• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Antalya IVF Tüp bebek merkezi Dr.Kemal beyde Tedavi olanlar. ACİLLLLLLL

merhaba canım, inşaallah herşey yolunda gidecek:-)) düşünsene ben iğnelere başlayana kadar bir kaç kez antalyaya gidip geldim.ilk muayenede yumurtam 4 tane ve çapları çok farklı oluyor Kemal bey başlamayalım gelecek ay diyor bu şekilde birkaç kez gidip geldim en uygun olduğu anda iğneye başlamıştı. ve o da 5 tane yumurta oluşmuştu.ben de senin gibi önce çok üzülmüştüm yaşım dolayısıyla böyle oluyor diye sonra baktım yaşı benden çok küçük olmasına rağmen benim ki kadar yumurtası oluşamayanlar var. yada çok yumurtası oluşupta sağlıklı yumurtası oluşmayanlar var.kemal bey önemli olan kaliteli yumurta elde edebilmemiz demişti.bu arada eskişehirden arkadaşın biri yaşı 45 ve dr.lar artık vazgeç dediklerinde son kez deniyor tek yumurta oluşuyor transfer ediyorlar tek yumurtadan ikiz bebekleri oldu. kısmette varsa olur.allahtan umut kesmemeliyiz.
ben hala regl olmadım.ve regli olacağım yada hamilelikle ilgili hiç bir belirti yok.şuan kendi haline bıraktım.nasıl bir süprizle karşılaşacağım bilemiyorum.Allahtan hayırlısı.benim düşükle sonuçlanan hamileliklerimdede bulantı yada başka bir belirti olmamıştı.bekliyoruz bakalım.
sen antalya içindenmi geliyorsun,çalışıyormusun? çalışıyorsan transfer sonrası izin al ve dinlen.sakın kendini yoracak,strese sokacak şeylerle uğraşma.hatta telefonlarada bakma.bol bol kitap oku kafanı meşgul edecek yormayacak şeyler yap. bol bol su iç günde en az 8-10 bardak suyun hamilelikte faydalı olduğu söyleniyor.kahve ve asitli içecekler alma. canım benim yaa inşallah embriyoların kaliteli olur ve annelerine sıkı sıkı tutunurlar.dualarımda her zaman varsın.eğer reglim gecikmeseydi bende tedavide orada olacaktım ve seninle karşılaşabilirdik:-)) seni çoook öpüyorum.ve şunuda eklemeden edemeyeceğim POZİTİF düşün.ok

canım haklısın..bende merkezde yaşça büyük çiftleri gördüğümde onlara bi kat daha dua ettim hep..fazla vakitleri olmayanlara hemen ver dedim:) dediğin çift gibi bende doktorların beğenmediği yumurtalarımdan biriyle gebe kalırım belki,,bi mucizeee:)) bu arada canım ben öğretmenim.yaz tatilindeyim yani,o açıdan rahat edicem..özellikle yazı bekledim zaten..evde çok sıkılırım ama..neyse ilk 5 günden sonra çıkabilirim değilmi? şöyle akşam dışarda oturmaya falan...canım bende düşünmüştüm tanışırız diye,aman sen hamile olda burdanda konuşuruz:) neden bi daha test yapmadın?baya oldu çünkü..artık çıkar.bi an önce öğrenki doktora görün canım..inşallah güzel haber verirsin..bende öpüyorum..inşallah yarın güzel haberlerle dönerim..

canım haklısın..bende merkezde yaşça büyük çiftleri gördüğümde onlara bi kat daha dua ettim hep..fazla vakitleri olmayanlara hemen ver dedim:) dediğin çift gibi bende doktorların beğenmediği yumurtalarımdan biriyle gebe kalırım belki,,bi mucizeee:)) bu arada canım ben öğretmenim.yaz tatilindeyim yani,o açıdan rahat edicem..özellikle yazı bekledim zaten..evde çok sıkılırım ama..neyse ilk 5 günden sonra çıkabilirim değilmi? şöyle akşam dışarda oturmaya falan...canım bende düşünmüştüm tanışırız diye,aman sen hamile olda burdanda konuşuruz:) neden bi daha test yapmadın?baya oldu çünkü..artık çıkar.bi an önce öğrenki doktora görün canım..inşallah güzel haber verirsin..bende öpüyorum..inşallah yarın güzel haberlerle dönerim..

merhaba gulemciğim, sana hemen yazamadım.Eşiminanne ve kızkardeşi geldi.antalyada epey bunalmışlar.çok sıcakmış allah yardımcınız olsun.benim durumda bir değişiklik yok.yarın tekrar bir test yapacağım.hamile olduğumu hiiiç sanmıyorum sanki uzak bir hayal gibi.allahtan umut kesilmez diyorum yinede moral bozmak yok.ilkemiz moralini yüksek tut olacak:-)) inşallah senin tedavin olumlu gelişiyordur.allahım o kadar çok dua ediyorum ki inşaallah bebeklerimize kavuşuruz.dışarı çıkmanda sanırım sakınca yok fazla yürüme, ağır işler yapma.hayırlı haberlerini bekliyorum.:-)) dualarım seninle.

merhaba gulemciğim, sana hemen yazamadım.Eşiminanne ve kızkardeşi geldi.antalyada epey bunalmışlar.çok sıcakmış allah yardımcınız olsun.benim durumda bir değişiklik yok.yarın tekrar bir test yapacağım.hamile olduğumu hiiiç sanmıyorum sanki uzak bir hayal gibi.allahtan umut kesilmez diyorum yinede moral bozmak yok.ilkemiz moralini yüksek tut olacak:-)) inşallah senin tedavin olumlu gelişiyordur.allahım o kadar çok dua ediyorum ki inşaallah bebeklerimize kavuşuruz.dışarı çıkmanda sanırım sakınca yok fazla yürüme, ağır işler yapma.hayırlı haberlerini bekliyorum.:-)) dualarım seninle.

canım benim,inan aklım hep sende inşaallah sağlıklı embriyoların gelişir ve transferin başarılı olur bebişlerine hemen kavuşursun. yumurta durumları beni de hasta ediyor:-)) ne yumurtaymış yaaa!! milletin üzerine eşleri ceketlerini atıyor yumurtaları anında kapıyor.bizimkilere o kadar özen gösteriyoruz müdahalesiz tedavisiz adam olacakları yok:-)) inşaallah hayırlı haberlerimizi bizlerde buraya yazarız.:-)) bende değişen bir durum yok .hamile olduğumuda hiiiç sanmıyorum.yinede allahtan umut kesilmez diyorum.artık durumumla dalga geçmeye başladım.hiiiç umursamıyorum.kendi haline bıraktım.ama eşim tutturdu test alıp bakalım diye.bugün alırsa yarın sabah bakacağım. benimde antalyadan misafirlerim var. çok sıcakmış orası.allah yardımcınız olsun.regl olursam kemal beyle konuşacağım.bayram sonrası için.ama benim yumurtalar takip altında hangi ay uygun olursam o zaman başlayacağı için.bir taraftanda acaba gitsemmi diyorum.sıcaktada çekilmiyor orası.bakalım dr.um nederse o olur. kendine dikkat et !! unutma bizler ve dr.larımız ellerinden geleni yapıyoruz.canı veren allah.ve kısmettimizde varsa vakti zamanı gelmişse bebişimize kavuşuruz.İNŞAALLAH

canım transferim oldu..biri 1. diğeri 2.kalite 2 tane transfer edidi..herşey yolunda gitti bakalım..bende dua ediyroum sürekli..inşallah sende hamilesindirde tedaviye falan gerek kalmaz..yarın yap test artık..yoksada çaresine bakrsın..tabiiki inşallah vardır ama kendi sağlığında önemli canım..ben yatıyprum artık:) yazarım yine..öpüyorum..

canım transferim oldu..biri 1. diğeri 2.kalite 2 tane transfer edidi..herşey yolunda gitti bakalım..bende dua ediyroum sürekli..inşallah sende hamilesindirde tedaviye falan gerek kalmaz..yarın yap test artık..yoksada çaresine bakrsın..tabiiki inşallah vardır ama kendi sağlığında önemli canım..ben yatıyprum artık:) yazarım yine..öpüyorum..

canım benimmmm, İNŞALLAH bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacaktır.Ben inanıyorum ki HAYIRLISIYLA POZİTİF haberini alacağız. sana özelden msj atamıyorum:-(( 100 mesajı tamamlamamışım. Bebişlerini sev onlarla konuş eminim seni duyacaklar ve annelerine sıkı sıkı sarılacaklar.çok öptüm seni:-))

merhaba nileS_TS , nasıl gidiyor hamileliğin,bebişlerin ve sen iyisinizdir inşaallah:-)) sağlıcakla kal

merhaba nileS_TS , nasıl gidiyor hamileliğin,bebişlerin ve sen iyisinizdir inşaallah:-)) sağlıcakla kal

Canım çok sağol.Bugün dr gittim.Kalp atışı görüldü.Şuanda 6+6 günlük.Herşey normal dedi Allaha şükürler olsun.Yazmasamda sizi takip ediyorum.İnşallah güzel sonuçlarınızı alırım.sevgiler.....:13:

merhaba canım,bugün idrarda test yaptım Negatif:-(( zaten hiç beklemiyordum pozitif olmasını, olsa mucize olacak benim için:-)) polyanacılık oynamaya devam...bugün dr.randevusu alıp dr.gideceğim.umarım tadevi öncesi olumsuz bir durum ortaya çıkmaz.sen bizleri boş ver bebişlerine odaklan.dualarım seninle ve diğer tedavi olan,tedaviyi bırakan bebek isteyen tüm arkadaşlara sağlıcakla kal bebişlerin annesi:-))

Canım çok sağol.Bugün dr gittim.Kalp atışı görüldü.Şuanda 6+6 günlük.Herşey normal dedi Allaha şükürler olsun.Yazmasamda sizi takip ediyorum.İnşallah güzel sonuçlarınızı alırım.sevgiler.....:13:

merhaba canım, bebeklerinin ve senin iyi olmana çooook sevindim.güzel dileklerin için teşekkürler.benim 16 gün günüm geçti testlerde Negatif çıktı.dr.dan randevu alıp tekrar bir kontrole gideceğim.gecikme neden oldu acaba.inşaallah olumsuz birşey çıkmaz.tüp tedavim birazdaha ertelenecek galiba:-(( allahtan hayırlısı.sağlıcakla kal.inşallah bebeklerini sağlıklı olarak kucağına alırsın.öptüm:-))

merhaba canım, bebeklerinin ve senin iyi olmana çooook sevindim.güzel dileklerin için teşekkürler.benim 16 gün günüm geçti testlerde Negatif çıktı.dr.dan randevu alıp tekrar bir kontrole gideceğim.gecikme neden oldu acaba.inşaallah olumsuz birşey çıkmaz.tüp tedavim birazdaha ertelenecek galiba:-(( allahtan hayırlısı.sağlıcakla kal.inşallah bebeklerini sağlıklı olarak kucağına alırsın.öptüm:-))

Darısı başına inşallah.Bu arada benim 1 tane,ikiz değil.Çünkü tek embriyo yerleştirildi.İNŞALLAH hayırlı haberlerinizi alırım.Gulem sana da bol şans diliyorum:)

Arkadaşlar antalyada oturanlar için gonal f 300 IU 4 kutu elimde var uygun fiyata satıyorum.Almak isteyenler özelden telefon numaralarını atsınlar 150 ml de elimde açık var onu da ücretsiz vereceğim.

Back
X