Gelinbaşı ve Gelin Tacı Antalya merkezde işinin ehli kuaför arıyorum :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi ae23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ae23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
8
0
86
39
İzmir
Arkadaşlar ben İzmir'den Antalya'ya gelin gidicem ve düğünüm orda olucağı için güvenilir ve işini iyi yapan bir kuaföre ihitiyacım var çünkü hiçbir yer bilmiyorum senağlama Düğünüm Ekim'de ama şimdiden araştırmalara başladım. Antalya'lı arkadaşlardan yardım bekliyorum o gün muhteşem olmak istiyorummm lütfeennnn bana yardım edinnnn kızlarrr:teytey::teytey:

canım ben antalyalıyım ve annem antalyada kuaför.dilersen yardımcı olabilirim.annem eski kuaförlerdendir bu arada

burda yani antalyada en meşhuru selda kuafördür antalyada kime sorsan sana yerini tarif eder

işinin ehli diyosan,
konyaaltı atatürk bulvarında akdeniz dondurmayla talya göz hastanesinin karşısında DıES var
memnun kalmak istiyosan buraya git, hicbir kuaförde bu kadar özenmezler saçına, seyfi ve deniz işlerine resmen aşık insanlardır

ben çok fazla kuaföre giden biri değilimdir ancak özel günlerde gittiğim tek yer Migros Divan. Ablamın düğününde de hem ben hem ablam gelin saçını ve makyajını oraya yaptırdık.Düğün boyunca ve sonrasında sürekli neresi olduğu hakkında bilgi istendi.Çok zarif ve abartıya kaçmadan işlerinin hakkını veriyorlar.Fiyatları dışarıya oranla biraz yüksek ama o gün için değer.ıstersen bir görüş fikir olsun.Hayırlı olsun bu arada:)

selam kızlar benımde eylulde antalyada dugunum varrrr ve bende ısının ehlı kuafor arıyorum tabı butceyı cok zorlamadan dugunu olupta memnun kalan varmııı yanı canlı canlı sahıd bırı :))

kizlar bugun sadece bu isle ugrastim ve en az isinin ehli 10 kuafor gezdim..Butce olarak bi 300-400 tl ayirmaniz gerekiyor eger cok profesyonel dusunuyosaniz..Sonuc olarak makyajda WAKE UP STUDIO'yu tek gecerim..Sac+makyaj icin M.E.Y
MD
TRENDY kuafor,
BES kuafor,
3 BEYAZ..Gidebileceginiz diger kuaforler..Hepsi de ayni cadde uzerinde hemen hemen dedeman otelin bulundugu cadde uzerinde larada..

merhaba ben burda yeniyim, herkesin burda fikir alışverişinde bulunması çok hoşuma gitti bende antalyada oturuorum ve 15 ekim 2010 da düğünüm var çok sıkıntıdayım çünkü henüz hem zevkime uygun hemde bütçeme uygun bir kuaför bulamadım ve 9 günüm kaldı bana yardım edin!! tavsiye edebileceğiniz uygun bi kuaför varsa cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler

merhaba ben burda yeniyim, herkesin burda fikir alışverişinde bulunması çok hoşuma gitti bende antalyada oturuorum ve 15 ekim 2010 da düğünüm var çok sıkıntıdayım çünkü henüz hem zevkime uygun hemde bütçeme uygun bir kuaför bulamadım ve 9 günüm kaldı bana yardım edin!! tavsiye edebileceğiniz uygun bi kuaför varsa cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler
kuaforde BES,makyajda MAKE UP STUDIO cok memnun kaldim..

kuaforde BES,makyajda MAKE UP STUDIO cok memnun kaldim..

Bes' i biliyorum orayla görüştüm ama karar verememiştim, bide rakamlar biraz tuzlu tabi bir kere olan bişey benim için önemli olan iyi iş çıkarması önerin için çok teşekkür ederim yanlız make up studio nerde bide onun bilgisini alabilirsem sevinirim tekrar teşekkürler...

kizlar bugun sadece bu isle ugrastim ve en az isinin ehli 10 kuafor gezdim..Butce olarak bi 300-400 tl ayirmaniz gerekiyor eger cok profesyonel dusunuyosaniz..Sonuc olarak makyajda WAKE UP STUDIO'yu tek gecerim..Sac+makyaj icin M.E.Y
MD
TRENDY kuafor,
BES kuafor,
3 BEYAZ..Gidebileceginiz diger kuaforler..Hepsi de ayni cadde uzerinde hemen hemen dedeman otelin bulundugu cadde uzerinde larada..

cnm WAKE UP STUDIO araştırdım ama ulaşamadım düğün için acıl cok iyi bir yere ihtiyacım var biraz daha bilgi ve detay verebilirmisin lütfen :):79:

Back
X