine sinsin..sonuçta yapılan işlemler aşağı yukarı aynı...en kısa zamanda Allah sana ve bekleyen herkese nasip etsin..hep dua ediyorum..

amın canım amın..evet ıcıne sınmesı ,rahat olaman, ınanman ,tecrube, ılgı, tedbır,,,sonra dua ve tevekkul..Rabbım yüzümüzü güldürsün

merhaba,bende antalya tüp bebek merkezinde muayene oldu ve mayıs ayında tedaviye başlayacağız inşallah,,kuzenimin tavsiyesiyle orayı tercih ettim ve çok memnun kaldı pazartesi de kızını kucağına alacak inşallah..

Arkadaslar merhaba,antalya ivf kemal beyin hastasiyim.arkadas ve akrabalarimizdan olumlu sonuclar duydugumuz icin bu merkezi tercih ettik ve ne kadar dogru bir karar verdigimizi simdi daha iyi anliyorum.ilk denememizde basarili sonuc aldik.kasim ayindan bu yana tedavi icin merkeze gittik geldik ama degdi dogrusu.kemal bey sayesinde insallah bizim de bir bebegimiz olacak.kesinlikle maddiyatin ikinci planda oldugu bir tup bebek merkezi.personelinden hemsiresinden doktorlarina kadar herkes elinden gelenin en fazlasini yapiyor.sorulariniz asla yanitsiz birakilmiyor.randevularin ayarlanamamasi gibi bir sorun var ama cok buyuk bir dertte degil.sehir disindan gelenler icin konukevi cok guzel bir imkan.ilk gidisimizde 20 gun araliksiz kaldik.kisa sureli kalislarimiz haric.mutfaginin olmasi da cok guzel.malzeme alip yemek yapabilirsiniz.konukevinde guzel arkadasliklarda edindik.ayni zamanlarda transferimiz yapildigi uc arkadas da kemal beyin hastasi ve onlarda hamileler.baska baska guzel haberler alinca kendi haberi kadar seviniyor insan.kisacasi kemal bey de hastanenin diger calisanlari ve doktorlari cok guzel bir uyum icindeler.herkese tavsiye ederim arkadaslar.

arkadaşlar öncelikle allah emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallah bende tüp bebek yaptırmak istiyorum antalya tüp bebek merkezinde fiyat olarak ne istiyorlar acaba

Back
X