Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kemal bey, hande hanım ve murat bey üçünü de çok sevdimMerhaba kızlar Antalya ivf ye Gidipte gittiği doktordan memnun olanlar yazabilir mi acaba tüp bebek süreci için muayene vs için hangi doktoru önerirsiniz?
Teşekkür ederimm.Siz hangisine gittiniz?Kemal bey, hande hanım ve murat bey üçünü de çok sevdim
Ben kemal hocanın hastasıydım, planlama kontrolleri o yaptı, opu ve transferi hande hanım yaptı. Bi önceki tedavimde opuyu murat bey yapmıştı hepsi de çok iyiTeşekkür ederimm.Siz hangisine gittiniz?
Çok teşekkür ederimBen kemal hocanın hastasıydım, planlama kontrolleri o yaptı, opu ve transferi hande hanım yaptı. Bi önceki tedavimde opuyu murat bey yapmıştı hepsi de çok iyi
Geçmiş olsun şuan hamilesiniz sanırım tüp bebek ile mi? Eğer öyleyse hangi doktora gidiyodunuz en son? Bide Kemal hocaya giderken ondan memnun muydunuz acaba?Bende Kemal beyin hastasıyım memnunum ama 2 kez tüp bebek denmesi yaptık ikisi de olmadı
Evet hamileydim bu gün gelişiminin durduğunu öğrendim tüp bebekti Kemal hocanın hastasıydım ya memnunum ama genel de telefon görüşmelerini falan hande hanım yapıyor Kemal hoca transferimi yaptı ama muayeneleri falan hande hanım yapıyor Kemal hoca nadir girdi muayeneyeGeçmiş olsun şuan hamilesiniz sanırım tüp bebek ile mi? Eğer öyleyse hangi doktora gidiyodunuz en son? Bide Kemal hocaya giderken ondan memnun muydunuz acaba?
Çok geçmiş olsunEvet hamileydim bu gün gelişiminin durduğunu öğrendim tüp bebekti Kemal hocanın hastasıydım ya memnunum ama genel de telefon görüşmelerini falan hande hanım yapıyor Kemal hoca transferimi yaptı ama muayeneleri falan hande hanım yapıyor Kemal hoca nadir girdi muayeneye
Ben Murat beyin hastasıyım memnunumMerhaba kızlar Antalya ivf ye Gidipte gittiği doktordan memnun olanlar yazabilir mi acaba tüp bebek süreci için muayene vs için
Peki fiyatlar ne kadar acaba?Şafak olgan Memorial tavsiye ederim enazinda gidip konuş zaten kararını verirsin zaten süreçlerin hepsini kendisini yapıyor istediğin zaman arayıp ulasabiliyorsun
Şuan fiyatlar ne kadar acabaBen Murat beyin hastasıyım memnunum![]()
Şuanki güncel fiyatı bilmiyorum ama hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz yada aynı sehirdeyseniz gidip detaylıca gorusebilirsiniz biz 2023un son ayında başladık o zamanlar fiyat makuldu şimdiye göre hayırlısıyla ilk baharda tekrar baslayacazPeki fiyatlar ne kadar acaba?
Gebelik oldu muŞuanki güncel fiyatı bilmiyorum ama hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz yada aynı sehirdeyseniz gidip detaylıca gorusebilirsiniz biz 2023un son ayında başladık o zamanlar fiyat makuldu şimdiye göre hayırlısıyla ilk baharda tekrar baslayacaz
Anladım teşekkürlerŞuanki güncel fiyatı bilmiyorum ama hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz yada aynı sehirdeyseniz gidip detaylıca gorusebilirsiniz biz 2023un son ayında başladık o zamanlar fiyat makuldu şimdiye göre hayırlısıyla ilk baharda tekrar baslayacaz
Evet çok şükür 9 aylık oldukGebelik oldu mu