Antalya kızlık zarı dikimi

Önce okuduğunuzu anlamayı öğrenin. Yaptığına kimsenin bişey dediği yok. Bizim lafımız yaptığının arkasında durmayıp diktirmesine, bi erkeği kandıracak olmasına!

Ne onemli bir erkekmis bir erkegi kandiriyor olmak cok onemli birsey birak Allah askina ya .... sende erkekleri yucelten kadinlardansin galiba napsin acik acik solesinde asagilansin mi herkes napacagini size soracak zaten cunku insanla5n ne yasadigini ayrintisina kadar siz bilirsiniz cunku siz ve sizin gibiler toplumun ennn dogru insanlarisiniz ....

Daha kizi tanimadan ne yasadigini bilmeden parcalayacak gibi yaziosun hemcinsi olarak sen bunu yapiosan karsi cinsi ne yapmaz ....

Erkek kadın farketmez. Yalan söylemek, kandırmak savunulacak davranışlar değildir. Yanlıştır. Doğru değildir. Yanlış doğrularınızı kendinize saklayın.

Sende kendine saklasan keske kirici olmasan .... umarim kinadigini yasamazsin... sevgiler....

İnsanları kandırma demek kırıcılıksa kırıcıyım. Bu da seni alakadar etmez.
Canım erkek evli oldugu halde helaline eşine karısına boynuzu takıo çok duyuyoruz erkekler sonuçta onlar kandırmamışmı oluo peki birde bu taraftan düşün.ne yaşadığını bilmem ama erkekler daha agır basar ihanet konusunda çünkü onlar erkek çünkü onlar yapar eder dimi hatta özgecan olayındaki aşagılık adam bile evli ve çocugu vardı!!

O da yanlış bu da yanlış. Yanlışları yarıştırmamız gerekmez ki.

Doğrucu davutcular, yanlış olarak tek algıları evlenmeden önce cinsel ilişki yaşamamış olan, sözde çok şeffaf olan hemcinslerim gelmemiş mi buraya diyecektim, ki eksik olmamışlar yine:)
Sanki konu sahibi hymenoplasty olayım mı diye sormuş. Neyse, bir fikrim yok ama hiçbir şey senden değerli değil. İyi araştır

O da yanlış bu da yanlış. Yanlışları yarıştırmamız gerekmez ki.
Ama tek taraflı savunmakta gerekmez bü dünyada tüm zülumleri agırlığı herşeyi kadınlar çekmiştir.ayrıca şuda var kadına helalinden başka tabiki haram ama erkeğede aynı şekilde helalinden başkası haram yani zina haram ama erkeler maşallah her tene dokunuo evlenme zamanı gelince saglam kız arıyo.sanki saglam kız arayan erkek çok saglam!!

Her iki taraf da bişeyler yaşamış olsa da, bunun gizlenmemesi gerektiği taraftarıyım.

Her iki taraf da bişeyler yaşamış olsa da, bunun gizlenmemesi gerektiği taraftarıyım.
Canım erkekler gizlemio geniş geniş sölüo zaten ben erkegim ihtiyacım var die.ama kız sölese ne olur sonucu bi düşün bakalım??kendi çok temizmiş gibi kızı suçlar üste çıkar hatta ailecek

Ben de lafı yanlış anlayıp konuşanlar gelmemiş mi ki diyecektim, sonra bi baktım tabiki koşa koşa gelmişler.

kızlık zarı diktirmekte ki amaçlar ne yani hangi durumlarda kızlık zarı dikiliyor

Keşke erkeklerinde zarı olsa saglam olmadıklarında tekmeyi patlatsa kadınlar çok komik olar

Evlilik için o zar ve iki damla kan çok önemli canım o yüzden olabilir...

Evlilik için o zar ve iki damla kan çok önemli canım o yüzden olabilir...
Madem evlilik için bu kadar önemli niye evlenmeden önce yaşıyorsun demezler mi adama yaşandığına göre çokta önemli değilmiş denek ki ha karşı taraf için çok önemliyse o Zaman o kızlık zarı sevdalısı hatunun değil çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…