Tüp Bebek Merkezleri Antalya IVF Tüp bebek merkezi Dr.Kemal beyde Tedavi olanlar. ACİLLLLLLL

merhaba canım,takiplere gidiyorum,4 gündür iğnelerimi yapıyorum bu gün 5.gün...sol tarafımda çikolata kistleri varmış,birde bunu öğrendim..ilaçlardan onlar beslenmiş,solda yumurta 1 tane maalesef..sağ tarafta 6 tane..napalım Allahtan hiç yok değil.prolaktin içinde ilaç verdi..hiç umutlanamıyorum..
neyse,canım bence bu yöntemi uygulamıyo bizim merkez.hiç bahseden olmamıştı bu güne kadar..ama kesinlikle soracağım,muhakkak biliyolardır,neymiş öğreniriz..yarın gidicem canım,akşama yazarım..

merhaba canım, sakın karamsarlığa düşme.bunada çok şükür bence olumsuzluğa kapılmana hiiiiiç gerek yok.bende 5 yumurta oluşmuştu 3 embriyo oluştu 1.si 2.kalite, 2si 1.kaliteydi 2 sini transfer etmişlerdi.
ama sonuç negatifti. allahtan ümidimi hiç yitirmedim.inşaallah bizlerde anne olacağız) önemli olan çok yumurta sayısı değil kaliteli yumurta oluşması.1tek yumurta ile hamile kalanlar var.
allahtan ümidimizi yitirmeyelim. her zaman diyorum pozitif düşün olmayacak diye sakın düşünme.antalya sıcaklarında allah yardımcın olsun)

canım çok sağol..tek sorun rezerv olsaydı sorun değildi..zaten sayıyı takmıyorum..endometriozis tekrarlamadan anne olmam gerekiyo:) ve saydığım diğer sorular var biliyosun..rezervi az olan arkadaşım var meldi(diğer topicte) ikincide hamile kaldı..inşallah ilkinde tutsun yaa..gerçekten hastalıklarımdan korkuyorum..acelem var resmen)

merhaba lee..ben bugün kontrole gittim.yumurtalarımı gelişmiyomuş.iptal edebiliriz yada istersen 1-2 yumurta için devam ederiz dedi hasan bey..bende devam edelim dedim.pek iyi değilim yani..neyse şu gürgan klinikteki olayı sordum.çok kabul görmüş bi durum değil,tekrarlayan başarısız denemelerde denenebiliyor dedi....bizim merkzede yapılmıyomuş canım..

Son düzenleme:
Gulem senle konuşmuştuk Gürgan da bi teknik varmış diye hatırlıyosun.YAzdıklarınızı okudum bana uygulandı diye biliyorum demiştim.Yalnız benden kan alındı ama e2 ye bakmak içindi ve transferden 1 gün önce yerleştirme fln yapılmadığına göre böyle bişeyde yapılmadı demek oluyo bu da.İnsan o anda ayrıntılı soramıyo yöntem nedir ,ne yapıyorsunuz,ne uyguluyosunuz diye...Sadece öyle bakakalıyosun ve dinliyosun çünkü aklın başka yerlerde.Sen daha tedaviye başlamadan acaba tutacak mı diye düşünmeye başlıyosun.İLk denemem antalyada negatif oldu ama Kemal Bey çok iyi bir dr.Bence merkez güvenilir.İnşallah olumlu sonuç alırsınız...

merhaba canım, sağol dr.a sormuşsun) doğrudur.bu konuyla ilgili internette araştırma yaptım ama pek bir sonuç alamadım. niles_TS in yazdıklarından sonra bir aldatmaca diye düşünüyorum.çünkü; beni arayan bayan kolunuzdan kan alınıp işlemlerden geçirilip transfer öncesi rahime enjekte ediliyor dedi.niles_TS e böyle birşey yapılmamış.ve niles_TS sanda buradan bizi aydınlattığın için teşekkür ediyorum.ben 2.denemeyi antalya tüpte yaptırdım sonuç negatifti ama memnun kaldım.Fakat; böyle yeni şeyler duyunca insanın kafasını karıştırıyorlar.zaten eşime böyle bir yenilik varmış deyince pek inandırıcı bakmamış merkezi ve dr.umu değiştirmemi istememişti.
gulemciğim benimde biliyorsun yumurta sayım az oluşuyor ve çaplarıda çok farklı gelişince kemal bey bir kaç ay takiple yumurta sayım ve çapları birbirine yakın gelişince tedaviye almıştı.yine aynı şekilde nisandan bu yana takipdeyim.mayısta iğneye başlandı yumurta gelişim çapları farklı ve 1 tanesi önde gelişince 4.gün tedaviyi bıraktık.haziranda tekrar gittim bu sefer çörekotu bal tarçın karışımı, incir suyu, dhea kullanmıştım
yumurtalar iyi fakat tedaviyi yarım bıraktığımızda kist oluşabilir demişti dr.ve kist oluşmuş olduğundan tedaviyi bir sonraki aya bıraktık.ve hesaplamalarıma göre temmuz 10 da ben regl olacaktım 2.gün merkeze gidecektim ama hala regl olmadım.reglim düzenli olurdu bu sefer gecikti hatta dayanamayıp dün evde idrar testi yaptım herhangi birşey yok.regl olmazsam pzt.dr.a gidip kanda baktıracağım.inşaallah kistten dolayı olumsuz birşey yaşamıyorumdur.offff hiç kistim olmamıştı bu güne kadar acaba reglimi omu geciktirdi.kemal bey kist çok büyük değil demişti ama iğne ile birlikte büyümesin diye tedaviyi başlatmamıştı.
söyleyeceğim 2 tane oldu diye üzülme inşaallah 2 side döllenir ve transfer sonucu hamile kalırsın.ben birde antalya dışından geliyorum.akşam berat kandiliydi inanırmısın hem kendim için hemde sizler için bebeğine kavuşmak isteyen herkes için dua ettim.allah kimsenin emeklerini dualarını boşa çıkarmasın. gerçekten merkez ve dr.lar iyi ve herşey iyi olacak diye düşün. sonuç ne olursa olsun allahtan ümidimizi yitirmeyelim.moralini yüksek tut .sağlıcakla kal)

Son düzenleme:

sağol niles_TS , yazdıkların için teşekkürler.birazcıkda olsa aydınlattın beni.Ankaraya daha yakınım ama bende kemal beyle devam edeceğim inşallah.allahtan hayırlısı diyorum. seninde hamileliğin iyi gidiyordur inşaallah bebişine ve sana sağlıklı birliktelikler diliyorum.allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin

canım bende gürgan kliniğin topicteki yorumlarını okudum,aklım karışmıştı,hasan beyle konuştum.yani kabul görmüş bi yöntem değil dedi ama uygulanıyo olmasıda tamamen saçma bişey olmadığını düşünrümüştü..ama eminim çok yararlı bişey olsa antalyada da kesinlikle uygulanırdı..neyse canım anladığım kadarıyla sana yapılmamış ama ekstra bi maaliyet alıp kandırılmamışsın neyseki:) ve en büyük kazancın bebeğin,gerisi teferruat..bizi aydınlattığın için çok sağol..iyi oldu,aklımızda kalmasın.benim durumum çok parlak değildi zaten..umutsuz başladım bu yolculuğa,ama vazgeçemem..kıştan beri bu zamanı bekledim ben..neyseki merkez çok net..ne dedilerse öle gidiyo,sonradan bişeyler çıkarmıyolar..canım bebeğine ve kendine iyi bak..bizlerden duanı eksik etme..

canım doktorla konuşurken kafam haliyle çok karışıktı.neyseki unutmadım:) dediğim gibi çok iyi bişey olsa heralde herkes uygulardı,ki niles e bile yapılmamış anlaşılan..neyseki bebeği onunla..canım ben çok umutsuzdum,herşey yolunda giderse benim için anormal oluyo zaten:) ciddiyim...engelsiz yaşayamıyorum ben,her işim böyledir.ama bunu kabullenmek çok zor..dün çok üzüldüm ama inan şaşırmadım,tuhaf bi haldeyim..
canım ayın 16 sı bugün..hala adet olmadıysan kanda baktır ve hemen merkezi ara..inşallah hamilesindir canım..belli olmaz,geç döllenme ise çıkmamıştır..ben kist olayını çok yaşadım adet gecikmem olmadı hiç.ama yapabildiğini duydum hep burdan..bence bekleme..nerden geliyosun antalyaya?
canım kandilin mübarek olsun bu arada..bende dua ettim..hepimiz için..inşallah güzel haberler veririsin:)

Benim toplam 3 yumurtam vardı.1 tane olgun çıktı.1 tane döllendi ve 1 tane yerleştirildi.O da tuttu.O yüzden umudunuzu kaybetmeyin.Dün keseciği gördüm:) ama dr yanında kan pıhtısı var dedi, istirahat etmem gerekiyomuş.bakalım hayırlısı artık.İnşallah Allah sizlere de nasip eder...

merhaba canımmmmm)) ben Eskişehirden gelip gidiyorum. gülemciğim lütfen karamsar düşünme.hepimiz farklı nedenlerden dolayı veya hiç sebepsiz hamile kalamıyor ve yıllarca değişik dr.lar ve tedaviler ister istemez psikolojimizi bozuyor ben neredeyse 8 yıldır uğraşıyorum.2 hamilelik ve sonucu düşük ve düşün hiç olmaz derken hamile kalmıştım sonuç negatifle sonuçlansada ümidimi yitirmedim.sende sakın yitirme bizler yalnız değiliz bizim gibi çok arkadaşımız var.ve ben inanıyorumki vakti gelecek ve allah bizlerede nasip edecek ve bu yaşadıklarımızı unutacağız. iNŞAALLAH.) bende zaman zaman karamsarlığa düşüyorum ve sonra diyorumki Allah bana ve Eşime can sağlığı versin.Allaha binlerce şükür her zaman yanımda ve beni seven bir eşim var. olur ya hamile kalamazsamda biz biyolojik çocuğumuza kavuşamazsakta Evlat edinmeye karar verdik .Çocuk esirgemeye kayıt olduk.hamile kalsamda evlat edinmekten vaz geçmeyeceğiz.bu bile bizi çok mutlu ediyor. bende çok yıprattım kendimi çok ağladım eşim hep kızdı bana boşuna üzülüyorsun allahtan daha iyi bilemeyiz o hakkımızda ne hayırlısıysa onu verecektir dedi.sonuçta canı veren o . ve kendi kendime dedim ki ben tüm tedavilerimi yaptırayım en azından şunuda yaptırsaydım gibi sorular kalmasın aklımda .ve bunların sonucunda kısmetimizde varsa olur.hayatı kendime ve eşime neden zindan edeyim.birlikte geçireceğimiz yılların tadını çıkarmak varken.çünkü; zaman akıp gidiyor. ve canım benim sakın üzülme pozitif olmaya bak.inşallah allah hepimizi en kısa zamanda ödüllendirir.sağlıcakla kal.

canımmm) allah yavrunu sana bağışlasın.sende dr.unu dinle sakın iş falan yapayım deme.inşaallah herşey daha iyi olacak.öptüm

canım ne güzel,senden moral alıyorum zaten..doktorun bana söyledikleri daha dirayetli olmamı sağladı nedense..yani dün çok ağladım ama hayatta herşeyim zor,veya geç oldu benim..bebeğiminde zor bi bebek olacağını düşündüm hep..olacaksa yada.......bebeğin için endişelenme..o kan pıhtısı görülebiliyo,hatta kanaması olan bile oluyo.bencede sürekli yat canım..ihtiyaçların dışında ayağa bile kalkma..Allah korusun onuda senide:)

canım takiplerini eskişehirdemi oluyosun?misafirhanede kalmayı düşündünmü?çok iyi demişlerdi oradaki bayanlar..canım tabiiki önce kendi sağlığımız ama işte...sürekli aklı başında olamıo insan.sorgulamakta istemiyorum ama aklımdan geçenlere engel olamıyorum,dediğim gibi herşeyim zor ve geç olmuştur benim..evlat edinmek benimde aklımdan geçmiştir ama eşimle konuşmadım,o henüz böyle bişeyi konuşmaz..umarım bu sefer olur.dediğin gibi hayat çok hızlı geçiyo..

merhaba gulem) nasılsın?inşaallah olumlu gidiyordur herşey.aslında benim ayın 10-12si gibi regl olup antalyaya gelmem gerekiyordu.ama reglim gecikti hiç böyle gecikme yaşamazdım.neyse pzt.günü buradan dr.agittim acaba oluşan kistten dolayımı diye.kist görülmedi.kan tahlil sonucuda negatif:-(( zaten pozitif olursa mucize olurdu ) yinede umudumu yitirmemeye çalışıyorum.neyse dr. söktürücü yazdı.ama ben kemal beyle görüşmeden birşey kullanmak istemedim. sağolsun kemal bey aradı ve söktürücüyü içmememi söyledi.biraz bekle dedi geç gelişen yumurta olmuş olabilir dedi. veeee ben hala beklemedeyim.dün evlilik yıl dönümümüzdü artık şu bebişimiz gelsin diyoruuuuuuuum.İNŞAALLAH ALLAH HEPİMİZİ TEZ ZAMANDA SEVİNDİRİR. sağlıcakla kal.ve MORALİNİ HER ZAMAN YÜKSEK TUT!!!

merhaba gulem) nasılsın?inşaallah olumlu gidiyordur herşey.Ben tedavi boyunca Antalyada kalıyorum.Eşimin ailesi Antalyada oturuyor.aslında benim ayın 10-12si gibi regl olup antalyaya gelmem gerekiyordu.ama reglim gecikti hiç böyle gecikme yaşamazdım.neyse pzt.günü buradan dr.agittim acaba oluşan kistten dolayımı diye.kist görülmedi.kan tahlil sonucuda negatif:-(( zaten pozitif olursa mucize olurdu ) yinede umudumu yitirmemeye çalışıyorum.neyse dr. söktürücü yazdı.ama ben kemal beyle görüşmeden birşey kullanmak istemedim. sağolsun kemal bey aradı ve söktürücüyü içmememi söyledi.biraz bekle dedi geç gelişen yumurta olmuş olabilir dedi. veeee ben hala beklemedeyim.dün evlilik yıl dönümümüzdü artık şu bebişimiz gelsin diyoruuuuuuuum.İNŞAALLAH ALLAH HEPİMİZİ TEZ ZAMANDA SEVİNDİRİR. sağlıcakla kal.ve MORALİNİ HER ZAMAN YÜKSEK TUT!!!

canım iyi sayılırım..takiplere gidip geliyorum..5-6 tane anca gelişti..sayı az olunca umudum az oluyo ama nasip diyorum sadece..benimde muhtemelen c.tesi toplanacak,p.tesi transfer.canım iyi yapmışsın kemal beyle görüşmekle..hamile olan bi arkadaşımında gebeliğini bilememeişti doktoru farlutal verdi kız içti hepsini üzerinden 5 gün geçti hala adet olmayınca test yaptı ve pozitif çıktı..bebek gayet sağlıklı tutunmuş ama arkadaşım eşi istemediği için aldırmak zorunda kalmıştı..yani daha belli olmuyo olabilir..sonucu yaz muhakkak..inşallah gebelik müjdenle dönersin..kendine iyi bak canım..banada dua et:)

canım benim) ne güzel işte yumurtan 5-6 tane oluşmuş.önemli olan çok olması değil önemli olan kalite.benim 2.denemede 5 yumurta 3 tane embriyo gelişti bunun 2 si kaliteli ve onlar transfer edildi.
ama kısmet değilmiş tutunma olmadı.aynı dönemde arkadaşın biri yanılmıyorsam 20 tane yumurta oluştu.bunun 9 tanesinden embriyo gelişti ve 5 tanesi kaliteliydi.diğer 4 tanesi 2.kalite bunun 2 tanesini transfer etmişlerdi.
diğerleri donduruldu.maalesef tutunma olmadı.daha sonra dondurulmuşlardan 3 transfer yaptılar onlarda tutunmadı.aynı dönemde başka bir arkadaşın 1 tek yumurta transfer ettiler tuttu.
anlayacağın kısmette varsa 1 taneylede olur.inşallah olacak diye düşünki olumlu olsun.boşuna demiyorlar psikoloji önemli diye.Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.inşaallahta olacak.allahtan ümit kesilmez.
inan sadece kendime değil burada allahtan bebek dileyen herkes için Allaha dua ediyorum.kendini yorma.dualarım seninle ve isteyen her kese....

canım,bugünkü durumda doktor karar veremedi,1 gün daha ilaçmı yoksa çatlatma iğnesi mi diye..kemal bey muayene etti birde:) en büyüğü 16,5 olabilmiş..4-5 tane bu boyutlarda..kemal bey çatlatma iğnesine geçelim,beklersek sağlam olanda ölür dedi..iyi dedik..bugün akşam çatlatma iğnemi olcam..bu arada yazdığın sayıları eşime okudum,çünkü onun benden daha çok morale ihtiyacı var..anlayacağın bana moral olacak biri yok yanımda.iyi olduğu yazdığın sağol canım:) hiç heyecanlı değilim umut vermedikleri için,ama kemal beyde dediğin gibi olacaksa 15 liktende olur gibi şeyler söyledi..bakalım canım..bende dua ediyorum,Allaha bıraktım artık:)) anlaşılan sen adet olmadın?inşallah bebeğin seninledir..inşallah canım..

merhaba canım, inşaallah herşey yolunda gidecek) düşünsene ben iğnelere başlayana kadar bir kaç kez antalyaya gidip geldim.ilk muayenede yumurtam 4 tane ve çapları çok farklı oluyor Kemal bey başlamayalım gelecek ay diyor bu şekilde birkaç kez gidip geldim en uygun olduğu anda iğneye başlamıştı. ve o da 5 tane yumurta oluşmuştu.ben de senin gibi önce çok üzülmüştüm yaşım dolayısıyla böyle oluyor diye sonra baktım yaşı benden çok küçük olmasına rağmen benim ki kadar yumurtası oluşamayanlar var. yada çok yumurtası oluşupta sağlıklı yumurtası oluşmayanlar var.kemal bey önemli olan kaliteli yumurta elde edebilmemiz demişti.bu arada eskişehirden arkadaşın biri yaşı 45 ve dr.lar artık vazgeç dediklerinde son kez deniyor tek yumurta oluşuyor transfer ediyorlar tek yumurtadan ikiz bebekleri oldu. kısmette varsa olur.allahtan umut kesmemeliyiz.
ben hala regl olmadım.ve regli olacağım yada hamilelikle ilgili hiç bir belirti yok.şuan kendi haline bıraktım.nasıl bir süprizle karşılaşacağım bilemiyorum.Allahtan hayırlısı.benim düşükle sonuçlanan hamileliklerimdede bulantı yada başka bir belirti olmamıştı.bekliyoruz bakalım.
sen antalya içindenmi geliyorsun,çalışıyormusun? çalışıyorsan transfer sonrası izin al ve dinlen.sakın kendini yoracak,strese sokacak şeylerle uğraşma.hatta telefonlarada bakma.bol bol kitap oku kafanı meşgul edecek yormayacak şeyler yap. bol bol su iç günde en az 8-10 bardak suyun hamilelikte faydalı olduğu söyleniyor.kahve ve asitli içecekler alma. canım benim yaa inşallah embriyoların kaliteli olur ve annelerine sıkı sıkı tutunurlar.dualarımda her zaman varsın.eğer reglim gecikmeseydi bende tedavide orada olacaktım ve seninle karşılaşabilirdik) seni çoook öpüyorum.ve şunuda eklemeden edemeyeceğim POZİTİF düşün.ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…