Tüp Bebek Merkezleri Antalya Memorial Tüp Bebek Merkezi

Bnde aylardır sürekli bir araştırma halindeyim ve istediğim yanıtları alamadım aynı şekilde eşimi zor ikna ettim gitmek için gidecektik okurken kendimi gördüm :) ne kadar güzel anlatmışsınız öyle. Sizin adınıza çok sevindim ikiz mi bebekler :))
Doktor buyuk ihtimal ikiz dedi ama cuma gidince belli olacak insallah bakalim hayirlisi

Nasıl bir mutluluk Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) sizin problem neydi birde yaşınızı öğrenebilir mym?
Amin canim bizim 2.denememiz ilki baska sehirdeydi. Problem yok aslinda amahafif duzeyde pko olabilir dediler 26 yasindayim ben darisi basiniza olur insallah

Bu arada kaliteli embriyo sayınıza hayran kaldım özel bişey yaptınız mı yada yiyip içtiniz mi acaba ?
Canim ben tedaviye baslamadan omce 3 ay her adetle birlikte 15 gun ari sutu bal polen yaptim tedavide de ayni swkilde son gune kadar bu karışımı yedim baska da birsey yapmadim

Ayy çok çok teşekkür ederim mutlaka uygulayacağım bn mart ayında düşünüyorm inşallah sizinki kadar etkili olur o zmna kadar tekrar teşekkürler ilginiz için
Ne demekdua efin yeter bana. Ne sormak isterseniz buradayim ben

Kızlar eşi proxed pluss ve evicap kullanan var mı
Varsa eğer günde kaç kere nasıl kullanıyor.bilgisi olan varsa soylermisiniz

Back
X