yaş 26 ametis yarın transferim var hayırlısı olur inşallah... rabbim seni de tüm bebiş isteyenleride sevindirsinKartanesi yaş kaç? Benim yaşımdan dolayı 1 tane transfer etti murat bey bana. Yeni bir yasa çıkmış. Ben 2 tane olsun diye çok istemiştim. Şimdi Cumartesi test günümü bekliyorum.
Hadi Hayırlısı bakalım doktoruna güven.yaş 26 ametis yarın transferim var hayırlısı olur inşallah... rabbim seni de tüm bebiş isteyenleride sevindirsin
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Ben aşılamamı başka yerde Yaptım ama tutmadı. Murat beyde 2 tüp bebek denemesi oldu. Inşallah 2. Denemende hayırlı haberler alıcam. Allah herkesi bebek sahibi yapsın inşallahMerhaba arkadaşlar. Bizde pazartesi günü Dr. Murat Berkkanogluna aşılama için gidecez. Burada ve internette olumlu yorumlar gördüm tüp bebek konusunda. Aşılama ile ilgili tedavi gören oldu mu acaba Murat beye? Allah isteyen herkesin kucağını doldursun bebis(lerle)..
Teşekkür ederim. Sende inşallah hayırlı ve güzel haberleri alırsın. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız..Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Ben aşılamamı başka yerde Yaptım ama tutmadı. Murat beyde 2 tüp bebek denemesi oldu. Inşallah 2. Denemende hayırlı haberler alıcam. Allah herkesi bebek sahibi yapsın inşallah
inşallh cnm sonucunuda yaz takip edeceğim nerde oturuyorsun cnm ....rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah...Bugün transferimin 6. Günü ve dayanamadım kan testi yaptırdım. 25 çıktı. Ctesi tekrarlıcam eğer değer artarsa murat bey sayesinde. Allah'ın izniyle hamileyim diyebileceğim.
sağoll cnmHadi Hayırlısı bakalım doktoruna güven.
Burdurdayım. Oldumu transferininşallh cnm sonucunuda yaz takip edeceğim nerde oturuyorsun cnm ....rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah...
evet cnm transferim oldu 3. gunu sen nasılsın yaptırdınmı tahlilBurdurdayım. Oldumu transferin
evet cnmkartanesi dondurulmuşlardanmı transfer olucaksın
9. gün tahlilimi yaptırdım değer 133 çıktı canım. murat beyden haber bekliyorum. hamileyim. hadi sıra sende :))evet cnm transferim oldu 3. gunu sen nasılsın yaptırdınmı tahlil
inşallah cnm bakalım haber veririm sanada çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin9. gün tahlilimi yaptırdım değer 133 çıktı canım. murat beyden haber bekliyorum. hamileyim. hadi sıra sende :))
CNM MURAT BEYDEN HABER GELDİ Mİ ? NE DEDİ9. gün tahlilimi yaptırdım değer 133 çıktı canım. murat beyden haber bekliyorum. hamileyim. hadi sıra sende :))
ptesi gel keseyi görelim dedi :) ilaçlara devam et dedi. ptesi keseyi gördük mü tamamdır arkadaşım. sen nasılsın? naptın?CNM MURAT BEYDEN HABER GELDİ Mİ ? NE DEDİ
BENDE YARIN TAHLİLE GİTCEM CNM BAKALIM NE ÇIKACAKptesi gel keseyi görelim dedi :) ilaçlara devam et dedi. ptesi keseyi gördük mü tamamdır arkadaşım. sen nasılsın? naptın?
İLAÇ NE KULLANIYORSUN SENBENDE YARIN TAHLİLE GİTCEM CNM BAKALIM NE ÇIKACAK:) :)
kaç gün oldu ki tahlil yaptırıcan? bende aynı ilaçları kullanıyorum. jel embriyonun gelişmesi için çok önemli ona dikkat et.İLAÇ NE KULLANIYORSUN SEN
BEN ESTROFEM , ELEVİT ,CORASPİRİN , BİDE CİRİNONE JEL KULLANIYORUM
YARIN 8. GÜN SEN KAÇ GÜNDE YAPTIRDIN ???kaç gün oldu ki tahlil yaptırıcan? bende aynı ilaçları kullanıyorum. jel embriyonun gelişmesi için çok önemli ona dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?