Antalya kızlık zarı dikimi

Şahsen ben evlenecegim adam için degil babam için namusumu korudum başı yere egilmesin die..evlenecegimiz erkekler ergenlikten bu yana maşallah parayla bile yapıolar salakca bi şarkıda denildiği gibi arabada 5 evde 15.ha bu şarkıyla düğünlerde oynanıyor birde bu çelişki var tabi..!!

Canım adet yöre vs vs sözler tükeniyor malesef

Canım adet yöre vs vs sözler tükeniyor malesef

Herkesin düşüncesi farklı tabi ne diyeyim ama şu 29 yıllık hayatımda öğrendiğim bişey varsa o da her yaptığın sana döner iyi kötü farketmez hepsi. Bugün bu şekilde kocasını aldatan illa ilerde kendi de aldatılır. İlahi adalet diye bir şey var ve işlerken hiç fire vermiyor

Ya birsey dicemde ayip olacak.
Ben daha omce hic ilismiye girmedigim halde. Ilk eşimle girdigim hakde 1 damla bile kan gelmedi. Boyle bir olasilikta var. Hatta ben kafama takmistim neden birsey gelmedi yapamadikmi acaba diye. Esimde amann bosver simdi kani demisti.
Artik bazen sirf beni kzidirmak icin der. (Anliyorum saka yaptigini) ciddi olsaydı ozaman olurdu zaten.
Yani yapilar farkli olabiliyor. Bana baski yapsaydi neden gelmedi bise diye ne yapardim bilmiyorum. Bosardim herhalde.
Guven inanc meselesi.
Oncelikle konu acan arkadasin kendi sorunu. Biz karismayiz. Ister diktirir ister yirttirir. Doktor bildiginiz varmi yommu onu yazmak gerek.

Ben bilmiyorum bilip yazmayi isterdim.

Ya hem konu sahibini ilgilendirir durum karışmayın derken hem bizim yorumlarımıza ne karışıyorsunuz anlamadım. Bize karşı olan tavır mı hakikat karşı tarafa olan mı yoksa işimiZe Nasıl gelirse öylecilerdenmisiniz. Merak ettim sordum görüşümü bildirdim yargılamadım da aksine kişiye alttan mesaj veriyoruz yaşadığın şeyleri kimseye açıklamak zorunda değilsin sonuna kadar arkasında güçlü dur diye. Kötü mü yani bu. Nasıl bir psikoloji anlamıyorum ya bişey de yazamıcaz artık site de başlarım böyle işe ya

Doktor arıyo kız ya arkadaşlar sakin relax site faceyi solladı resmen tartışmada polemikte ya

özür dileyerek sormak istiyorum..ilişki yaşayıp kızlık zarına zarar geldiğini yazmamıs ki zaten.nasıl ne şekilde oldugu ile ilgili bilgi de vermemiş ki bu onun özeli kimseyi ilgilendirmez.Kızlık zarı sadece ilişikide bozulmaz özellikle kızlık zarının yapısına baglıdır. eğer çok yakındaysa en ufak bir hata bozulmasına mal olabilir. Ayrıca özür dileyerek yeniden böyledir demiyorum ama....belki tecavüze uğradı bunu sana bas bas anlatmak zorunda mı? insanların neler yaşadığını bilmeden böyle agır konusmalar sizin gibi hemsinse hiç yakışmıyor. Allah kim hangi kulumu kınadıysa onu yaşatmadan canını aldırmam demiş. Seninde kızın olabilir başına ne gelecegini bilmeden bence katı kurallarla yorum yapmamalısın.

Öncelikle ben bir ebeyim kızlık zarı öyle çok önde olabilecek alacağı bir darbeyle de yırtılacak bir yapı değildir. Kaldı ki bazen ilişki de bile yırtılmıyor güçlü bir zar dokusudur. Gelelim tecavüz olayına rabbim kimsenin başına vermesin korkunç bir olay asla da kınanacak bir durum değil İstanbul da çalışırken tecavüz vakalarıyla karşılaştım aylarca psikolojik yardım alan gencecik kızlarla çok vakit geçirdim şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki tecavüze uğrayan bir insan asla kızlık zarı derdine düşemez içinde bulunduğu psikoloji buna izin vermez. Vaginasına bırakın kızlık zarı dikmek için küçük bir muayene için bile dokundurtmayacak halde insanlardır siz böyle insanlarla tanışmadığınız için Nasıl bir süreç olduğunu da bilmiyorsunuz tabi yadırgamıyorum. Ben kişiyi kınamadım bu güne kadar kızlık zarı diktirmek için başvuran binlerce kızın da operasyonunda bulundum ve Aralarında hiç darbe oldu yırtıldı tecavüze uğradım yırtıldı diyen olmadı. Hepsi anamnezinde yanlış ilişki yaşadıklarını, ailelerinden korktuklarını yada evlenmek üzere olduklarını ve evleneceği kişinin kızlık zarı olmadan asla kabul etmeyeceklerini dile getirirler. Ben yapılan operasyonla ilgili konuşmadım zaten burda yapılan ya yaşadığın şeyin arkasında dur kimseyi de kandırma yada pişman olacağın böyle girişimlerden uzak dur demekti. Yarın sizin kızınızda ilişki yaşayıp kızlık zarını diktirmek isterse ki bu sizi yada ilişki de olduğu kişiyi kandırmak için olacaktır ne demek istediğimi gayet iyi anlarsanız.

Yaptıgını tastikleyoeum keske yapmasaydın. Ama şimdiki cogu kişi kızlık zarına falan önem vermiyor. Madem bi hata yaptın bir dha aynı hatyı yapıpta adını çıkartma bari. Benim ikinci evliliğim eşim hiç evlenmemiş biri olarak beni aldı önemli olan AŞK

Antalya'da bildiginiz iyi bir doktor var mi temiz ve hijyenik olmali. Kızlık zari dikimi için lutfen yardimci olun yaptiranlar su an nasil hissediyosunuz
Antalya da kesinlikle tavsiye ediyorumm ilgi ve alakası süper gayette memnun kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm uzun zaman önce yazmışsın memnun kalırsınız diye ama kimden onu göremedim öZelden atarmısın hangi doktor

Antalya'da bildiginiz iyi bir doktor var mi temiz ve hijyenik olmali. Kızlık zari dikimi için lutfen yardimci olun yaptiranlar su an nasil hissediyosunuz
Merhaba doktor buldunuz mu bende antalyada arastırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…