İkinci bizim istememişti başta sonra istersen d vitamini ve tiroid testi yazdı ilkinde d vitaminim azdı vitamin almıştım öyle konuşunca istersen bi baktır dedi çok gerekli görmedi aslındaSizin ilk mi ? Sizden test istedi mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci bizim istememişti başta sonra istersen d vitamini ve tiroid testi yazdı ilkinde d vitaminim azdı vitamin almıştım öyle konuşunca istersen bi baktır dedi çok gerekli görmedi aslındaSizin ilk mi ? Sizden test istedi mi ?
amin. yumurta takibi aşamasındayım doktor sıcak herşeyi açıklamaya çalşıyor beğendik laborutuvarıda imsi,embriyoskop teknikleri var. fiyatı 4950tl.
Muayne de testler yaptırdı mı herşeye bakılıp öyle mi karar veriyor ?
Merhaba başladınız mı tedaviye ?Hayırlı ve güzel bir şekilde sonuçlanır inşallah
bende görüşmeye gittim adetimle başlıyoruz inşallah öncesinde herhangi bir test istedimi sizden
yok istemedi 5.denememiz olduğu için genetik test histereskopi laproskopi daha önceden yaptırmıştık. inşallah cümlemizin hayırlı sonuçlanır.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
amin inşallah beklemedeyim bugün transferden sonraki 7.gümüm
Rabbim gönlünüzden geçeni verir inşallah hayırlısıyla ne kadar heyecanlı bir bekleyiş olsa gerek :) ilk muayne ücreti ne kadardı acaba?
inşallah çok heyecanlı ve tedirgin bekleyiş. muayne 200 tl başka ödemiyon
Yapılan testler için ayrıca ücret alınıyor mu peki ?
Çok teşekkür ederim yardımınız içintedavi sırasında yapılan testler tedaviye dahil
Neyazık ki bu ay başlayamadım bir hafta geç geldi adetimMerhaba başladınız mı tedaviye ?
2. Günüydü Pazartesi sekreterle görüştüm 6.30 gibi randevu verirseniz bu ay başlamak istiyorum dedim doktor 5.30 da çıkar dedi ben de ayarlayabilirsem önümüzdeki ay gidicem zaten ağustostan beri bekliyorum sizin yazınızı okuyunca sizin adınıza çok sevindim kendi adıma çok üzüldüm bizimki riskli bi durum zaten bir ay daha ertelemek zorunda kaldım hatam direkt doktoru aramamak oldu sanırım :-(merhabalar ben bu ay antalya memorialde tedavi oldum. ben araştırırken pek birşey bulamamıştım sizlere faydalı olmak için yazayım istedim. çok tereddüt etmiştim hatta eşim giderken gönlüm olsun diye gitti hiç başlamak istemiyordu. ama mehmet beyle tanışıp odadan çıkınca eşim hemen başlıyoruz dedi.öylesine güzel anllattı açıkladı kii bizi. öncelikle çok pozitif bir insan. bu benm 2. tedavm ilk tedavimi düşününce herşey o kadar bilinçli yapıldı ki şükür de güzel gidiyor. her kontrolde pozitif çıktık odadan. ilaçlarım hep sabit gitti o yüzden 29 yumurtya rağmen ohs olmadım. hep güleryüz vardı. eğer sonucum negatif olsaydı da kesinlikle başka bir yer düşünmezdim yine burada denerdim. direk 2 embriyo transfer dediler zorlamadılar bizi. 4950 tl tüp bebk için 650 tl dondurma ücreti ödedik 5 yıllık. 9 kaliteli embriyom vardı 2 si transfer edildi 7 si donduruldu. opu sonrası rahattım transfer sonrası yine aynı şekilde. doktorum olacak merak etmeyn harikaydı herşey dedi. aynı gün 5 trasnfer vardı ve 5 inede aynı pozitiflikle yaklaştı. 1 aylık süreçte o kadar çok aradım ki ama her aradığımda mehmet bey açtı telefonu. eşim sonuç için aradığında en az biz kadar çığlık çığlığaydı sevnçten. bebeklerim benmle olduğu sürece ona gitmeye devam edicem. biz şehir dışından gidiyorduk ben 7 ye kadar burda beklerim rahat olun dedi hep. hatta gerekirse pazar da gelirim sorun olmaz diyordu. öğretmenim ben ve tüm bu süreçte sadece opu da izin aldık gerisi hep bize göre ayarlandı. labaratuar çok iyi bence. embriyolog çok tatlı bir bayan. opu dan sonra her gün aradı ve her soruma cevap verdi sürekli aydınlattı bizi. tedavmn sonucunu bilmiyordum ama içim hep rahattı sizinde içiniz rahat olsun
Bence gidip gorussen mehmet bey cok anlayisli biri kesinlikle anlayisla karsilar canim insallah hayirli olur tedavin2. Günüydü Pazartesi sekreterle görüştüm 6.30 gibi randevu verirseniz bu ay başlamak istiyorum dedim doktor 5.30 da çıkar dedi ben de ayarlayabilirsem önümüzdeki ay gidicem zaten ağustostan beri bekliyorum sizin yazınızı okuyunca sizin adınıza çok sevindim kendi adıma çok üzüldüm bizimki riskli bi durum zaten bir ay daha ertelemek zorunda kaldım hatam direkt doktoru aramamak oldu sanırım :-(
görüşmeyi yapmıştık teadvi gününü bekliyorduk sadece cebinden arasam olurdu her şeyin hayırlısı olsun inşallahBence gidip gorussen mehmet bey cok anlayisli biri kesinlikle anlayisla karsilar canim insallah hayirli olur tedavin
sekreter 6da bitiyor mesai dedi öyle deyince kan alımları da olmaz diye düşünüp doktoru arama gereği duymadımBence gidip gorussen mehmet bey cok anlayisli biri kesinlikle anlayisla karsilar canim insallah hayirli olur tedavin
canım biz sadece 1 kez kan verdk onu da bulunduğumuz yerde yaptırıp sonucu telefonla söyledk sen doktorla mutlaka görüş bencesekreter 6da bitiyor mesai dedi öyle deyince kan alımları da olmaz diye düşünüp doktoru arama gereği duymadım
sağol canım arayablrsn bence doktor hep açıyor telefonugörüşmeyi yapmıştık teadvi gününü bekliyorduk sadece cebinden arasam olurdu her şeyin hayırlısı olsun inşallah
sizinde hayırlı olsun :)
merhabalar ben bu ay antalya memorialde tedavi oldum. ben araştırırken pek birşey bulamamıştım sizlere faydalı olmak için yazayım istedim. çok tereddüt etmiştim hatta eşim giderken gönlüm olsun diye gitti hiç başlamak istemiyordu. ama mehmet beyle tanışıp odadan çıkınca eşim hemen başlıyoruz dedi.öylesine güzel anllattı açıkladı kii bizi. öncelikle çok pozitif bir insan. bu benm 2. tedavm ilk tedavimi düşününce herşey o kadar bilinçli yapıldı ki şükür de güzel gidiyor. her kontrolde pozitif çıktık odadan. ilaçlarım hep sabit gitti o yüzden 29 yumurtya rağmen ohs olmadım. hep güleryüz vardı. eğer sonucum negatif olsaydı da kesinlikle başka bir yer düşünmezdim yine burada denerdim. direk 2 embriyo transfer dediler zorlamadılar bizi. 4950 tl tüp bebk için 650 tl dondurma ücreti ödedik 5 yıllık. 9 kaliteli embriyom vardı 2 si transfer edildi 7 si donduruldu. opu sonrası rahattım transfer sonrası yine aynı şekilde. doktorum olacak merak etmeyn harikaydı herşey dedi. aynı gün 5 trasnfer vardı ve 5 inede aynı pozitiflikle yaklaştı. 1 aylık süreçte o kadar çok aradım ki ama her aradığımda mehmet bey açtı telefonu. eşim sonuç için aradığında en az biz kadar çığlık çığlığaydı sevnçten. bebeklerim benmle olduğu sürece ona gitmeye devam edicem. biz şehir dışından gidiyorduk ben 7 ye kadar burda beklerim rahat olun dedi hep. hatta gerekirse pazar da gelirim sorun olmaz diyordu. öğretmenim ben ve tüm bu süreçte sadece opu da izin aldık gerisi hep bize göre ayarlandı. labaratuar çok iyi bence. embriyolog çok tatlı bir bayan. opu dan sonra her gün aradı ve her soruma cevap verdi sürekli aydınlattı bizi. tedavmn sonucunu bilmiyordum ama içim hep rahattı sizinde içiniz rahat olsun