antalya mehmet türker ozturk burun estetigi

animuss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
21
1
88
Hatay
Antalya egitim ve arastirma hastanesinde olan Mehmet turker ozturke ameliyat olanlar ve burun
estetik yaptiranlardan yardim bekliyorumm

Yillar olmus konuya...
1 yil oldu. Dunya tatlısı,kibar,bilgili bir doktor. Burun etleri alindi,deviasyon düzeltildi.yan kanatlar genisletildi. Harika nefes aliyorum. Görüntü olarak estetik durmuyor ama eskisinden iyi kalin derili olduğum icin masajlarimi da yapmadim hala ödem var. Onun da inecegine inaniyorum. Doktorumdan cok memnun kaldim tavsiye ederim. Baska sehirlerden gelenler oluyordu poliklinik sirasinda. Yakinda ozele gecer gibi...Estetik dokunuslar da yapiyor ayrica. Bu da arastiranlara ışık olsun.

Merhaba burun estetigimi oldunuz mehmet beye acaba

Arkadaşlar Merhaba, Dr. Mehmet Türker Öztürk'e ameliyat olmayı düşünen var mı? Daha önce burun estetiği olanlar yardımcı olabilirler mi? Çok kibar ve hastalarına yardımcı olan bir doktor olduğunu duydum.
İnternette varsa yoksa İstanbul. Antalyalılar destek bekliyoruz

Evet tam olarak estetik degil,nefes problemim vardi burun eti alindi ve burun delikleri hafif genisletildi.
Merhaba fotoğraf atabilir misiniz acaba bende kendisini düşünüyorum. Hesabım …

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba fotoğraf atabilir misiniz acaba bende kendisini düşünüyorum. Hesabım …

Merhaba oldunuz mu acaba Mehmet beye

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…