Canım adet yöre vs vs sözler tükeniyor malesefMadem evlilik için bu kadar önemli niye evlenmeden önce yaşıyorsun demezler mi adama yaşandığına göre çokta önemli değilmiş denek ki ha karşı taraf için çok önemliyse o Zaman o kızlık zarı sevdalısı hatunun değil çok saçma
Canım adet yöre vs vs sözler tükeniyor malesef
Onemli olan kan mı yani. Sizin esiniz icin buydu sanırım
Madem evlilik için bu kadar önemli niye evlenmeden önce yaşıyorsun demezler mi adama yaşandığına göre çokta önemli değilmiş denek ki ha karşı taraf için çok önemliyse o Zaman o kızlık zarı sevdalısı hatunun değil çok saçma
Öncelikle ben bir ebeyim kızlık zarı öyle çok önde olabilecek alacağı bir darbeyle de yırtılacak bir yapı değildir. Kaldı ki bazen ilişki de bile yırtılmıyor güçlü bir zar dokusudur. Gelelim tecavüz olayına rabbim kimsenin başına vermesin korkunç bir olay asla da kınanacak bir durum değil İstanbul da çalışırken tecavüz vakalarıyla karşılaştım aylarca psikolojik yardım alan gencecik kızlarla çok vakit geçirdim şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki tecavüze uğrayan bir insan asla kızlık zarı derdine düşemez içinde bulunduğu psikoloji buna izin vermez. Vaginasına bırakın kızlık zarı dikmek için küçük bir muayene için bile dokundurtmayacak halde insanlardır siz böyle insanlarla tanışmadığınız için Nasıl bir süreç olduğunu da bilmiyorsunuz tabi yadırgamıyorum. Ben kişiyi kınamadım bu güne kadar kızlık zarı diktirmek için başvuran binlerce kızın da operasyonunda bulundum ve Aralarında hiç darbe oldu yırtıldı tecavüze uğradım yırtıldı diyen olmadı. Hepsi anamnezinde yanlış ilişki yaşadıklarını, ailelerinden korktuklarını yada evlenmek üzere olduklarını ve evleneceği kişinin kızlık zarı olmadan asla kabul etmeyeceklerini dile getirirler. Ben yapılan operasyonla ilgili konuşmadım zaten burda yapılan ya yaşadığın şeyin arkasında dur kimseyi de kandırma yada pişman olacağın böyle girişimlerden uzak dur demekti. Yarın sizin kızınızda ilişki yaşayıp kızlık zarını diktirmek isterse ki bu sizi yada ilişki de olduğu kişiyi kandırmak için olacaktır ne demek istediğimi gayet iyi anlarsanız.özür dileyerek sormak istiyorum..ilişki yaşayıp kızlık zarına zarar geldiğini yazmamıs ki zaten.nasıl ne şekilde oldugu ile ilgili bilgi de vermemiş ki bu onun özeli kimseyi ilgilendirmez.Kızlık zarı sadece ilişikide bozulmaz özellikle kızlık zarının yapısına baglıdır. eğer çok yakındaysa en ufak bir hata bozulmasına mal olabilir. Ayrıca özür dileyerek yeniden böyledir demiyorum ama....belki tecavüze uğradı bunu sana bas bas anlatmak zorunda mı? insanların neler yaşadığını bilmeden böyle agır konusmalar sizin gibi hemsinse hiç yakışmıyor. Allah kim hangi kulumu kınadıysa onu yaşatmadan canını aldırmam demiş. Seninde kızın olabilir başına ne gelecegini bilmeden bence katı kurallarla yorum yapmamalısın.
Antalya da kesinlikle tavsiye ediyorumm ilgi ve alakası süper gayette memnun kaldı.Antalya'da bildiginiz iyi bir doktor var mi temiz ve hijyenik olmali. Kızlık zari dikimi için lutfen yardimci olun yaptiranlar su an nasil hissediyosunuz
Kimden memnun kalırız canım özelden yazar mısınAntalya da kesinlikle tavsiye ediyorumm ilgi ve alakası süper gayette memnun kaldı.
Doktorun ismi nedir acabaAntalya da kesinlikle tavsiye ediyorumm ilgi ve alakası süper gayette memnun kaldı.
Merhaba doktor buldunuz mu bende antalyada arastırıyorumAntalya'da bildiginiz iyi bir doktor var mi temiz ve hijyenik olmali. Kızlık zari dikimi için lutfen yardimci olun yaptiranlar su an nasil hissediyosunuz
Merhaba eğer kızlık zarı diktirdiyseniz özelden yazabilir misiniz? bende diktirmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirimAntalya'da bildiginiz iyi bir doktor var mi temiz ve hijyenik olmali. Kızlık zari dikimi için lutfen yardimci olun yaptiranlar su an nasil hissediyosunuz
Diktirebildin mi diktirdiysen ne kadaraAntalya'da bildiginiz iyi bir doktor var mi temiz ve hijyenik olmali. Kızlık zari dikimi için lutfen yardimci olun yaptiranlar su an nasil hissediyosunuz
Merhaba ne kadara oluyor bir bilginiz var mıMerhaba doktor buldunuz mu bende antalyada arastırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?