herkes kokuyor demiş hatta ekşi sözlükte de şuan izmirin kokmasıyla ilgili bir başlık açıldıgını gördüm:)
Ay inanmıyorum yaİzmirdeyim izmir demiyorum suriyeli görmekten öğğ geldi bıktım amtalyanın gözunü seveyim
Sorun şehrin alt yapısı. Bahar ayında şehir kokmaya başlıyor. Sizin orada koku yoksa İzmir'in kalanını bir gezin derim...Ben goztepedeyim denize oldukca yakınım kokuyu biz neden alamıyoruz acaba tamam tek sorunu Suriyeliler ama memleketime laf soyletmem
Allah aşkına kokmayan şehir var mıSorun şehrin alt yapısı. Bahar ayında şehir kokmaya başlıyor. Sizin orada koku yoksa İzmir'in kalanını bir gezin derim...
Antalyada yaşamış biri olarak insanları çok garip yerlisi uzak dursun benden.Side'de kaldım 2 yıl kadar İzmir daha elverişli ve özgür bir şehir bence.Antalya ya da İzmir illerinden birini çalışmak ve kalıcı olarak yerleşmek için tercih etmem gerekiyor.Ailemi de götüreceğim emekli onlarda.İki şehir hakkında da fazla bir bilgim yok.Kafamızdaki bir yazlık alıp deniz kıyısı yaşamak ama avm gibi şehirden de çok uzaklaşmamış olmak.4 gün içinde karar vermem gerekiyor.
Önerileriniz yaşayanlar bilenler bana tavsiyeniz nedir?
Yorumlar değerlendirmeler kafam çok karışık
Antalyada yaşamış biri olarak insanları çok garip yerlisi uzak dursun benden.Side'de kaldım 2 yıl kadar İzmir daha elverişli ve özgür bir şehir bence.
Antalyada yaşamış biri olarak insanları çok garip yerlisi uzak dursun benden.Side'de kaldım 2 yıl kadar İzmir daha elverişli ve özgür bir şehir bence.
Gel canım gel ama İzmir'de de balçova Narlıdere Hatay Üçkuyular yalı Göztepe taraflarını öneririm bide komşu oluyomuşuzantalya :20 izmir :18
:)
oylamaya göre taşınayım bence son 3 gün oylamada
Var var olmasına ama herkes dar görüşlü yani okadar katı düşünceleri var ki ankaradayım şuan buraya bayılıyorum o derece yani.merkezde memuröğrenci çok değil mi antalyada
semte göre değişiyor mu acaba heryer mi öyle çok şaşırdım ciddenVar var olmasına ama herkes dar görüşlü yani okadar katı düşünceleri var ki ankaradayım şuan buraya bayılıyorum o derece yani.
Serik Alanya side buralar baya yobaz yani yerlileri değişik. Diğer yerlerde keşfetcek kadar kalmadım ama özgürlük için kesinlikle izmir yabancı ülkede yaşıyor gibisinsemte göre değişiyor mu acaba heryer mi öyle çok şaşırdım cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?