L laviniam Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2014 151 19 68 Muğla 28 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi laviniam #1 Kızlar bu haftasonu antalya ya gidiyorum.gitmisken ünlü bir medyum varmis ömer diye onada gitmek istiyorum gidenleriniz yada duyaniniz varrmi ...
Kızlar bu haftasonu antalya ya gidiyorum.gitmisken ünlü bir medyum varmis ömer diye onada gitmek istiyorum gidenleriniz yada duyaniniz varrmi ...
O Orkidecag Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2015 8 0 1 35 20 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi laviniam #2 laviniam .!.: Kızlar bu haftasonu antalya ya gidiyorum.gitmisken ünlü bir medyum varmis ömer diye onada gitmek istiyorum gidenleriniz yada duyaniniz varrmi ... Genişletmek için tıkla... Ben 5 yıl once gitmistim dugunume bir ay varken evleneyim mi diye sormuştum sakin evlenme dedi cok zor zamanlar yasayacaksin dedi nikah masasindan bile olsa kalk dedi.dinlemedim.pismanim
laviniam .!.: Kızlar bu haftasonu antalya ya gidiyorum.gitmisken ünlü bir medyum varmis ömer diye onada gitmek istiyorum gidenleriniz yada duyaniniz varrmi ... Genişletmek için tıkla... Ben 5 yıl once gitmistim dugunume bir ay varken evleneyim mi diye sormuştum sakin evlenme dedi cok zor zamanlar yasayacaksin dedi nikah masasindan bile olsa kalk dedi.dinlemedim.pismanim