merhaba canım, inşaallah herşey yolunda gidecek) düşünsene ben iğnelere başlayana kadar bir kaç kez antalyaya gidip geldim.ilk muayenede yumurtam 4 tane ve çapları çok farklı oluyor Kemal bey başlamayalım gelecek ay diyor bu şekilde birkaç kez gidip geldim en uygun olduğu anda iğneye başlamıştı. ve o da 5 tane yumurta oluşmuştu.ben de senin gibi önce çok üzülmüştüm yaşım dolayısıyla böyle oluyor diye sonra baktım yaşı benden çok küçük olmasına rağmen benim ki kadar yumurtası oluşamayanlar var. yada çok yumurtası oluşupta sağlıklı yumurtası oluşmayanlar var.kemal bey önemli olan kaliteli yumurta elde edebilmemiz demişti.bu arada eskişehirden arkadaşın biri yaşı 45 ve dr.lar artık vazgeç dediklerinde son kez deniyor tek yumurta oluşuyor transfer ediyorlar tek yumurtadan ikiz bebekleri oldu. kısmette varsa olur.allahtan umut kesmemeliyiz.
ben hala regl olmadım.ve regli olacağım yada hamilelikle ilgili hiç bir belirti yok.şuan kendi haline bıraktım.nasıl bir süprizle karşılaşacağım bilemiyorum.Allahtan hayırlısı.benim düşükle sonuçlanan hamileliklerimdede bulantı yada başka bir belirti olmamıştı.bekliyoruz bakalım.
sen antalya içindenmi geliyorsun,çalışıyormusun? çalışıyorsan transfer sonrası izin al ve dinlen.sakın kendini yoracak,strese sokacak şeylerle uğraşma.hatta telefonlarada bakma.bol bol kitap oku kafanı meşgul edecek yormayacak şeyler yap. bol bol su iç günde en az 8-10 bardak suyun hamilelikte faydalı olduğu söyleniyor.kahve ve asitli içecekler alma. canım benim yaa inşallah embriyoların kaliteli olur ve annelerine sıkı sıkı tutunurlar.dualarımda her zaman varsın.eğer reglim gecikmeseydi bende tedavide orada olacaktım ve seninle karşılaşabilirdik) seni çoook öpüyorum.ve şunuda eklemeden edemeyeceğim POZİTİF düşün.ok
canım haklısın..bende merkezde yaşça büyük çiftleri gördüğümde onlara bi kat daha dua ettim hep..fazla vakitleri olmayanlara hemen ver dedim:) dediğin çift gibi bende doktorların beğenmediği yumurtalarımdan biriyle gebe kalırım belki,,bi mucizeee:)) bu arada canım ben öğretmenim.yaz tatilindeyim yani,o açıdan rahat edicem..özellikle yazı bekledim zaten..evde çok sıkılırım ama..neyse ilk 5 günden sonra çıkabilirim değilmi? şöyle akşam dışarda oturmaya falan...canım bende düşünmüştüm tanışırız diye,aman sen hamile olda burdanda konuşuruz:) neden bi daha test yapmadın?baya oldu çünkü..artık çıkar.bi an önce öğrenki doktora görün canım..inşallah güzel haber verirsin..bende öpüyorum..inşallah yarın güzel haberlerle dönerim..