• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Antalya IVF den Kemal zgr hastalar... Burda bulualm

Arkadaslar merhaba,antalya ivf kemal beyin hastasiyim.arkadas ve akrabalarimizdan olumlu sonuclar duydugumuz icin bu merkezi tercih ettik ve ne kadar dogru bir karar verdigimizi simdi daha iyi anliyorum.ilk denememizde basarili sonuc aldik.kasim ayindan bu yana tedavi icin merkeze gittik geldik ama degdi dogrusu.kemal bey sayesinde insallah bizim de bir bebegimiz olacak.kesinlikle maddiyatin ikinci planda oldugu bir tup bebek merkezi.personelinden hemsiresinden doktorlarina kadar herkes elinden gelenin en fazlasini yapiyor.sorulariniz asla yanitsiz birakilmiyor.randevularin ayarlanamamasi gibi bir sorun var ama cok buyuk bir dertte degil.sehir disindan gelenler icin konukevi cok guzel bir imkan.ilk gidisimizde 20 gun araliksiz kaldik.kisa sureli kalislarimiz haric.mutfaginin olmasi da cok guzel.malzeme alip yemek yapabilirsiniz.konukevinde guzel arkadasliklarda edindik.ayni zamanlarda transferimiz yapildigi uc arkadas da kemal beyin hastasi ve onlarda hamileler.baska baska guzel haberler alinca kendi haberi kadar seviniyor insan.kisacasi kemal bey de hastanenin diger calisanlari ve doktorlari cok guzel bir uyum icindeler.herkese tavsiye ederim arkadaslar.

canım bende 22 nisanda başlıycam tredaviye yazdıkların içimi rahatlattı,küçük bir olumsuzluk duymak bile bu kadar hassas dönemde öyle ağır geliyoki,benim 2,tüp bebek denemesi olucak ilki üniversite hastanesinde yapılmıştı bilinçsizce ama sonucu benim için öyle ağır olduki,psikolojik olarak zaten yıkılıyosun.2,tüp denemsini kemal beyle yapıcaz inşallah,kendisi bu işi sırf para için yapan bir insan değil buna eminim çünkü geçen ay tedaviye başlıycaktık kontrol ettiğinde yumurtalar eşit büyüklükte olmadığı için bir sonraki ay başlıyalım dedi,başka dr olsa çoktan başlamıştı,rabbim senin yaşadığın o güzel duyguyu bizede yaşatsın,emriyo tarnsferinden sonra merkezde yattınmı ve transferden sonra neler yaptın nasıl beslendin bilgi veririsen çok mutlu olrum

hımmm ben muglada oturuyorum ve tup bebek merkezi veya benzeri bir yer bile yok muglada. diğer şehirlere gitmek gerekiyor.eşimde gitsin gelsin pek sevmez. mugla yucelen hastanesini aradım danışmak için. tesadüfen kadın dok. ile görüştürüldüm. antalya tup bebegi tavsiye etti. telefonda da dinledi beni tavsiyelerde bulundu felan... kadının anlattıgı kadarı ile merkez kafam yattı acıkcası. kalma imkanıda varmış. ama ilk aşı deneyin dedi. şimdi sıra merkezde ki doktorlardan biri ile konuşmaya geldi. :) bilgi alacagım....

hımmm ben muglada oturuyorum ve tup bebek merkezi veya benzeri bir yer bile yok muglada. diğer şehirlere gitmek gerekiyor.eşimde gitsin gelsin pek sevmez. mugla yucelen hastanesini aradım danışmak için. tesadüfen kadın dok. ile görüştürüldüm. antalya tup bebegi tavsiye etti. telefonda da dinledi beni tavsiyelerde bulundu felan... kadının anlattıgı kadarı ile merkez kafam yattı acıkcası. kalma imkanıda varmış. ama ilk aşı deneyin dedi. şimdi sıra merkezde ki doktorlardan biri ile konuşmaya geldi. :) bilgi alacagım....

mrb bende muğla milasta oturuyorum ocak ayında Antalya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve şuanda allaha şükür 8 aylık hamileyim kesinlikle herkese tavsiye ederim.benim doktorum kemal özgürdü. bence onunla görüş muayeneden sonra senin için hangi tedavi uygunsa onu uygular.bana önce histereskopi yaptı (tüplerimde sıvı vardı onun için) sonra tüp bebek yapıldı. daha önce ege üniv. yaptırdım orda hiç tedevi etmeden direk tüp bebek yapılmıştı ve olmamıştı. önce arayıp bilgide alabilirsin merkezin tel numarası 02423454700 inşallah sende memnun kalırsın.

mrb bende muğla milasta oturuyorum ocak ayında Antalya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve şuanda allaha şükür 8 aylık hamileyim kesinlikle herkese tavsiye ederim.benim doktorum kemal özgürdü. bence onunla görüş muayeneden sonra senin için hangi tedavi uygunsa onu uygular.bana önce histereskopi yaptı (tüplerimde sıvı vardı onun için) sonra tüp bebek yapıldı. daha önce ege üniv. yaptırdım orda hiç tedevi etmeden direk tüp bebek yapılmıştı ve olmamıştı. önce arayıp bilgide alabilirsin merkezin tel numarası 02423454700 inşallah sende memnun kalırsın.

saol canım teşekkur ederim :) tel nosunu yucelen hastanesi / dalaman daki doktor vermişti zaten aradım ama musait degillermiş. hala arayacaklar bekliyorum...ama aklıma yattı. tabii gidip yuz yuze goruşmem lazım son fikrimi öle vericem... eşimde öle git gel git gel yapmaktan hoşlanmaz. antalya yakın bırakır beni ben hade gel derim gelir :D
yahu muglada kadınları sankiiii catır catır normal gebe kalıp doguruyor. bir tanecik numunelik bir tup bebek merk. olmaz mı kocaman muglanın..

maşşalaah gebiş de kalmışsın :49: :) allah hayırlısı ile saglıkla dogurmayı ve büyütmeyi nasip etsin. maşşaallaahh tekrardan:D

konaklama yeri nasıl ? sen kaldın mı? fiyatları nedir ? ilaçları vs.. ? bilgi verir misin

konaklama yeri nasıl ? sen kaldın mı? fiyatları nedir ? ilaçları vs.. ? bilgi verir misin

kusura bakma uzun zamandır girememiştim. ben teyzemde kaldım oyüzden konaklama yeri ile ilgili bilgim yok.tüp bebek için hastaneye 3600 lira verdik ilaçlarda 2000 civarında tuttu ama tabi ilaçlar senin kullanımına göre değişebilir. inşallah sizin içinde hayırlı olur bebeğine kavuşursun.muğla bu yönden kötü gerçekten doğru düzgün kadın doğum doktoru bile yok yani.

Back
X