Tüp Bebek Merkezleri Antalya Memorial Tüp Bebek Merkezi

Merhaba arkadaşlar anlaşılan tedavi yeri konusunda kafanız karışmış.ben memorıalde kontole gitmiştm 150-2oo arası bi para istiyorlar ilk.ama benm bebek kontrolü tabi,demek istediğim kontrol olacaksa para alırlar tabi.ilk görüşme için para almıyorlar.bilgilendirmek için para almıyorlar.

Tabi doktora hastaneye ısınmak önemli bence.merkezler hakkında çok görüş var,tüpbebek tutmayınca kötülüyorlar,tutunca onlardan iyisi yok.tabi bazı yerler gerçekten iyi ilgileniyor tutmasada insanlar memnun ayrılıyor.bence ilk görüşmede para almıyorlar zaten gidip görüşün nereye ısınırsanz oraya gidin.

Benm antalya tüpbebekte yaptırdm.1.tüpbebek denememde tuttu allaha şükür.şimdi 23 haftalık bebeişlerim. Kemal bey doktorumdu,gerçekten iyi bir doktor.para derdi yok, hangi ilaca başlıcam o karar verdi ilk görüşmeyi o yaptı,birde transferi o yaptı,onun dışında hasan bey ilgilendi telefonla çok aradı falan,oda iyi tabi.ama farketmez.bu işler nasip işi,kişiler bahane. "vermiyorsa mabud neylesin mahmut" allahın işi işte.bazen ne kadar iyi olsada merkez tutmadımı tutmuyor. Neyse özelden sorularnız olursa özelden msj atabilirsinz

merhaba canım..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.ilkinde tutmuş olmasıda ayrıca güzel..bende kemal beyle başladım aslında macerama,merkezini ve kemal beyi asla kötüleyemem,2 yıl gittim ve tedaviye almadı beni,en sonunda tıp fakültesinde aldım soluğu,şiddetli karın ağrılarıyla..endometriozis 4.evreymiş.rahimin içi polip doluymuş.troid varmış.fsh zaten yüksekti..laparoskopi yapıldı tıpta ve sonrasında 2 başarısız aşılamadn sonra kemal beye gittik,artık tedavi edin dedim.hasan bey takip etti,rezervlerin yetersiz dedi,ilaçların 5. gününde yumurtalar gelişmiyo iptal edelim dedi..en son kemal bey baktı 3.yılımda yüz yüze geldik ve bana nasıl bu hale geldin gibi bişeyler söyledi..evet para derdi olmayan,şeffaf bi adam ama 3.yılımın sonunda elde var sıfır..eşim kemal beye çok inandı,güvendi,bende öyle ama içimden neden diye sormaktan kendimi alamıyorum..
buraya uğrayıp bize fikir verdiğin için ayrıca teşekkür ederim,çok doğru söylüyosun,verecek Allah..herşey sebep..inşallah neresi olursa olsun anne olmak nasip olur..

merhaba arkadaşlar. ben Antalya Memorial Tüp Bebek hastanesinde tüp bebek yaptırım hamile kalanlardanım. çok şükür bebeğimiz 7 haftalık. bendeki sorun erken yumurta yetmezliği idi. doktor batu beyden çok memnunum. kesinlikle ısrarla antalya da tedavi olacaklara onu tavsiye ediyorum. daha önce bir başarısız tüp bebek tedavisi daha geçirdim. başarısızlığın sebebi doktordu. bir önceki tedavimin kontrolünü vitale hastenesi ali fuat bey yaptı tüp bebek işlemini tüp bebek merkezinde murat isimli bir doktor yaptı. ali fuat bey yoğunluktan dolayı benimle pek ilgilenemedi. tüp bebek merkezindeki doktor ise sırf transferim pazara geliyor diye cumartesi günü henüz 4 ve 6 ya bölünmüşlerken transfer yaptı ve tutmadı. 2. denemem de de transferim pazara geliyordu ve batu bey benim için pazar günü geldi ve transferimi yaptı. Allah razı olsun ondan. aynı zamanda aynı iş yerinde çalıştığım iki arkadaşımda memorial tüp bebek merkezinde tedavi oldular ve her ikisi de ikiz bebeklerini bekliyorlar. birde söylemek istediğim şu var arkadaşlar. memorial pahali gibi geliyor. kesinlikle yanlış ben vitale ve antalya tüp bebek merkezine ilaçlar dahil toplam da 6500 TL para ödedim ve sonuç negatif, memorial tüp bebek merkezine doktor muayene ücreti 140 olmasına rağmen muayene ve ilaç, tüp bebek ücreti dahil toplamda cebimden 3500 TL para çıktı. yarı yarıya daha uygun oldu ve şimdi tekiz bebeğime hamileyim. bu arada 23 yaşındayım. şiddetle Batu beyi tavsiye ediyorum. Antalyada başarı oranı %80 dir. tüp bebek merkezinin ise son zamanlarda %15 e düşmüş. tercih sizin

canım bizde bu ay başlıyoruz batu beyle,2950 den yüzde 10 indirimi nasıl istedin,bizde söyliyelim olmazsa,doktorun insiyatifindemi?

bende antalya tup bebek te başarısız bır deneyım yaşadım..memorıal de tedavı gördünüz mü?paylaşabılır mısınız?

Arkadaşlar antalyada oturanlar için gonal f 300 IU 4 kutu elimde var uygun fiyata satıyorum.Almak isteyenler özelden telefon numaralarını atsınlar 150 ml de elimde açık var onu da ücretsiz vereceğim.

Merhaba Arkadaslar,

Memorial Antalya ile tup bebek tedavime basladim.Dr Batu beyden cok memnunum.Genel anestezi ile yumurtalarim toplandi.Yarin trasferim yapilacak.Insallah yakinda hamile kalirim.Yazacagim size gelismeleri...Bu arada fiyat 4100TL.180 TL muayene.ve 75 tl de embriyoskop(embrio takip sistemi)tabi isterseniz...

toplam 4,355TL.Bazi kan tahlillerimide Devlet hastanesinde yaptirdim.Ama D vitamini tahlili Radon tip merkezinde yaptirdim.Cunki heryerde yapilmiyormus.Yada cok pahali bilginiz olsun....Ilaclarimi disardan eczaneden almaya devam ediyorum.oda sanirim 500Tl gecti gibi..

Kızlar merhaba,
Bu ay tüp bebeğe başlayacaktık, ancak tıp fakültesinden heyet raporu almam gerekiyor kurumumun masrafları karşılaması için. Heyet raporu bu hafta çıkıyor hayırlısıyla. Ve kasım ayında tüp bebeğe başlıyoruz. Ancak bir sıkıntım var.
Antalya'da yaşıyorum ve doktorum İstanbul'da sadece haftada bir gün gelebiliyor buraya. Şimdi benim tüp bebeğe başlamam ve düzenli yumurta takibim için doktorumun sürekli Antalya'da olması gerekiyor değil mi? Aksi halde sıkıntı yaşar mıyım? Böyle bir durumda Anatalya'da iyi bir doktor bulmam lazım. Kafam çok karıştı.
Sizce yumurta takiplerimi Antalya'da başka bir doktor, transferi kendi doktorum İstanbul'da yapsa sorun olur mu?
Sorun olur diyorsanız, Antalya'da tüp bebek tedavisi için en iyi doktoru önerebilecek biri var mı?

Memorial' a mı başlayacaktınız ?

Memorial' a mı başlayacaktınız ?

Merhaba,
Evet memorial antalyada Ivf tedavisi oldum. Bugun gebelik testi yaptirmam gerektigini soylediler. Yaptirdim. Sonuc beta hcg 0.100 cikti. Sonucu ilk once anlamadim. Sonra arastirdim ve negatif oldugunu ogrendim. Gerci adetim 1 gun gecikti. Acaba yarin ya da 2 gun sonra tekrar denesem pozitif cikma ihtimali var mi ki? Moralim cok bozuk. Evet hani negatif olma ihtimalini biliyordum herzaman ilk denmede olmayabiliyormus ancak Cok umitliydim.

Aslı biliyorum kötüsün bende geçen ay negatifi gördüm ama hayırlısı olsun inşallah elden birşey gelmiyor bende antalya tüp bebek kemal beyin hastasıyım benimde ilk tüp bebek denememde tutunamadı evet genelde ilkler tutunamıyor deniyorsa da benle tranfer olan arkadaşın tuttu nasip kısmet işte ...bakalım bizde Ocak adetiyle transfer düşünüyoruz..ama fazla yorum yapan yok bu sayfaya kemal beyin hastaları nerelerdesiniz memnun musunuz Aslı sizde problem neydi canım ve senin tedavi gördüğün hastanede tüpten önce bütün tahillerin istendi mi kan pıhtılaşması protein s protein c fln senin de ilk denemen mi

Canım evet ilk denememdi. Bütün testler yapıldı bildiğim kadarıyla. 10 adet yumurtamınaldılar. 4ü transfer için uygun çıkmış. 4ünden 2si döllenmiş. 2sini de transfer ettiler. Sorunum yumurta kalitemin düşük olması, endrometriyumum olması, biraz da troid hormonum yüksek. Yaşım 35 :) bugün test yaptırdım 0.100 cıktı beta hcg. Adetim de bir gecikti. Off bilmiyorum, yarın da ses soluk çıkmazsa tekrar test yapacagım. Ya bi de gebelik şansın %40 demişti doktorum. Bu oran öok yksek değil mi.... Ne yapacagımı hissettiğimi bilmiyorum.

Benimde yaş 36:)sorunlarımız farklı bizde genetik problem var ..endimetriyum ne oluyor..bende bu ay rahim filmi düşünüyorum antalya tüp bebekte acaba orada yaptıran varmı nolur bişeyler yazın sanki o tüp tedavisini gören ben değilim cesaret gitti korkuyorum

Merhaba umudunuzu kaybetmeyin burda öyle yazılar okuyorum ki evet ilk denemede tutan da var 7 denemede hamile kalan da hiç kötü düşünmeden umudunuzu kaybetmeden duayı bırakmadan devam edin rabbim Zaman'ı gelince hayırlısını verecektir inşallah. Bu arada Merkezle ilgili bir kaç soru sorabilir mym size Bnde Memorial die düşünüyorm ama hala araştırıyorum

Tabiki her zaman sorabilirsiniz...

Doktorunuz batu bey mi acaba Antalya'ya haftada Birgün geliyor yazmışsınız da aklıma takıldı . Birde merkez ve fiyat Hakkı'nda bilgi verebilir msnz acaba ?

Merhaba, asil doktorum Zeki Salar'di. Ancak Antalya'da surekli bulunamadigindan batu bey ile basladim. Ancak ilk deneme basarili olamadi maalesef. Batu Bey gayet iyi bir doktor. Memorial da oldukca profesyonel. Ucret konusunua gelince sadece hastane masrafi 4.575.tl idi bu ayin basinda. Ancak simdi ucretlerde artis olmus net rakam bilemiyorum. Bir de ilaclar 2.000 tl kadar tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…