Antalya ıvf

antalya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
594
366
53
Slm kızlar aslında bu konuyla ilgili mesaj yazmaya elim gitmiyo uzun zamandır .çok şükür ben bebişime kavuştum .mucize gibi imkansız gibi geliyodu.burdan başarı başarısızlık çok hikaye okudum ama hep benim asla olmıcak derdim kendime .baya psikolojik olarak zorladım kendimi yani.teselli etmeye kalkanlar olursa daha çok üzülür gerilirdim.ama çok şükür bu günleri gördüm.ve hep dileyen herkese nasip etsin diyorum.süreci yaşamayan gerçekten anlayamazmış.benim gibi karamsar herkese umudunuzu kaybetmeyin diyorum dua ediyorum.burdan merkezle ilgili olumlu olumsuz yorumlarım olmuştur ama şimdi minnet duyuyorum gerçekten.o yüzden teşekkür etmek istedim burdan da .diğer merkezlerle kıyaslayamam gitmedim bilmiyorum ama Hande hoca Kemal hoca Hasan hoca hepsi ayrı ayrı uğraştı sabırla .bazen umursamadıklarını düşündüm ama öyle değilmiş.sadece müşteri gibi reklam yapmadan işini yaptılar.hem teşekkür hem Umut mesajı yazmak istedim .

Gözünüz aydın,Allah kucağınıza da almayı nasip etsin🤲🏻 yumurta-sperm kalitesini artırmak için neler yapabilirim neler yaptınız bu süreçte, bizde vitalede denedik ,yumurtaları da hasan bey topladı ,5. Güne gidemediler iptal ettiler transferi,çok kalp -ümit kırıcı konuşmuştu hasan bey o süreci çok ağır atlattım ,şimdi tekrardan deneyeceğiz Allah izin verirse

Slm kızlar aslında bu konuyla ilgili mesaj yazmaya elim gitmiyo uzun zamandır .çok şükür ben bebişime kavuştum .mucize gibi imkansız gibi geliyodu.burdan başarı başarısızlık çok hikaye okudum ama hep benim asla olmıcak derdim kendime .baya psikolojik olarak zorladım kendimi yani.teselli etmeye kalkanlar olursa daha çok üzülür gerilirdim.ama çok şükür bu günleri gördüm.ve hep dileyen herkese nasip etsin diyorum.süreci yaşamayan gerçekten anlayamazmış.benim gibi karamsar herkese umudunuzu kaybetmeyin diyorum dua ediyorum.burdan merkezle ilgili olumlu olumsuz yorumlarım olmuştur ama şimdi minnet duyuyorum gerçekten.o yüzden teşekkür etmek istedim burdan da .diğer merkezlerle kıyaslayamam gitmedim bilmiyorum ama Hande hoca Kemal hoca Hasan hoca hepsi ayrı ayrı uğraştı sabırla .bazen umursamadıklarını düşündüm ama öyle değilmiş.sadece müşteri gibi reklam yapmadan işini yaptılar.hem teşekkür hem Umut mesajı yazmak istedim .
Hayırlı olsun çok çok sevindim sizin adınıza. Süreçten biraz bahseder misiniz? Probleminiz ne idi, yaşınız kaç, hangi vitaminleri kullandınız, tedavi ücreti, tedavi süresi….

Hayırlı olsun çok çok sevindim sizin adınıza. Süreçten biraz bahseder misiniz? Probleminiz ne idi, yaşınız kaç, hangi vitaminleri kullandınız, tedavi ücreti, tedavi süresi….
Sperm hızı ve sayısında sorun vardı bizim .zaten sizin özel durumlarınıza göre başarı şansı çıkarıyorlar.35 yaşımda başladık tedaviye.vitamin ilaç biraz kişiye sürece göre oluyo.biz pandemi döneminde başladık tedaviye şu an fiyatları çok değişti malum arayıp sorabilirsiniz ama bilgi verirler belki.bi de mesela pgt yaptırmıştık biz o pahalıydı ekstra olarak

Yaşımı yanlış yazmışım 39 , multivştamin, omega 3, Q 10 kullanıyoruz iki aydır. Hem eşimin sperm değerleri kötü hem de benim yaş 39. Antalya IVF nin laboratuvarına iyi diyorlar erkek infertilitedinde bu çok önemli imiş.

Merhaba hala Antalya ıvf de tedavi gören var mı

Rabbim bebişinize sağlık versin 🤲 bende hande hanımdayım ve doktorumdan çok memnunum, hem gerçekçi hem sevecen ve hep tedbirli bir doktor… ve dediğiniz gibi reklam peşinde olan merkezler gibi değil, para dertleri de yok…! hatta bizim cebimizi bizden daha çok düşünüyorlar. 🌺 Allah’ın izniyle benim de olumlu sonuçlanan bir tedavim var ve şuan Allah’ın izniyle 7 haftalık hamileyim. Bizlere hande hanımı vesile yapmış çok şükür 🤲Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin 🤲

Gözün aydın canım çok sevindim allah herkese nasip etsin inşallah, sizin bu gittiniginiz doktorlarin ismini veya Instagram adresini verir misiniz

Back
X