Doğuma Hazırlık Antalya kadın doğum uzmanı tavsiyeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hnd26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2017
233
52
48
32
Kızlar merhaba Antalya'da yaşıyorum buralı değilim tecrübeli olanlar bana kadın doğum uzmanı önerebilir mi ben Akdeniz şifa Fatma Kübra guvence gidiyorum lütfen yardım edin

Kızlar merhaba Antalya'da yaşıyorum buralı değilim tecrübeli olanlar bana kadın doğum uzmanı önerebilir mi ben Akdeniz şifa Fatma Kübra guvence gidiyorum lütfen yardım edin
OFM hastanesi Akip Bey. Ben cok memnundum ancak maalesef Ankarada dogum yapmaya geldim..

ben ofm hast. akif beye gıdıyorum suanlık cok memnunum canım. dogumuda onda düşünüyorum.

Dr Eda Şimşek tek geçerim özel muayenehanesine gidiyorum .Aklimda hicbir soru işareti kalmadan ayriliyorum ve herzaman rahatlikla ulasiyorum doktoruma.ilk doğumumuda oyaptirdi suan 2.sini bekliyoruz hayirlisiyla.Once Allah sonra doktoruma emanetiz

Back
X