Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkAntalya kadın doğum uzmanı tavsiyeleri
Kızlar merhaba Antalya'da yaşıyorum buralı değilim tecrübeli olanlar bana kadın doğum uzmanı önerebilir mi ben Akdeniz şifa Fatma Kübra guvence gidiyorum lütfen yardım edin
Kızlar merhaba Antalya'da yaşıyorum buralı değilim tecrübeli olanlar bana kadın doğum uzmanı önerebilir mi ben Akdeniz şifa Fatma Kübra guvence gidiyorum lütfen yardım edin
Dr Eda Şimşek tek geçerim özel muayenehanesine gidiyorum .Aklimda hicbir soru işareti kalmadan ayriliyorum ve herzaman rahatlikla ulasiyorum doktoruma.ilk doğumumuda oyaptirdi suan 2.sini bekliyoruz hayirlisiyla.Once Allah sonra doktoruma emanetiz