Tüp Bebek Merkezleri Antalya Memorial Tüp Bebek Merkezi

Merhaba, asil doktorum Zeki Salar'di. Ancak Antalya'da surekli bulunamadigindan batu bey ile basladim. Ancak ilk deneme basarili olamadi maalesef. Batu Bey gayet iyi bir doktor. Memorial da oldukca profesyonel. Ucret konusunua gelince sadece hastane masrafi 4.575.tl idi bu ayin basinda. Ancak simdi ucretlerde artis olmus net rakam bilemiyorum. Bir de ilaclar 2.000 tl kadar tuttu.

Tedavi süresince hergün hastaneye gittiniz mi ?

Batu bey memorialden ayrılmış başka yerde başlamış yerine kim geldi bilmiyorum batu beyim hekimliğine hastanenin laborauvarına güveniyorum çünkü istanbulla çalışıyorlar yerine iyi biri gelir umarım

Batu bey memorialden ayrılmış başka yerde başlamış yerine kim geldi bilmiyorum batu beyim hekimliğine hastanenin laborauvarına güveniyorum çünkü istanbulla çalışıyorlar yerine iyi biri gelir umarım

merhaba bende yeni görsüm ayrılmışgelecek tüp bebeke geçmiş mehmet öztürkmen geçmiş yerine

Evet olumlu yorumlar çoğunlukta ilgisinden memnun kalınmış gidip görüşmek lazım bizim pgd cgh olduğu için hastaneyi o yüzden bırakmak istemiyorum

sendemi orda deneme yapmıştın ben yaptım batu beydi 5.gün embriyosu 2tane transfer oldu fakat tutmamıştı

sendemi orda deneme yapmıştın ben yaptım batu beydi 5.gün embriyosu 2tane transfer oldu fakat tutmamıştı
Evet ağustosta yapıldı ama cgh den sağlıklı embiryo gelmediği için transfer olmadı
Şubatta yeniden gidicem bu arada sol overde 11 mm çikolata kisti oluşmuş canım sıkıldı telefonda batu beye sordum önemli bişey değil dedi ama bi doktora gidip muayene olmayı düşünüyorum çünkü şubatta 2. Tedaviye başlamak istiyorum siz neye karar verdiniz

Evet ağustosta yapıldı ama cgh den sağlıklı embiryo gelmediği için transfer olmadı
Şubatta yeniden gidicem bu arada sol overde 11 mm çikolata kisti oluşmuş canım sıkıldı telefonda batu beye sordum önemli bişey değil dedi ama bi doktora gidip muayene olmayı düşünüyorum çünkü şubatta 2. Tedaviye başlamak istiyorum siz neye karar verdiniz

bilmiyorum bi doktor ile görüşeceğiz sonra karar vereceğiz. laborutuvarı iyi memorialin. cgh neden yapıldı çok maliyetli heralde cgh.

bilmiyorum bi doktor ile görüşeceğiz sonra karar vereceğiz. laborutuvarı iyi memorialin. cgh neden yapıldı çok maliyetli heralde cgh.
Eşimde translokasyon vardı evet maliyetli biraz inşallah bu sefer hayırlı sağlıklı bi bebişle sonuçlanır tabi hepimiz için inşallah

amin. yumurta takibi aşamasındayım doktor sıcak herşeyi açıklamaya çalşıyor beğendik laborutuvarıda imsi,embriyoskop teknikleri var. fiyatı 4950tl.

amin. yumurta takibi aşamasındayım doktor sıcak herşeyi açıklamaya çalşıyor beğendik laborutuvarıda imsi,embriyoskop teknikleri var. fiyatı 4950tl.
Hayırlı ve güzel bir şekilde sonuçlanır inşallah
bende görüşmeye gittim adetimle başlıyoruz inşallah öncesinde herhangi bir test istedimi sizden

Hayırlı ve güzel bir şekilde sonuçlanır inşallah
bende görüşmeye gittim adetimle başlıyoruz inşallah öncesinde herhangi bir test istedimi sizden

yok istemedi 5.denememiz olduğu için genetik test histereskopi laproskopi daha önceden yaptırmıştık. inşallah cümlemizin hayırlı sonuçlanır.

Back
X